6 Eylül 2011 Salı

Wall Street'te escort durumu


Yakın zamana kadar, bazı bankacılar karşı cinsten üyeleri çekmek için kazançlı meslekler işlem çalıştı. Ve, finansal krize kadar uzanan titrek işlemlerin birçok strateji çalışması için kullanılır.

"Geçmişte, ilk söyleyebilirim 'Merhaba, benim adım Michael ya da Josh, ve ben bir hedge fon çalıştırın," diyor Samantha Daniels, ona hizmet için 25.000 $ yukarı ücretleri New York ve Los Angeles merkezli bir çöpçatanlık . "Şimdi, insanların o uyanık olduğunu düşünüyorum."

(Ya da belki de bu yüzden) deniz değişime rağmen, Daniels 'iş - Samantha Tablo - gümbür gümbür geliyor: O gelir şimdiye kadar bu yıl% 30 diyor. Daniels, ekonomik kriz, birçok finansörler kişisel yaşamlarında istikrar aramaya yöneltti düşünüyor. O Duvar Streeters aşk arıyoruz hangi Fortune ile konuştu ve nasıl bulabilirim.

Herkes çöpçatanlık için 25.000 $ ödemek gelemez. Bu gün ne tür müşterilerine görüyoruz?

Ben finans müşteri bir şey var devam ediyor. Ama finans içinde, hedge fonları ve büyük bankalar daha ziyade varlık yönetimi kayması, özel sermaye ve girişim sermayesi olmuştur. Goldman Sachs (GS, Fortune 500) adamlar hala alıyorum. Ne değişti gelen kim değil, insanlar için ne soran.

Yani kadınların artık bankacılar kalma ilgilenmiyor?

Hayır, hala öyleler. Ama hemen finans birisi bana kurmak demek nerede, onlar şimdi de geleneksel meslekler geri gidiyoruz. Çocuklar, büyükanneleri aramak için onları anlatmak için kullanılan türü - avukatlar ve doktorlar ve iş sahipleri için soruyorsun.

0:00 / 01:31 sevginin resesyon geçirmez mi?

Ne erkek ne istiyorsun?

Yüksek güçlü erkekler, süper gibi görünen, ama Harvard eğitimleri kadınlar için her zaman istediler. Her insan, benim için ne düşündüğünü seksi hakkında konuşurken en az 20 dakika harcıyor, erkekler çok görsel.

Ama şimdi aynı nefeste, erkekler destekleyici birini istiyorum diyorsun. Onların arkadaşları işten edildiğinde, bunlar destekleyici edildi eşleri ve değildi eşleri gördüm. Bu iş ortakları, kadınların kendileri tarafından ayakta sorun var gördüm.

Şimdi artık hüner yok "ben bir hedge destekçinizle ediyorum", ne kadar romantik kendilerini pazarlamak için bankacılar öneriyoruz?

Bir kadın bir araya gelince, bir kişi olarak temellerini geri gitmeli - hayatınızı, kendi çıkarlarını nasıl yaşadığımız. Ama Birisi size iyi yaptığınızı biliyorum ve bu ortamda istikrarlı bir iş için de iyi. Bir numaralı şey, kadınların güven çekti.

Beyannameler teslim olmadan finansal istikrarın nasıl ifade?

Büyük bir iş ve para kazanmak, bir şeyler gelecektir. Örneğin, tipik bir ilk tarih konuşma seyahat. Hamptons bir evimiz var söyleyin. Onun sorarak başlayın, yaz ne kadar harcama yaptı? Uzağa gitmek mi? Herhalde o zaman getirebilir, onun etrafında çevirmek gerekir. Pasif bir konuşma yolu, iyi yapıyoruz belirginleşmektedir.

Benim müşteri, bir sürü oyuncak var ve evlerin bir çok kendi. Ama ilk günü kendi düzleminde kendi birilerine söylemek, size bir şey için overcompensating gibi geliyor.

Ne konuşuyorsunuz kaçınmalıdır?

Ekonomisi hakkında konuşmak ve ne kadar iyi ya da yapmadığımız zaman dikkatli olmak zorundayız. Iyi yapıyoruz ve çevrenizdeki insanlar değilse insanları rahatsız ediyor. Tevazu doğru bir eğilim var.

Ayrıca, finans alanında çalışan ve bir tarih üzerinde iseniz, kaygıları ve işten tarihinden anksiyete getirmek yoktur. Eğer kötü bir gün olsaydı, iptal kapalı daha iyidir.

Finans erkek ve kadınların birbirlerine destek için yağsız miyim?

Finans alanında çalışan insanların birbirlerine güncel istemiyorum eğiliminde olduğunu bulabilirsiniz.

7 "Personalities Money" da evitare al momento Incontri