5 Ocak 2010 Salı

Kötü Valentine Gift Ideas For Him


1. Gay Sex! Kart Oyunu

Tüm bu kez Unutmayın o, onun hayatının fantezi onun yatakta iki şık için söyledi? Ve gerçekten kız arkadaşına yatakta iki katılma Monica konuşurken düşünmelisiniz? Well, it's payback time!

2. Vajina Monologları

Oh, bu kadar acımasız olduğunu, hemen hemen yapmak gerekir. Ona bir DVD Vajina Monoloques denir vermek. Diye düşünüyor bir porno film. Ama sadece ne en çok hatest - başka bir deli feminist orospu hayatını berbat erkeklerin suçlamaya's. Coolest şey bu DVD olasılıkla başarısız değildir. Eğer feministler nefret eder, o DVD nefret olacak. Ama eğer bir zayıf dilusional-feminizm bu aslında iyi bir şey ilerici ', ne korkunç he's gonne hayal olduğunu düşünür hissediyorum hakkında dick olan ve bütün insanlar gibi davranmaya ucube fikirli yapmanız.

3. Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten Are

Bütün insanlar bu kitabın nefret ediyorum. Hatta gay ones! Gibi, dedi kötü bir Sevgililer Günü hediyesi için mükemmel bir fikir.

4. Feng Shui Ayna

Ona ayna bir feng shui satın alıyor musunuz ve nasıl olumlu ch'i enerji akışı için yardımcı olur açıklar. İki hafta içinde seni terk's gonna ama bu zaten, değil istediği şey?

5. Heinz Dick Pudding, 10-Ons benekli miyim

Bazı Heinz Dick Muhallebi benekli al ve en iyi yiyecek var onu söyleyeyim. Onu ve tatma orada açılış, ama ısrar mı olabilir iki ne fark Dick 'olarak herhangi bir soruya cevap yok.