7 Mayıs 2010 Cuma

Online Dating Veya Prositution?


Geçenlerde bir web sitesi üzerinden SeekingArrangement.com insanlar â € için œmutually faydalı arrangements.â € seyir için bir tanışma sitesi site â € œSugar Babies.â € ile Temelde â € œSugar Daddiesâ € bağlanır denilen geldi, bu düzenlemeler teşvik nereye genç kadınlar pahalı hediyeler karşılığında tarih yaşlı erkekler. Bu bir yıl dört vactions almak istiyorsanız ne yapmak, ihtiyaç vardır. diğer tanışma siteleri aksine, Şeker babalarımız (ve Şeker annelerimiz) listenin profilleri persona € ™ yıllık geliri ve net değer var, örneğin â € œActionDaddyâ € 750.000 $ ile 1.000.000 $ değer. Şeker Bebeklerin profilleri ne kadar her biri Şeker babalarımız (veya annelerimiz) beklediğiniz liste. â € œFoxy Kata € 3.001 $ ve 5000 $ ona Sugar Daddy bir ay arasında bekler. Dedi, â € Ia € ™ m daha iyi bir placeâ € |? Â € onun benim için o kadar basit ses çıkarmasın aynı şeyi istiyor musunuz YOUR dünya yapmak isteyen sorar, doesnâ € ™ diye t?

Web sitesi biraz açıklayıcı tanımlar bize yardımcı olur:

Sugar Daddy: i. Argo. genç bir kişiye yakınlık veya arkadaşlık karşılığında pahalı hediyeler veren bir zengin, genellikle yaşlı adam.

Şeker Anne: i. Argo. genç bir kişiye yakınlık veya arkadaşlık karşılığında pahalı hediyeler veren bir zengin, genellikle yaşlı kadın.

Sugar Baby: i. Argo. pahalı hediyeler karşılığında yakınlık veya yaşlı bir adamla veya kadınla arkadaşlık veren bir genç.

sitesine göre, bu çok doğal dating düzenlemedir. "Leta € ™ itâ € | Itâ € ™. Itâ € ™ genç ve daha çekici kadınlar istediğiniz Büyük erkekler için insan doğası da, genç kadınlar için doğal başarılı olan erkekler, özellikle olanlar araçlara sahip bulmak için yüz konfor ve luxuries.â € bir kadın sağlama

Ben sadece ne kadar â € œnaturalâ € bu düzenleme olduğunu görmek için biraz daha araştırma yaptım. Ben Craigslist kişisel reklamları sırtı ve reklamlar â € œsugar bebekler arayan yüzlerce, â € â € œsugar Anneler, babalar, â € ve â € œmutually yararlı arrangements.â Bu şeker babalarımız çoğu sanki yardım isteyen gibiydi € bulundu Özellikle belki ama arzu bolca yaşamak zorunda geleneksel bir iş için zamanımız yok üniversite öğrencileri. Ne zaman kim bu şeker babalarımız vardı, onlar daha sık onların 30'lu ve 40'lı, sadece geleneksel bir ilişki için zamanım yok iddia değil meşgul işadamları daha vardı üzerinde biraz daha araştırma yaptım. Bu sırada ödemek, sorunsuz şirket bazı no-kargaşa kolaylık için - genellikle cinsel şirket edildi. Bu düzenlemeler de oldukça yaygın eşcinsel kişisel reklamları da vardı.

Şimdi, bu bütün iyi ve güzel görünüyor. Bir keresinde hediyeler beni showered kimse tarihli. Itâ € ™ kötü bir anlaşma değil. Elbette ki bir â € œrelationshipâ € değil, bir â € œarrangement.â € Ama soru kalır: bir â arasındaki çizgi çizmek yapmak olduğunu œmutually faydalı arrangementâ € faydalanıcı ve fahişe €?

Sözlük â € œprostituteâ € tanımlar:

Profesyoneller / ti / tute:-isim
1. para için cinsel ilişki yürütmektedir bir kadın, fahişe, fahişe.
2. para için cinsel eylemler yürütmektedir bir adam.
3. isteyerek kendi yetenek ya da para genellikle için bir üs ve layık bir şekilde, yeteneğini kullanan bir kişi.

Bu â € œsugar babiesâ € nakit yerine hediyeler alıyorsanız, çünkü öylesine, bu â œmutually faydalı arrangementâ € DEĞİL fuhuş € nedir? seks Pazarlık bir â € œarrangement? â € içinde olduğundan mı dır

anonim bir Sugar Baby SeekingArrangement.com kote göre, â € œWho doesnâ € ™ t şımarık ve şımartılmış olmak istiyorum? Gerçek kız arkadaşlarımdan çok bir şeker daddy.â € bulmak istiyorum

Hala bu çevrede aklımda sarma sorun yaşıyorum. Bir yandan, ne harika bir fikir! Ben genç, çekici, am ve kullanılabilir. Bu nedenle, hak benim dikkatini için ödenecek. Ne kadar kolay olabilir! Yeni dijital video kamera Ia € ™ istiyordum ve - puf! Itâ € ™ mayın var! Tüm yapmak zorunda zengin bir yaşlı beyefendi ile bazı kaliteli zaman geçirmek oldu. Ben bu Şeker Babyâ € ™ bakış açısı var anlayabilirim sanırım.

diğer Handa € | Shea € ™ On dikkat ödemiş oluyor. Japon Geisha diye düşünebilirsiniz bu sadece örnek, ve hatta bazen ilişki için ödenmiştir. Ve yine, bu Şeker bebekler € ™ eğlenceli beyefendinin güzel sanatlar içinde okula giden olmamıştı havenâ. onlar için gidiş var tek şey gençlik, görünüyor, belki saflık. Bu sadece doesnâ € ™ t sağ görünüyor. Bu fuhuş gibi görünüyor. Ve Leta € ™ bile kabul edilemez fuhuş unutmayalım hala fuhuş olduğunu. Ama uzlaşmacı fuhuş para cezası ve züppe nedir? itâ € ™ yasadışı çünkü Yoksa yanlış olan ne? Is it yasal vardı yanlış olsa bile? Yoksa hala kullanılabilir durumda ve züppe o € ™ t yasal ISNA eğer, ama herkes memnun nedir? Bu sadece bir iş işlem midir; alışverişi birbirlerine için her iki tarafın yararına iyi? Yoksa sadece bir okul sonrası iş nedir? Bu, çok da olsa biraz daha Aramark daha heyecan verici bir ses yok, daha az güvenli.

para için seks değişimi hakkında ne olursa olsun oneâ € ™ s kişisel inançları, Kimseyle düzenleme bu tür tavsiye etmem. Özellikle internet üzerinden oluşmuş olsaydı. Öncelikle, sizin â € œsugar daddyâ € bir seri katil olabilir. Eğer handsomely bu bireysel ödeme yapacak olsaydı İkincisi, ben çok zor hiçbir zaman size € ™ t dona bir şeyler yapmak istiyoruz yapmak istiyorum demek olacaktır eminim. Bence seks duygusal güvenli ve en çok güven ve saygı değil, para dayalı eğlenceli olduğuna inanıyoruz eğilimindedir. Sonunda çünkü her şey bir iç â € œsketchâ € alarm belirlesin, nerde ne kişi tür yerine sahte bir ilişki satın almak için gerçek bir demirhane seçer merak var?