4 Ocak 2011 Salı

Hızlı bir parça aşk için?


Gelecek zaman birisi size trafikte bir sinyal verir, bir sağa göstermek için olmayabilir. Veya ırk sizi davet etmek. Hatta yol öfke ifade etme.

Bir şey romantik başlangıcı olabilir.

Karayolu sahne kalma internette sonraki durağı haline gelmiştir. Ücretsiz web sitesi, Flirtingintraffic.com tarafından geçerken birbirlerinin göz yakalamak daha bağlantı için bir yol olarak altı ay önce giriş yaptı.

"Kanca birinin yerine hiç ışık değiştikten sonra tekrar görmenin sizi karşılayacak olan" San Antonio Jennifer Litz, 24, dedi. Bir blogger, Litz web sitesinin flört uzman olmaya aday yüzlerce geçen ay seçildi.

Site ziyaretçilerinin çevrimiçi bir biyografi tamamlayabilir ve bir kafa vurdu yükleyin. Onlar oval bir tampon etiket üzerine basılabilir bir flört kimliği alırsınız. Sürücüleri tekerlek arkasından flört veya kimlik aşağı not düşme ve haberdardır online alarak ileri götürün.

TV izlerken makyaj uygulamak ve yemek yeme, bir cep telefonu chat içeren bir liste üzerinde bir daha sürüş oyalama olarak flört görme fikri de bazı insanlar inilti. Ve kolluk kuvvetlerinin birisi tehlikeli çekebilirdi söylüyorlar.

"Pencere ve dalga takılmak yok" - - ve görece güvenli daha başlangıçta yerine web kişisel e-posta yoluyla iletişim kurmak çünkü Ama Litz hafif olabilir flört söyledi. Site ve Haziran ayında 1 milyondan fazla hit oldu çapında 7500 üye çekti.

tekerlek arkasından kur daha pek çok web sitesi olmayan yollarla aday yaba yardımcı olur, Litz dedi.

onlar çok bir ilişki için çok önemli düşünün "kıvılcım" hissetmek ister insanlar hemen söyleyebilirim, dedi. Yaklaşım daha verimli ve gerçekçi eski fotoğraflar arasında tanışma siteleri ya da bir barda konuşma yapmaya çalışan bazı insanlar yazılan Wading daha.

tutumlu millet kendi çıktısını olsa flirts kimlik olarak kullanılacak tampon çıkartmaları, 4,99 $ maliyet siyah ve yapışkan etiket üzerinde beyaz, Ilyse Shapiro, Wynnewood, Pa bir site yayıncı dedi

Sitenin kurucuları eşcinsel insanlar için bir gökkuşağı tampon etiket sunan düşünüyoruz. Diğer kadınlar aramak için sitede kayıtlı bir Fort Worth, Teksas, kadın, 24, gibi insanlar için zaman kazanmak için olabilir.

Bazı romantizm arayanlara bir web sitesi olmadan trafikte flört tercih bir go-arasında.

Bir ay önce, Angela Clements pembe basılmış gül ilk isim, ona telefon numarasını ve bir resim ile kart baskılı. O bir düzine adam hakkında kartlarını verdi.

"Her şey çok görevli," diye Clements, 35, telekomünikasyon çalışan bir yönetici asistanı söyledi. "Ben bu zaman kullanmaktadır rakam."

Teksas Ulaştırma Enstitüsü'ne göre, ülkenin altıncı en kötü gridlock - Tüm bunlardan sonra, Dallas-Fort Worth ortalama kişi 60 saat bir yıl trafik sıkıştı.

Clements onu doğrudan yaklaşım hoş bir tarih yol açmıştır "dedi.

Ama bazı çocuklar yanlış bir sunroof ona gümüş Pontiac G6 spot zaman "hızlı araba, hızlı kız", rakam.

Bazı insanlar vardır Matt Hurd, 31, bir sıhhi tesisat / ısıtma / havalandırma uzman aralarında, içinde trafik açılımların tarafından unnerved.

bir stop lambası yaptığı kamyon olsa da, onun yan dikiz aynası olarak ona bakarken bir kadın gördü.

"Ben ağzını hareket görebiliyordu ve o ilk başta lanet olduğunu düşündüm" dedi. "Ben hızlı sürdü ve onu geçti, ama Daha sonra yukarı çekti benim tampon, sürdü. Bana ulaşmak için otomobil içinde ve dışında dokunan ve bana ayak uydurmuştur. Ben, üzerinden bakmak zorunda kaldı ve daha sonra o telefonu sinyal yoktu."

Diye üzerine çekti ve ona mesaj ile bir kart verdi "Arkadaşlar Wanna Be?" ve onun adını ve telefon numarasını girin.

Hurd o daha az agresif kadınlar tercih ediyor "dedi.

"Benim alarma geçirdi" dedi. "Ben o ve kocası beni öldürebilir böylece onu inine bana cazibesine istedi. Düşündüm"

nokta İyi, Tommy Williams, Kennedale, Teksas polis şefi "dedi.

Bir flört Bay veya Bayan Doğru olabilir - ya da stalker ya da kötü, dedi.

Clements o halka açık bir yerde bir adam toplantı ısrar söyledi. Diye hava karardıktan sonra onu kartları el vermez. Ve o frenlere çarptı, mecazi, 20 şey 02:30 'de bir otelde onu karşılamak istedim konuşuyorum

Bazen, onun umutları şaşkın.

"Bir adam sadece ben ona düz bir lastik olduğunu anlatmaya çalışıyorum olduğunu düşündüm," dedi.

Ama Litz kelime çıkarsa olarak kargaşaya açıklık söyledi.

"Eğer kişinin gibi görünüyor, onlar ikinci ışık göz teması sürdürmek ve görmek sizi çökmesini olmadan gidiyor şaka çeşit ulaşırsan belki de, yol sizi öfkeye hiç denemedim ilk göz teması ve yapmış "Litz dedi.

"Bunu gelecek iletişim için bodes, bunu yapamaz ise."

Terry Lee Goodrich, McClatchy Haber Servisi

Last.fm Powered Rencontres pour les m�lomanes


Herkes sarışın ve siber sıska bir


Onlar dul ve evli milyonerler ve Yalies vardır. Onlar Hıristiyan sigara içmeyen ve kamyoncu ve Cumhuriyetçiler vardır. Ve onlar sana tarih istiyorum. Iyi, belki değil. Ama sen gibi yapabiliriz birisi biraz hayal gücü ve çalışan bir dizüstü bilgisayar ile olmak.

Herkes sarışın ve siber sıska olduğunu. Ve bu bir problem olabilir. taraflardan biri sadece Yahoo Personals yoluyla bir gerçek aşk bir araya geldi çünkü sadece biten evliliklerin sayısını düşünün. bir boşanma avukatı olarak son zamanlarda Avukatlar ABD şunları söyledi:''Bir müşteri gelecek - erkek ya da kadın - ve ben evlenmek istiyorum ülke genelinde birileri söylüyorlar. Ben onlara soruyorum, senin hiç tanıştınız mı? ' cevabı `Hayır, sadece bu benim ruh eşini olduğunu biliyorum, bir. '

online romantik salgın ile bazı meclis üyeleri ve avukatlar cyberlove dünyasında sahtekarlık ve hüznü büyük bolluk hakkında yapılacak bir şey için yaygara başladı. Ama gerçekten nasıl olduğunu''Love Boat''hakkında neler düzenleyen çalışırken farklı olurdu?

Internet dating ile en büyük sorun yılan yağıdır. Yeni başlayanlar için, yok, sadece sahte internet profilleri ile ülke çapında kadın scamming için tel dolandırıcılık 10 adet suçunu kabul Atlantic City adam. He he he, sonra kendi alanına taşımak için rulet masasında harcamak para ihtiyacı olduğunu online görüştü kadın söyleyecektim. Daha sonra 2000 $ uçak biletleri için nefes nefese, ona yazdığı bir Rus güzellik uçmak için dışarı kabuklu Arizona adam,''Ben senin mektup okuma her zaman, orada, benim ruh ve iyi hale kalbimin çok güçlü çalıyor! ' 'She gösterdi asla. Ya da onun İnternet''kız''Avustralya''bir''Kuzey Amerika modeli olduğu taşıma böylece eski bir grup insan dolandırıldığı Avustralya'da adam. Hapiste's.

Kongre temelde sağlayıcıları üçüncü kişilerin yalan sorumlu tutulamaz diyor 1996 İletişim Ahlakı Yasası ile bu web sitelerinin aşı nedeniyle diğer müşterilerin yanlış ifadeler için tanışma siteleri internet karşı açılan davalar çoğunlukla kısmen hiçbir gitti. Bazı mantıklı. Neden haberci ateş? Ama uygun yeni bir ürün, ama üçüncü şahıslar tarafından hoşnutsuz müşterilerimiz tarafından yanmam hakkında asılsız iddialarda basılmasını olduğu hakkında yanlış üçüncü şahıslar iddia şirketler tarafından hazırlandı.

Match.com''tarih yem''üzerinden bir dava savunuyor - sahte flört yaratılması e-hesaplarının iptal müşterilere ödeme tutmak postalar. Ve Yahoo Personals''faiz, kamu güvenini oluşturmak ve vermek site çok daha çekici ve işlevsel bir görünüm sahte profilleri yaratma suçlayarak bir sınıf davasıyla savunuyor.''Her iki şirket de yanlış bir şey yapmadığını inkar.

Hala tüm sözde yolsuzluk ve suistimal, çabalarının ardından bile sınırlı kalmıştır kalma Web düzenleyecek. 1996 bu yasaya ek olarak, Kongre geçen yıl''geçti posta siparişi gelin''yasa, Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren 200'den fazla posta siparişi gelin hizmetleri düzenlemek için çalıştı. düzenlemenin amacı, istismar ya da onların isteklerine karşı düzenlenen, saplı olan yabancı kadınları korumaktır. Yasa zaten onlar (geçmiş evlilik, çocuklar ya da alkole bağlı suçlar dahil) kişisel bilgilerini ifşa etmek zorunda olması gerektiğine inanıyoruz kızgın eşi-alışveriş ile mücadele ediyor.

Bu federal çabaların ötesinde, devletler bir avuç kalma İnternet dolandırıcılığı bastırma girişimi var: New York ve Web sitelerini düzenleyen bir yasa geçti teklifleri veya tartılan ediliyor zaten Kaliforniya, Florida, Michigan, Texas ve Virginia geçti ki onlar üyeleri sabıka denetimleri gerçekleştirmek ister online tanışma siteleri müşterilere anlatmaya zorlardı. Bu yasaların arka plan kontrolleri gerektirmez. Bunları yapmazlar, sadece utanç sağlayıcıları olur.

Peki neden bir alan böylece suç ve dolandırıcılık olanakları ile dolu olarak, sanayi dating Internet sahip çok az düzenleme ile bir araya geldi? Kısmen çalışıyor çünkü. Pew Internet ve American Life Project, kâr amacı gütmeyen bir araştırma kuruluşu, online personals kullanıcıların yüzde 17'si tarafından yapılan bir ankete göre çabalarını uzun vadeli bir ilişki ya da evlilik ile sonuçlandı "dedi. Ve Amerikalı yetişkinlerin yüzde 15'i şu anda online bir araya geldi onlar evli ya da yapılmış birisi ile uzun vadeli bir ilişki birini tanıyorsanız söylüyorlar. Ciddi suç duyurusunda, diğer taraftan, oldukça nadirdir.

her şeyi Internet olduğu gibi, politika gerginlik burada gizlilik çıkarların çatışması aşağı gelir. Insanlar gerçekten onların ev ofisleri gizlilik içinde bunu yapabiliyor çünkü kısmen siber kalma gibi. onlar MySpace.com 'da onların alt sırt dövme fotoğrafları gönderirken Buna karşılık, bazı gizlilik vazgeçmek. onlar büyük gizlilik göze çünkü Arkadaşlık sitelerinin En aboneleri tam bu şirketlerin de ilgilendi. Ağır düzenleme gerçeklik ve fantezi ve hüsnükuruntu arasında bulanık çizgiler devriye olacağını ve cyberlove polisler tarafından zorla anlamına gelecektir.

Son isim veya telefon vermeyin: En Arkadaşlık sitelerinin kendi tüketicilerin en yeterli gerçekten size 1975 yılında Studio 54 de kullanılan olurdu kurallarından farklı değildir kurallarını anlamak anlayışlı olduklarını kabul numarası ve veya fonu söz elmas madeni bir yalancı olduğunu herkes kabul. hile veya çirkin çiçek düğünde olsun - Tüm bunlar, kendi sözleşmelerinde, onlar yanlış giderse kesinlikle hiçbir şey için sorumlu olduklarını müşterileri farkında yapma disclaimer dahil olmak üzere bu şirketler engel teşkil etmemiştir.

Çünkü biz gerçekten tanışma siteleri Internet düzenleyen değildir mahkemeler ve Kongre, siteler ve müşterileri hemen hemen tüm aşk Web'de çiçeği için, fantezi ve umut için yeterli alan olması gerektiğini kabul etmektesiniz gibi görünüyor. Ve olarak, dünyadaki her single bar olduğu minimal gözetim ile en iyi çiçek seviyorum. Muhtemelen Amerika'da biz yeniden savaş kuralları hayal ve aynı anda aşk kanunları yeniden olduğunu sadece bir rastlantı. Ama biz büyük ölçüde, her iki durumda da, tüm adil eski ilkesine sadık istekli görünüyor.

RegisterGuard.Com

Test İlaç A Need To Pass