18 Haziran 2011 Cumartesi

İnternete Hoş Geldiniz


Ann Landi tarafından

Ilk 15 yıllık bir evliliğin çöküşünden sonra, 1990'ların ortalarında yeniden partner başladığında, oyun alanı biraz farklıydı. (Herkes değil mi?) Evli bile New York dergisinin arka sayfalarını daha iyi koşullar hakkında mahçup merak, bazen gizlice okudu personals reklamları ile dolu idi. Ama ilanlar çıkardı adamlarla benim ilk gerçek deneyimler güneşli çayırları hiç bir şey ama bir boğuşma edildi. (Ve yaptı) Tom Brokaw gibi iddia edilen bir adam onun en son dağılmasından açıkladıktan sonra akşam yemeği boyunca ağladı. Harrison Ford (etmedi) gibi olduğunu iddia eden bir başka onun eski eşi ("Bir gece onun için oldu onun cinsel yaşam üzerinde expounded olarak restoranın en uzak köşelerine yapılan bir sesi vardı, bir gece benim için oldu ve bir ikimiz için oldu. "Yıllar sonra, hala bu konuda merak ediyorum.)

En azından şık kırmızı Porsche de beni eve götürdü kimin, ikinci ile tarihten sonra, ben çağrılan benim hakkında-to-be onun sesli postaya eski kocası ve Bacalı benim öfke: "sırasında oldu her boktan şey ki bizim evlilik elbette, bu kadar en kötü gereğidir. Ben baştan uzanan bu godawful cehenneme gitmek zorunda inanamıyorum. "

Yine Sonunda güzel bir yeterince adam ama bin sonuna doğru, sona erdi zaman dört yıllık bir ilişki içine yerleşmek mi, romantik beklentileri onların durumu reklam verebilecek yollarını bir deniz değişikliğe gitmişti.

Online çöpçatanlık siteleri baharında bunnies ve vahşetle çoğalmaya başlamıştı ve ben bir makul onu 40'lı yaşlarda bir kadının beklemesin daha toy masumca flört bu cesur yeni dünya girdi. Ben umutlu bekarlar için hala en büyük et pazarı sonra ve muhtemelen, Match.com ile imzalanan ve kendimden getiriliyor fotoğrafları bir çift gibi bir yazma-up ile ilgili bütün muhteşem özellikleri yayınlanmıştır.

Kısa düzen içinde ben New York'a sık sık ziyaret yaptıklarını söyledi Barbados bir adam ile ilgili idi. Kış hızla yaklaşıyordu. Karayipler'de bir adam ile bir uzun mesafe romantizm oldukça cazip geldi. O online iş dergi bir yayıncı olarak, biraz esrarengiz, kendisi anlattı. (I bağlantılar istemek için henüz yeterli akıllı değildi.) O fotoğraf tutkunu ve sağlıklı baktı ve tam cümleler yazmak nasıl biliyordu, gözlem en olmasa dilbilgisi tüm kuralları, bir yazar bir sevimli kalitesi. Biz çok konuşkan oldu - onun tüm e-posta üzerine - Baskı, baskı karşı web geleceği ile ilgili.

Ben erken Aralık ayında Met bir cumartesi öğleden sonra Hoffmann Tales görmek için bilet vardı ve o benim en sevdiğim opera biriydi Barbados Guy söyledi. Benim giyim planlanan bilmek istedim. Bu zararsız yeterli talep gibiydi ve bu yüzden söyledim: yüksek topuklu siyah çizmeler, şık bir kazak ve uzun siyah etek, altın düğmeli bir kruvaze ceket. O, iç çamaşırı gibi kalitesiz veya mahrem detayları için sormadı. Ruth Anne Swenson ve Bryn Terfel ile üretim, mükemmel idi. Ben mutlu bir uğultu, eve döndük "Elle bir fuit, la torturella." Olurdu ne güzel, belki Barbados Guy de opera sevdim eğer düşündüm. Onun havuz içecekler ve Fleming ve Domingo ile sesini krank olabilir.

Ben eve döndüğümde benim doğuştan ona bir e-posta bulmak çok sevindi. Belki de fikrimi okuyordu. "Affet beni" diye yazdı. "Ama ben senin yüksek topuklu çizme ve uzun siyah ceket size düşündüm, ben bütün bilgisayar geldi."

İlk düşünce, Ew, brüt oldu. Benim ikinci, nasıl o kızartma onun klavye olmadan böyle bir şey olabilir mi?

Ve Karayipler'de bir kış tatili tüm düşünceleri oraya gittim.

Bu zamandan bu yana tepe ve vadileri etti İnternet partner, benim giriş oldu. Ben birkaç şey öğrendim bazı korkunç karşılaşır vardı ve hatta online çöpçatanlık üzerinden ödüllendirici ilişkiler bir çift (gerçi yok, ne yazık ki, henüz sunak ikinci bir gezi sonuçlandı) memnun ettik. Orta yaş Arkadaşlığın postmarital dünyasına cesaretini herkes her zaman büyük zorluklarla karşı karşıya, bir noktada Web üzerinde rüzgarlar. Ben pratfalls ve zor kazanılan deneyim birkaç kurallar sağlamak umut, ya da en azından bazı eğlenceli verici hikayeleri.