3 Ekim 2011 Pazartesi

Meslektaşlarım «Artıları Ve Eksileri


Tavsiye ihtiyacınız olduğunda kime açabilirim? Nötr bir sondaj kurulu ne ihtiyaç varsa, bize e-posta! Biz, bir düzeye kafa ve mutluluğa hayatın inişli çıkışlı yolda bir açık kalp tutmaya yardımcı olmak için buradayız.

Lise ve üniversite «çok kolaydır. Adayların seçkin bir havuzu olan birisi sonsuz kolay güncel bulmasını sağlar varken öyle düşünüyorum, ama bize inanmak olmayabilir. Herkes, aynı zihniyet aynı yaş ve.

Üniversite sona erdiğinde, kalma güçlüğü başlar. Artık yüzlerce seçeneği ile çevrilidir. Peki birini karşılamak için? Barlar ilk tercihi, ancak bir süre sonra eski ve iğrenç alır. Kör tarih bu kadar kırık değildir. Hangisi iyi, biz bu konuda nasıl hissettiğini biliyorum, Internet escort bırakır ve.

Yani denenmiş ve gerçek bir ofis romantizm hakkında ne olacak? Veba gibi önlemek için bir şey midir, ya da uzak bir kaç kabinleri oturan gelecekteki eş?

Krystle bu işin birini karşılamak için mükemmel bir yer olduğunu düşünüyor. Farz edelim ki, o, bu ayarda dayanan deneyimi bir sürü yok.

O yanlış bir şey, uygun olduğu sürece, iş başında biri kalma ve herhangi bir İK kuralları ihlal değildir bulur. Tüm bunlardan sonra, sadece doğal, her gün gördüğünüz birisi ilgi ve iyi bir çalışma ilişkisi var. Aslında, birlikte çalışma biçimini, bir ilişki nasıl davranacağını iyi bir göstergesi olabilir.

Bir sürü iş dışında insanlarla tanışma fırsatı yoksa, o zaman iş olarak iyi bir yer. O, ancak, dikkatli davranmanız tavsiye ederiz. İşyeri romantik bir işi asla etkilememelidir. Eğer birisi ile bir ilişkiye sahip olduğunu fazlasıyla açık asla. Bu kişisel ve bu şekilde tutulmalıdır.

Ofis romantizm söz konusu olduğunda, Erin bir kural vardır: bir hayır-hayır bulunuyor. Bir ilişki kötü bir iş bittikten sonra, Erin yine onun ofisinde birisi tarih asla kendine söz verdi.

Ilişki sırasında sürekli aklınızdan hiç kimseye bulmak için istemediğiniz var. Diğer kişi hakkında düşünme, elektronik tablolar ve e-posta odaklanmak veya onlara odacık geçen görmek için çok zor olur. Windows ile bir konferans salonu oturan unutun. Diğer önemli tutar onların yüzünde bir sırıtma ile son yürürken bir gülmemek için hiç denediniz mi?

Sizden biri veya her ikisi de yeni iş taşıdıktan sonra kalma devam ederse, bu uzun vadede sizin için iyi olacaktır. Ama aynı şirket için çalışan her ikisi de break up ne olur? Onun adı belirtilen gözyaşlarına onun eski erkek arkadaşı, geçmişte ya da birisi yürüdü her zaman patlama olduğunda, Erin gibi bitebileceğini. Aniden o kişi ile bir proje üzerinde çalışmak zaman patron büyük görünmüyor.

Eğer, iyi bir fikir veya bir kabus olmasını bekleyen olduğuna inanıyorum olsun, biz dikkatli davranmanız öneririz. Iş ya da sürekli olarak sadece kendinize daha fazla dikkat çekecek gibi öğle yemeği tarih var carpool etmeyin.

Eğer birisi ile çalışmak vermedi olduğu gibi iş ilişkisinden kaynaklanan kişisel ilişki ayrı tutun. Bizim duygu, bir co-işçi ya da olup olmadığını, uzun vadede kim olursa olsun sonuna kadar sona erecek!