26 Mart 2010 Cuma

First Contact


Böylece zamanı birkaç çevrimiçi siteleri veya hizmetleri kalma denemeye karar verdik. Bir veya daha fazla ve kaydolduysanız size tam olarak Profil Doldurduğu ettik. Şimdi sıra, bir sen hep sağ hayal ettik Looking for Love to start?

Veya en azından, o bir kişi olabilir toplantı başlamak istiyorum. Böylece ilk adım online dating hizmet profili arama araçları kullanmaktır sağlar. Sadece yaş ve cinsiyet gibi temel kriterler kullanarak tarayabilirsiniz kalma bazı sitelerde. En siteleri gelişmiş arama yeteneği olsa biçimi biraz, bu yüzden çok özel bir arama kriteri verebilir verecektir.

Belirli Arama kriterinize, hangi maç birkaç profilleri ile kendinizi bulabilirsiniz bağlı olarak. Diğer durumlarda yüzlerce göz atmak gerekebilir. Ama tarama bir sonraki adıma almak için ne yapmanız gerekir: siz ilgilendiğiniz kişiyle iletişim kurma

Ne zaman ki dikkat ve ilgi görmekte bir profili bulun, o kişiye doğrudan başvurmalısınız. Çoğu durumda, online dating service özel ve güvenli bir iletişim yöntemi ile sağlayacağız. Bu Bir site tabanlı e-posta gelen kutunuza ya da bir site e-posta adresi kontrol e-posta gönderme içerebilir olabilir. Bu iletişim türleri ile, sizin için bir aracı olarak dating site davranır. Şey bu adresi aracılığıyla ona, ama onlar gerçek e-posta adresinizi ve size onların görmek mümkün olmayacaktır mümkün olmayacaktır teslim istediğiniz kişiye teslim edilecektir gönderdi.

Eğer ücretsiz deneme seçeneğini kullanarak konum göz önünde bazı online dating sitelerinde, gerçekte tam mesaj göndermeniz mümkün olmayacaktır tutun. Genellikle belli bir düzeyde ilk olarak bir ödeme üyesi olması gerekir. Beri online dating hizmetleri daha az her ay demek, bu iyi bir yatırım varsa tarihleri bulma konusunda ciddi bir konum clubbing çıkıyor daha maliyetli.

Çünkü bu sizin kişi söylediği ne yazıyoruz veya absorbe hakkında düşünmek için zaman verir onun 'en iyi yerine veya anlık iletileri çok sohbet email, kendinizi tanıtmak. Çünkü sanki onlar "nokta" üzerinde hissetmiyorum Ayrıca kişi daha rahat vermez zaman mavi biri yeni kişiler onları.

Gerçekten ALINMAZ ilk izlenimler gerçekleştirmek gerekir. Bir çok. İlk kez profili kim ilgilenen kimse, kendini tanıtmak ile temas. Ama tabii ki tüm hayat hikayesi yazmayın da sadece kısa bir cümle ya da iki göndermeyin. Birkaç akıllı paragraf size özetler yazın.

Onlara o ilgi yakaladı kendi profil hakkında ne olduğunu bildirin. Bu onlara gerçekten bilgilerini gözden geçirmek için zaman aldı bilmenizi sağlar ve bunları daha iyi tanımaya konusunda ciddi konum.

Şeyler ışık tutun iyimser ve dostça e-posta içinde. Eğer hayat sıkıcı yorumlar, şikayetler, ya da sorunların samimi bilgi ile değil büyük olasılıkla bir yanıt alacaksınız e-posta doldurun. Aynı şekilde, aşırı oynak olmayabilir veya cinsel ilk temas e-postada, çünkü bu aynı zamanda insanların kapatabilirsiniz, böylece muhtemelen herhangi bir yanıt alırsınız.

Da onlar hakkında soru sormak emin olun. Bu yanıt vermek için onları ister ve konuşmalar devam yardımcı olur.

Ama gerçek adını kullanarak tam adı, adresi ve telefon numarası gibi diğer kişisel bilgileri ifşa yok - ilk temas özellikle.