14 Temmuz 2012 Cumartesi

Web Sitesi A Girl Çekebiliriz? On Odaklı


, Hotter Kızlar, önde gelen bir erkek kalma tavsiyesi şirketi Tarihi sadece erkek bir kız çekmek için nasıl inceliklerini öğrenmelerine yardımcı adanmış bir bilgi sitesi duyurdu.

19 Mart'ta, canlı gitti site, birkaç ücretsiz makaleler ve dişi cazibe sır perdesini aralamak yardımcı ipuçları vardır. Bir kız çekmek için nasıl başlık arama motoru sorguları bir ay on binlerce alır ve birçok tek erkekler baffles biridir.

"Çok karşı sezgisel," Rob Yargıç, Tarih Hotter Kız kurucusu açıklar. "O kadar çok erkek bir kadın davranışı çözmek için mücadele. Onlar duygusal yaklaşan gerekirken Erkekler genellikle cazibe hakkında çok mantıklı düşünüyorum. "

Çok temasının sitesinde menteşeleri üzerinde tavsiye "duygusal zeka." Yargıç erkekler daha iyi bir kadının duygularını anlayabiliyorum eğer, o çekici bir şekilde bu duyguları ortaya çıkarmak öğrenebilirsiniz inanıyor.

"Bu ne ilgi kadın bakarsanız," Yargıç "çok şey var, kadınlar zevk-gelen şeyler onlar izlemek gösterileri için ne yemek türetmek duygular dayandırılmaktadır.", Diye açıklıyor

Yargıç sıradışı felsefesi erkekler hem de kadınlar için sıcak bir konu olmuştur. Blogger dating oyunu bir insanın bakış açısı vermek için sık sık partner, kadınların panellere katılmak üzere davet edilmiştir.

"Ben kadınları geri besleme almaktan hoşlanır," Yargıç açıklıyor. "Ben vermek tavsiye herhangi bir utanç ya da garip olduğunu düşünmüyorum. En adamlar benim blog ve benim ürünlerinde okumak ipuçları uygulamaya gurur duyuyoruz. "

Bazı kadın blogcular escort üzerine Yargıç yaklaşımının olumlu eleştiriler daha az karşılık verdi rağmen. Son zamanlarda Frisky için bir blogger yazma Yargıç erkek partner için bir çerez kesici bir yaklaşım benimsemeye teşvik iddia ederek, rapor Yargıç "Tüm Zamanların En İyi 10 Metinleri" nin sert bir eleştiri yazdı.

"Her zaman eleştiriler olacaktır," Yargıç gülüyor. "Ben kadın blogcular benim malzeme sıralama böyle bir visseral reaksiyon aslında etkinliğini kanıtlamaktadır düşünüyorum. Ben kadınların duygusal olsun adamlar söylüyorum, demek istiyorum. "

Rob Yargıç ürünleri ve canlı koçluk yoluyla hem de erkekler kadınlar karşılamak ve çekmek için öğretme son 5 yıl geçirdi.

Hotter Kızlar Tarihi kadınlar toplantı ve çeken birçok kitap yayımladı. Manyetik Mesajlaşma Yargıç en son sürümüdür.

Pięć ważnych rzeczy do rozważenia O Randki