1 Aralık 2010 Çarşamba

Meşgul Yöneticiler için Online Tanışma ipuçları


Katharine Blodget By

Ve şimdi sizin sonrası iş yaşamına kısaca odaklanalım ...

Son birkaç yılda, ben birkaç sitelerinde millet bir çok online tanışma becerileri yaşamaya vesile oldu. Ben en çok insanların bazı online dating beceri geliştirme olduğunu bildirmek için üzgünüm.

Eğer (sırasında?) birilerinin peşinden takıl serin bulmak için tanışma siteleri kullanmak için çalışmak istiyorsanız, iyi bir ilk izlenim için yardımcı olur. Yani burada bazı hızlı ipuçları ...

İnternet çocuklar için ipuçları dating

ile reklam başlamak Why Don't değil "Ben güzel bir adam ..." am? Çünkü bu sadece bir aptal olduğunu göstermektedir. aslında güzel Beyler bu kalite kayda değer bulmuyorum.

"Ben herkes gibi değilim ..." Kendinizi fazla Get söyleme. Sadece herkes gibisin! Eğer Match.com konum İşte bu nedenle.

Dürüst olun ... ama her şeyi söyleme. Ve dikkatli kelimeler seçin. Eğer sen "bir Omnivore arayan," aynı şeyi söylemek için farklı bir yol bulmak. "Omnivore" komik değil. Bu tehdit's.

reklamınızı veya intro e-postalarda berbat başlıklar yazmayın. Ben burada, ama yavan olmak istemiyorum tanışma siteleri seri ilan bir başka biçimidir. Eğer bir ürün, potansiyel alıcılar için satıyoruz tarif etmektedirler. Merhaba "ya da" orada Merhaba "Mmm Merhaba" include başlıklar:) "olumlu bir ışık altında ürün boya yok.

Bir bebek koyun tutan resminizi post etmeyin. İtiraf ediyorum: Ben bunun için düştü.

Yapmak "Hi." Yazmak "Merhaba" dır, tamam aslında. O etkili. "Mmm Merhaba" aptalca.

Internet kızlar için ipuçları dating

Eğer "cennet" veya bir "nadir tür" kadınsı "olduğunu reklamlarınızda devlet etmeyin ..." Herkes bunları söylüyor, ve onlar çok yardımcı olmamaktadır. Eğer bir kız iseniz, bir sen (Tamam, belki de değil) "kadınsı" konum varsayabiliriz. "Cennet" bir yerdir. Ve "nadir tür" hayvan çeşit benziyor.

Kendinizi iyi görünümlü resim yazılan bulabileceğiniz en iyi etmeyin. Üzgünüm, bu konularda. (Ve bu da sizin için önemli. Böylece yüksek atından aşağı olsun!)

ana headshot fotoğraf olarak bir profil (yüzünüzün yandan bakış) göndermeyin. yüzünün yarısı bir yan Revealing ama bazen seksi de kalan korkunç olabileceğini düşündürmektedir. yol kötü haber çık.

Yapmak "sizden haber bekliyor ..." demek ve duymak istediğini emin olun. gibi başlıklar "Wanna şey yeni ve eğlenceli denemek?" veya "Büyük en iyisi" daha iyi bir porno sitesi için uygundur.

alay üzerinde yük veya reklam kendiniz hakkında övünme etmeyin. erdemlerini ve başarılarını öven kibirli ses olabilir. O da sıkıcı.

, Gerçeklere uygun kendinizi ve yaş tarif yapın ve dont's yukarıdakilerden herhangi yok kimse yok. Gerçek sonunda ortaya çıkacak. Bir de şimdi olabilir.

Orada, ne kadar kolay olduğunu görmek?

Manchmal ist es wirklich besser, den ...


Bekaret Rehin İş yok mu?


Gençlerin evliliğe kadar cinsel alıkoyamıyor adak Virginity sözü, küçük kim, bir Harvard çalışma buldu onları almak olanlar arasında dayanma gücü var.

Aslında, böyle imzaladı yapmak yarısından fazlasını ergenler, kamu vaat bu hafta yayımlanan araştırmaya göre, bir yıl içinde rehin vazgeçmeyeceğim.

Bulgular Amerika için endişelenen Kadınlar, ergen cinsel perhiz onayladığı muhafazakar bir örgütün öfkesini artırdı.

The Harvard raporu yanlış, "Janice Crouse, Amerika için bir endişe Kadın bir adam düşünce söyledi.

"Bu çalışma, son yıllarda görüşüyorsunuz eğilimleri ile doğrudan çelişki içindedir" Crouse dedi. "Kim bekaret rehin evlilik için seks kaydetmek için daha fazla çözmek göstermiştir yapanlar."

Bekaret rehin Hıristiyan Sex Eğitim Projesinin bir parçası olarak 1990'lı yılların başlarında başlandı. teen gebelik azaltılması ve ahlaki değerleri yükselterek doğru atılmış büyük bir adım olarak Onların yetişkin şampiyon dolu bireyin kelime yalnızca dinlenme vaat ediyor,.

Bazı tahminlere göre, dünya çapında en az 2.5 milyon gençler var alenen evlilik kadar seks erteleme sözü verdi. Onlar bakireler, hem de kim ama cinsel deneyim yaşadım kim daha fazla aktivite kaçınmaya yemin edildiği yer alıyor.

Çok aşınma halkaları veya diğer takı verdikleri sözü sembolize etmek.

Harvard rapor için, araştırmacı Janet Rosenbaum Ergen Sağlığı Ulusal Longitudinal Study, Çocuk Sağlığı ve Kalkınma Ulusal Enstitüsü tarafından yapılan bir ulusal anket verileri analiz edildi. O bekaret rehin hakkında sorular sorar tek devlet destekli bir çalışmadır.

14.000 anket konular ve 1995 görüşülmüştür yeniden 1996 ve 2001 yılında röportaj. Onlar, 12 den 18 yaş arasında değişmekteydi ve Türkiye genelinde geldi.

Rosenbaum bulduğu kim onlar bekaret sözü bir yıl içinde seks vardı imzaladığını söyledi olanların yüzde 52. Ayrıca, kim ancak rehin almıştı ilk anket söyledim sonra seks olanların yüzde 73'ü de ikinci kez anket yapıldı böyle bir söz yapmayı reddetti.

"Bu da yakından rehin bağlı olduğunu olmadığını gösterebilir" Rosenbaum dedi.

Ergenler de cinsel deneyimlerini raporlama güvenilmez edildi Rosenbaum söyledi. Neredeyse bire sonra bekaret rehin aldı ilk ankette olmayan bakireler üçte biri seks vardı hiç bir sonraki ankette söyledi.

"O bu çalışmalarda hata bir çok koyar," Rosenbaum dedi. Bekaret pledgers, o kararlı "- güvenilmez veri - daha kötü bilgi vermek olasıdır. Cinsel geçmişi hakkında"

Tıbbi test kendi raporlama daha ergen cinsel aktivitenin daha güvenilir bir göstergesi olduğunu, Rosenbaum söyledi.

SFGate.Com