5 Ekim 2011 Çarşamba

The Kiss of Death


En inanılmaz kız tanıştım. Onu gerçekten bilmiyorum, ama sen o kot pantolon, Gökten düz gönderilen Tanrıça, oldukça emin.

, Kimya bakışları alışverişinde, dersten sonra bir kaç kısa konuşmaları vardı ve alışveriş merkezi bile onun içine bumped. (Kaderi hakkında konuşun.)

Siz onu istediğiniz BİLİYOR. Bu konuda hiç şüphe yok. Soru şu olur, "diye istiyor mu?"

O size gülümsüyor ... ama bir dost ya da bir çapkın gülümseme? Sınıftan sonra başka bir adam onu ​​terk gördüm ... onun sevgilisi oldu? O, geçen hafta sizinle flört bile omuz dokundu ... sonra tamamen başka bir gün yok sayılır. O sizin gibi mi?

Nasıl söyleyebilirsiniz? Eğer "peşinde" Başlamadan önce bunu bilmek gerekiyor?

Belki de Don Juan Forum yöneltilen en sık soru "okuyan kadınlar" ve onlar gibi olsun veya olmasın, anlamaya çalışıyorum ilgilidir. Poster genelde o durum, ne yaptı, o ne yaptığını açıklar ve sorar, "Bu, o beni seviyor demek mu?" Ya da, "o beni sevmiyor anlamına mı geliyor?"

Kesinlikle popüler bir soru. Kesinlikle bir soru bir cevap ihtiyacı.

Peki, burada bu soruya hızlı cevap -> belirli bir kız hakkında izliyorsunuzdur, o sizi seviyor olsun ya da olmasın, ölüm öpücüğü!

Eğer bir kız seviyor ya da endişesi iseniz, şansı o değildir - ya da daha doğrusu, SHE OLMAYACAKTIR. "Endişe" ve o size ne düşündüğünü ile saplantı aslında onu itecektir çünkü o olmaz.

Bana açıklık getirelim.

Kendinizi "takıntı" tuzağına düşürdüm, rüya kız yaptığı her şey, diyor, her kelime, o yapar her hareketini analiz etmeye başlıyorlar ... ve tüm bunları size ilişki deneyin.

O gülümsedi o gülümseme değildi. O size e-posta o e-posta yoktu. O çağrı döndü - o çağrınızı dönmedi. Karışıklık, hayal kırıklığı ve anksiyete kaçınılmaz sonucudur.

Bu saplantı, onun davranışları ve bunların anlamları ile sizi felç karıştırmayın, ve vücudun her ons güven emmek. Güvensizlik bir dik alâsı Blob olacak. Ve kadın, genel olarak, Güvensizlik, Blobs dik alâsı çekici değildir.

Yani, kadınlar tarafından karıştırılmamalıdır yanlış? HAYIR! Kesinlikle HAYIR! Kadınlar kafa karıştırıcı ARE. Her zaman ve her zaman olacaktır. Bu sadece oldukları gibi.

Romantizm söz konusu olduğunda, kadınlar davranışları tamamen tutarsız görünüyor. Bir dakika sen hayallerinin adamsın ikna ve bir sonraki o varlığından habersiz gibi görünüyor konum. Bir dakika o flört, güleryüzlü, ve size karşı sürtünme ve o gitti sonraki dakika, söylemeye gerek bile sol "güle güle." Sinirli ve şaşkın ÖNERİ!

Şimdi, kadınlar gibi karışık sinyaller vermek ve kasıtlı olarak, öyle görünüyor ki, bizi karıştırmayın girişiminde tam olarak neden kimse bilmiyor. Bazıları okudukları bu dergi şüpheleniyoruz. Diğerleri tuttukları gizli banyo konferanslar ile bir ilgisi yoktur düşünüyorum. Yine de diğerleri mantıksız davranışları vücutlarının boyunca kabaran wacky hormonlar nedeniyle öneriyoruz. Bunun nedeni, göreceli olarak önemsizdir. Sadece bunu kabul etmek ve onunla başa çıkmak için bir strateji arsa.

Bu nedenle, kadınlar "okuma" ve ne düşündüğünüzü anlamaya çalışırken, kadın romantik davranış tutarsızlıkları, inanılmaz derecede sinir bozucu bir deneyim, en iyi ihtimalle. Yani bunu yapmayın. Hatta buna teşebbüs etmeyin.

"Okuma" kadın HAYIR deyin!

Tamam ... iyi ... gerçekten onlar sizin gibi olsun veya olmasın belirlemek için kadınlar "okuma" yoksa, o zaman ne yaparsınız? Strateji nedir? Sonuçta, onlar, kafa karıştırıcı, mantıksız ve biraz rahatsız edici olabilir, ama hala bir cevap almak istiyorum.

Basit: bir kız iseniz, o zaman o da size ilgi AİTTİR. Ve buna göre hareket.

O sizi seviyor ve size daha iyi tanımak için istediğini varsayalım. O fiziksel olarak çekici olduğunu varsayalım. BT o görünüyor ne kadar inanılmaz olursa olsun, böyle bir bayan çekmek için gerekenlere, VAR olduğunu varsayalım.

Pozitif varsayalım ... her zaman olumlu. Negatif varsayarsak onunla olabilecek herhangi bir şansı öldürecektir. (Kötümserler, arkadaşım, civciv mıknatıslar değildir.)

Şimdi, siz de istediğiniz gibi kadınların varsayarak bu tutum pek çok heyecan verici faydaları vardır ... ve buna göre tedavi.

Biri için, o, onlar iyi işaretler ya da kötü işaretler olsun, veren tüm küçük "işaretleri" ile ilgili saplantıları reddederseniz, daha, rahat, sakin ve kendinden emin hissedeceksiniz. Diye gülümsedi ve "aşağı" bir sonraki o da başka bir adam gülümsedi çünkü, çünkü, "yukarı" bir dakika olmayacaktır.

Onu sadece kafa karışıklığı, hayal kırıklığı ve kaygı yol açacaktır "okuma" çalışılıyor. Ve bu, böylece sizi olmak istediğiniz sevimli, karizmatik bir Don Juan için daha az olasılıkla onun etrafında daha gergin ve olacaktır.

Ve ayrıca ne diye düşünerek anlamaya çalışırken zaman israf olmayacak olacak ... her küçük bir hareket ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyorum ... ve nerede durmak. Daha yararlı ve verimli bir "akıl zaman" ayırmak mümkün olacak.

İkincisi, sadece o sizi seviyor olduğunu farz edersek, o zaman aslında o sonunda Hoşunuza OLACAKTIR olasılığı artacaktır. Bu, kendi kendini gerçekleştiren kehanet olarak bilinen ve psikolojik araştırma iyi belgelenmiş bir olgudur.

Temelde Bunun anlamı nedir "diye beni seviyor" tutum varsa, o zaman olumlu, iyimser bir davranış ve düşüncelerini yansıtmak edeceğiz. O, bu pick up ve olacak ... gibi.

Öte yandan, "o beni sevmiyor" tavrı varsa, olumsuz, karamsar davranışları ve düşünceleri proje. O, aynı şekilde, bu pick up ve daha az senin gibi olacak.

Ve "o benim gibi" bir tutum varsa, o zaman onun sizi sevme ihtimali azalacaktır gergin, endişe dolu davranış ve düşünceler proje olacak ... ya o bile, "rahatsız edici" bir deneyim sizi etrafında bulabilirsiniz. (Kendilerini rahat insanlar etrafında dinlenmek için kolay değil mi?)

Ve üçüncü olarak, sadece o gelmiyor ya da endişesi yerine, o sizi seviyor varsayarak tavrı, durumun kontrolünü sağlamak için sağlar ... ve kendinizi.

Eğer, "işaretleri" ile ilgili izliyorsunuzdur ve "işaretler", davranışları, düşünceleri, ve duyguları kontrol etmek için izin varsa, o zaman temelde durum onu ​​tam kontrol verdik. Ve senin üzerinde tam kontrol.

O sizin için "iyi" Eğer, mutluyuz. O sizin için "kötü" Eğer, üzücü bir konum. O sizi teşvik etmek istiyorsa, o birkaç olumlu sinyaller dışarı atabilir. O sizi vazgeçirmek istiyorsa, o birkaç olumsuz sinyaller dışarı atabilir. Mutluluk temelde onun kontrolü altında konum ... o bunu biliyor ya da olmasın.

"Don Juan" in seviyor konumu

Ancak, sadece o sizi çok seviyor ve onu buna göre tedavi ve reddetme, özellikle küçük işaretler kötü olanlar tarafından kontrol edilebilir) farz edersek, durumun ücret almak. Onu böyle karar verdik. Ve eğer o sizi seviyor karar verdik ... ya da o sizi daha yakından tanımak aldığında gibi olacaktır. Ve buna göre hareket ederler.

Güven yayıyorlar. Sen rahat konum. "Aura" her gelişmekte olan Don Juan aramalar için proje. (Zavallı kız o aura karşı bir şans stand up değil.)

Tamam, kabul edersiniz ki, belirli bir kız hakkında izliyorsunuzdur ve o en iyi çıkarına değildir memnun olsun ya da olmasın. Güvensizlik dik alâsı Blob açmak için, onun gibi olacak olasılığını azaltmak ve sizin mutluluğunuz üzerinde tam kontrol sağlamak.

Yani bu düşünceler kafanızda almaya başlar ne yapmalıyım? Yani, tüm sonra, o, doğru bir Tanrıça?

İşte, size yardımcı olabilir basit bir ufak bir zihinsel hile.

Obsesif her "iyi" olanlar olsanız bile düşünceleri, ellerinizle onları yakala katta onları aşağı atmak ve onları adım akıl, zihin devralmaya başlar "diye benim gibi". Sonra onun hakkında izliyorsunuzdur kendinize olan güveninizi uzak emmek, ve aslında sonunda onu elde edersiniz olasılığını azaltmak, en iyi ilgi olmadığını kendinize hatırlatın.

Bu noktada, derin bir nefes almak istiyorum ... gülümseme ... kahkaha ... ve "Ben o Allen adam bir kaç dolar göndermeniz gerekir." düşünürsünüz