8 Haziran 2012 Cuma

İlçe dating


Sam Yagan onun cep telefonu içine hızlı konuşuyor gibi Caddesi gürültü arka doldurur. O verimliliği için bir püf noktası vardır. ". Geeky matematik adam" diye bir tanışma katalizör, kendi kendine ilan edildi Ve geçen Şubat, kendi web sitesi dating - OKCupid - 1.3 milyon tekil ziyaretçi kaydedilir.

Bu yüzden insanlarla tanışmak öğrenmek için zaman geldi, onun adını aramak için kişilerin listesinin başında.

En Washingtonians işkolik, nakli veya ikisinin bir arada olma eğilimindedir. Potansiyel bir arkadaşı karşılamaya geldiğinde olduğu türden genel bir nüfus ile, tek bir kişi bir dezavantaj konur.

"DC'dir - farkla - [OKCupid üzerine] en aktif bir kişi başına," Yagan diyor. "Diğer şehirler bile yakın gelmiyor."

DC nüfusunun yüzde 10'undan fazlasını Yagan verilerine göre, sitede aktif kullanıcı vardır ve bu kullanıcıların yüzde 75'i 35 yaşın altında.

Eğer teknoloji rota, ya da daha geleneksel bir cadde almak istiyorum olsun, bir tek temel ilke hatırlamak var: "Siz de bunu ciddiye alamaz," Yagan belirtmektedir. "İnsanlar bu yüzden hakkında tasfiye olsun."

Aksine ret korkusuyla daha, o birimdeki anahtarı kabul: Tanıştığımıza ilk kişi senin için tek olacak bu oran düşüktür, Harvard matematik ve iktisat diploması Yagan, diyor ve daha sonra almak için gitti Stanford iş okuldan MBA. "Yarım savaş kendinizi dışarı çıkıp insanlarla tanışmak için zorluyor."

Yani, burada İlçe diğer aşk arayanlar bulmak için en iyi yerler nelerdir?

Bu Hay Adams otelde Kayıt bar Kapalı bir post-iş libasyon kapma veya Adams Morgan Tryst de dizüstü takmayı olsa, yalnız insan izlerken yerlerde ortak asansörleri açığına yüktür ve toplantı insanlar daha az zorlanır hissettiriyor .

Tryst anda, kanepe, sandalye ve bir masa hodgepodge maksimum konfor için dağılmıştır. Ücretsiz Wi-Fi, bir kahve, çay, aperatif ya da alkollü içecek keyfini yaparken (ya da Facebook üzerinde sörf) çalışmanıza olanak sağlar. Adams Morgan sıklıkla telaşlı 18. Sokak üzerinde bulunan Tryst bir vaha.

Tia Scagliarnini, ön-of-the-house yöneticisi, bar ve cafe dinlendirici ne ev insanlar için bir yer, ne de çalışmak istiyor, dedi.

"Biz bir toplum teşvik ve insanların cana yakın bir yer yapmayı amaçlıyoruz."

Müşterilerine farklı olduğunu da ekledi: Öğrenciler doktoralıların veya yüksek lisans tezleri, kitap kulüpleri, gazeteciler, sanatçılar ve her çizgiden işadamları yazma. Tryst da happy hour yedi gün Pazartesi, Salı ve Çarşamba akşamları bir hafta ve canlı caz vardır.

"[Tryst] Eğer gerçekten, olmasını istediğiniz her şey olabilir," dedi. "Biz her zaman insanlarla dolu olduğunu, bu yüzden tek başına veya gölgeli hissetmek zorunda kalmazsınız."

Ama Hay Adams otelin bodrum katına tavşan deliğinden aşağı bir şey biraz daha başkanlık, baş istemek durumunda.

Beyaz Saray'ın mesafe atma içinde, Washington'un siyasi kültür karikatür din görülebilir. Yesteryear bir DC için bir gerileme, bu klasik bar gereken bir yerdir "gördüklerimi ve duyduklarımı değil," Andrew Welch, Hay Adams otelin yiyecek ve içecek müdürü söyledi.

Bu tam olarak, ne anlama geliyor?

"Bar ismi kendisi için konuşur," Welch dedi. Esasen, ne Kayıt Dışı gerçekleşir kayıt dışı kalır.

Siyaset, iş ve hukuk büroları için şehir yakınlığı bazı büyük isimleri getiriyor, ve Welch çubuğu bilindiği için kaliteli bir tecrübe korumayı hedeflemektedir. Ortamı rahatlatıcı bir görüşme pekiştirirken - odada bir şömine ile donatılmıştır - ve büyük bir özel kokteyl listesi üstündeki kiraz olduğunu.

Eğer bir uğrak üzerine dikti sonra ne olur?

Diğer tanışma siteleri temelidir - "Arama kriterlerinizi genişletmek zorundayız" olan sitenin yerine psikolojinin daha maçları, belirlemek için matematik denklemleri kullanır OKCupid Kullanıcı Yagan, açıklıyor.

"Biz yol çalışmaları kalma değişti," diye ekliyor. Bir politik görüş, yaş aralığı ya da diğer özelliği: Çoğu kişi, diyor, sadece mükemmel bir dostum kendi önceden belirlenmiş kavramına uyan bireyler arayıp kendilerini sınırlamak.

"İnsanlar 'Ah, benden dört yaş küçük birine asla çıkmam.' Gibi şeyler söylüyorlar Gerçekten mi? Muhtemelen olur. "

Bir konuşma kadar çarpıcı ve birinin Twitter kolu soran, bütün kendi bir ortam ve kültüre sahip yerlerde kolaydır. Ve ona gelebileceğini asla bilemezsiniz.

Çünkü cafe ne kadar meşgul, her zaman bir hayır-hayır - Scagliarnini, Tryst de yöneticisi, o son bir cumartesi gecesi bir adam için rezervasyon kurmak söyledi. Ama bu özel bir durum vardı: O, belirli bir kanepede rastgele onun şimdiki kız arkadaşı tanıştığı - ve o iki yıl sonra aynı gece tutumluluk mobilya Aynı parça üzerinde önermek istedim.

O evet dedi.