15 Kasım 2009 Pazar

Kadın ve Erkek More on Beyin Farklar ve nasıl Affect Dating

Biz de oynamak zorunda evrimsel rolleri gelen erkek ve kadın beyin farklılıkları anlamak için bakabilirsiniz. Toplumsal birlik, ahenk oluşturma ve besleyici kadın ve etki alanı ise avcılık, yiyecek toplama ve korumasının oldu oldu o erkek. Diğerleri birlikte yem davranış biçimi bu tür bazı primat türlerinin kadar gösterir. Et için Avcılık çoğunlukla maymun insan özelliğidir.

Bazı ki beynin oluşumu kültür ve ebeveynler daha büyük bir rolü olduğunu söylüyor. Ancak, beyin üzerinde hormonal etkiler, bu davranışı iyi bir anlaşma doğal olarak kadın ve erkek içine kablolu olduğunu düşündürmektedir. Kültür ancak bu becerilerin oluşumunu artırabilir muhtemelen oluşturmadı.

Ne zaman kalma veya bu eşiniz sizden farklı olduğunu anlamak zorunda olduğumuz bir ilişki.

Birçok kadın kendi adam değiştirmek için, bir kadın ona daha fazla gibi yapmayı deneyin. Onu daha dolu, daha duygu vb Ama bir adam sadece kadınların hangi yapmak beynin 'amigdala' ile bağlantıları yoktur iletişim kurmak istiyorum. Tipi kadınların öylesine duygusal ifade ve tadını iyi gelişmiştir doğal bir adam gelir bir şey değildir. O adam katılan ilgi zaman içinde geliştirilebilir. Ama eğer odak noktası size uzun vadede nefret bir ilişki kendinizi aşağıya lider olan onu değiştirmek için.

Diğer tarafta, erkekler neden kadın 'çok' (Bu beyinleri kendi haberleşme merkezleri's) konuşmak istiyorum anlayamıyorum. Veya neden kadınlar sürekli ilgi talep ediyoruz. Eğer bir adam paketi 'ile' üst bir kadına ulaşmak istiyor (yani paketinin ilgi merkezi olması için) istiyor

Küçük bir kız ona zaman kim dinleme 'onun için değil' gibi birisiyle konuşurken aramıyorum onun babası algılarlar olacaktır. Yüz ifadesi farkeden ve göz temas çok bir kadın için önemlidir tutmak. Bunu listeleme ve siz onu doğrular değeri gösterir. Eğer TV izleme ve seni şikayet dinleme değildir, bu tam olarak anlamı budur. Bir kadın senin beden dili onu size göstermek için yönlendirilirsiniz beklediğini dikkat vardır. Bu yüzden ne sana (onu adam) ve ne beklediğini Bu ne yapacağını would. O önemli bir sosyal bağ deneyim olarak konuşurken görür ve o onu adam onunla iletişim gerekir hissedeceksiniz olarak ona kız arkadaşlarınızla yok. Bir adam sadece kadınların yaptığı gibi, beyindeki iletişim merkezlerinin boyutu yoktur. Bu sadece onlar doğal meyilli bir şey değil.

Küçük bir çocuk keşfetmek için yola acele ve bir orman Jim üzerine slayt inmek atlamak ... Bir küçük kız üst onay arayacaktır. Çünkü bir kız daha güvensizdir çünkü sosyal onay ona annelerinden (bu durumda yüz ifadesi bu Tamam) olduğunu arayan Bu, onun değil.

Öylesine bir adam buluşmaktan çoğu ise bir kız belirli bir uylaşımını isteyeceksiniz acele istekli olacaktır. Bu kongre büyük toplumun kültürü ile arkadaş onun küçük sosyal ağ VEYA ayarlanır. (ve o kız dışarı asılı bireylerin niteliğine bağlı olarak iyi bir sosyal gruba veya bir kontrol birinde olabilir - ne de o daha sık onlara kendi düşünce ve duyguları üzerinde dinlemek olur) vardır. Bir kız arkadaşlar büyük bir faktör nasıl bir adamla anlaşma ile bir kız. Bazen sadece onu sosyal grup için o ne tür kız, ya da istediği bir fikir verecektir şey olduğunu bilerek.

Bir kadın her zaman ilgi odağı olmak istiyor ve bir o Yani ona sosyal dairenin zaten merkezi, onun eylemleri ve sözcük umarım o konuma ulaşmak için ölçülebilir olması değildir in ölçülendirme, ana faaliyetleri olacaktır. Beri onu hedef ilgi merkezi bir seviyede () tarihinde, ilişkiler uzanan ve seks onun sosyal gruplar gebe olmaktır o norm (ne kadar da kültür ve toplumun geri kalanı için olabilir anormal olduğunu ileri sürerek olacak is) . Eğer o birbirlerine saygı ve birbirlerine kötü tavsiyelerde bir grup, daha sonra aynı derecede o değiştirmek olasılığı üzerinde hareket etmek için bir erkek için en iyi olmasıdır. Arkadaş onu grup neredeyse her zaman doğru bir kadın için. Onu iletişim merkezleri onun küçük grup içinde güçlü bir bağ oluşturur. Eğer onu grup düşük benlik saygısı ve kendine saygı eksikliği var ve bu yüzden sığabilecek umarım merkezi haline, o bu nitelikleri göz ardı edecek.

Elbette, bazı gruplarda ilgi merkezi haline nerede senin bütünlüğünü en kaybetmek olduğunu. Arayan bir kız çoğu o sevmediğim veya yanlış görmek büyümüştüm her şeyi yapacağız arkadaşları tarafından sevdim gerekir. Niçin? Eğer arkadaşları o zaman Tamam gerekir bunu. Lütfen unutmayın bu genel bir bakış ve tüm kadınlara her zaman geçerli değildir. Ama sosyal gruba bir kadın son derece önemlidir. Güvenli, kendinden emin bir kadın daha büyük olasılıkla arkadaş onun büyümesine yardımcı bir grup bulabilirsiniz. Bir kadının genellikle ters bulabilirsiniz güvensizdir.

Bir adam daha fazla grup zihin bir kadın daha ayrılmaya muhtemelen yalnız olmasıdır. Olan yaşam no-nerede ... arkadaşlarınızın sakının gidiyor gibi görünüyor bir kadın için! Kimin size gerçekten memnun yapacak bir şekilde hayat yaşayan geri tutarak onlara olabilir. My recommendation? Meditasyon ve hipnoz merkezinizde bulmak ve güven ve benlik saygısı senin özünden kurmak.