9 Mart 2011 Çarşamba

Erkekler Kadınlar Daha Mutlu mu, Araştırma gösterir


Modern zamanlarda artan boşlukları dolu gibi görünüyor - gelir uçurumu, başarı boşluğu, hoşgörü-ünlü-dedikodu boşluk. Şimdi burada bugün New York Times'a göre, endişelenecek bir tane: erkekler ve kadınlar arasındaki büyüyen uçurum mutluluk.

Iki yeni araştırma makalelerini bu sonuca varıyoruz. nasıl memnun hayatlarıyla insanlara sorarak Bir izlenen geleneksel mutluluk veri. Bu 1970'lerin başında biraz erkeklerden daha mutlu olma bildirdi kadın, şimdi biraz daha az mutlu olduğunu saptadık.

Son dört yıl içinde diğer analiz zaman kullanmak çalışmalar çok zaman erkekler ve kadınlar nahoş bulundu şeyler yaparak geçirmiş belirlemek için. 1960'lı yıllardan bu yana, erkek yavaş yavaş sevmemek görevleri geri kestik. Artık daha az çalışma ve daha fazla dinlenmek.

Bu arada, kadın ve, (ya da gibi eklenerek çok yerini değil) ücretli iş ile ev yerini almış bir sonucu olarak daha fazla zaman onlar zevk almıyorum şeyler yapıyor harcamaktadırlar.

Bariz açıklama kadınlar sadece onların zaten ve uzun çamaşır-yapmak dolu listeler üzerine işlerini ekledi eski "ikinci vardiya" teorisi olarak görünüyor. onlar sadece ücretli işe daha fazla zaman harcadığımız ve pişirme ve temizlik daha az - Ama, Times gazetesine göre, bu kadın aslında önce, 30 veya 40 yıl olduğundan daha fazla bugün çalışmıyor olması bakmaktadır.

(Endekste, hem erkek hem de kadın işlerini. Onlar zevk açısından doktor sadece gezi ve çamaşır bulaşık yukarıda ofiste zaman sırada dehşet görünüyordu. Hem daha ziyade yemek istiyorsunuz veya çamaşır yıkamak.)

Ama cinsiyet mutluluk boşluğu çalışma hayatına çok önce görünür. Gibi "yaşam genellikle son nesil üzerinde daha iyi aldı" - Times cesaretle iddia, delil olarak "daha az suç, daha uzun yaşayan dedesi ve çok soğuk gadgets" kullanarak - erkek lise son sınıf mutlu aldık. Yaklaşık yüzde 25 onlar yüzde 16 1976, hayatlarından memnun olduklarını söylüyorlar. Bu arada, kadın eşlerin sadece yüzde 22'si de 70'lerde aynı hakkında, mutlu olduğunu söylüyorsun.

Ben bu kötü erkek moda 1976 yılında ne kadar rezilce ile ilgili bir şey olabilir varsaymak istiyorum. Ama Times tebeşir kadar "hottie teorisi" olarak konuştum uzmanlar - sıcak her şeyin üstünde olduğu lise kızlar için basınç. 70s Back in, sizi olmak zorundaydı hepsi. Şimdi gönüllü, bir Harvard bağlı, parça star olmak zorunda-at-the-evsiz-sığınak-hafta sonları hottie gör. Herkesin dışarı serseri için yeterli olacaktır.

Incontri con la scienza On Your Side


Nasıl Hediyeler To Give


Bazen erkekler de öyle çok fazla vererek, hediyeler ile denize biraz gidebilirsiniz. Yoksa gerçekten umurunda eğer ki bir kadın yapabileceğiniz tüm merak herhangi bir hediye vermek değil. Günümüz video podcast bir adam için hediye vermek için en iyi zaman ipuçları üzerinde duruluyor ...

Madres Solteras de citas en l�nea