31 Ocak 2011 Pazartesi

Yabancılardan Dating Tercihler Etkisi


INDIANAPOLIS, 12 Haziran (UPI) - Kuşlar bunu, balık onu ve insanlar da bunu yapmak - mate seçim kopyalama - hangi bir kopya başkalarının mate seçimleri, Amerikalı araştırmacılar söyledi.

"Biz arkadaşları arıyoruz biz iyi kendimiz uygun bilgileri toplayabilir en iyi bireysel olarak yapılan bir işlem olduğunu düşünebilirsiniz," Skyler Indiana Üniversitesi ve Peter M. Todd, aynı üniversitede profesör, Yeri başyazarı bir dedi deyim. "Ama insanlar, pek çok diğer hayvanlar gibi, aynı zamanda daha verimli bir arama işlemi için yapmak, başkalarının tercihlerine dikkat edin. Diğerlerini de kendimiz için iyi bir seçim olabilir gibi. "

"Mini bir tarih" lasing yaklaşık 3 dakika - Çalışmaya 40 erkek ve 40 kadın, sekiz hız kalma etkileşimlerinin her izledim video içeriyordu.

Katılımcılar tarihleri başarılı sanıyordum olmadığını tahmin edildi. onlar romantik hız daters dahil olmak istedim Sonra da soruldu.

dergi Evrim ve İnsan Davranışı yayınlanan çalışmada, hız daters erkekler ilgi genellikle videoları izledikten sonra artan bulundu ama video kendi erkek meslektaşların hız dater kadınların ilgi olduğu ortaya çıktı, eğer daha fazla arttı - erkek olarak kabul olsaydı veya daha fazla hız dater daha çekici çekici.

video akranları ile ilgilenen çıktı Ancak, hız kadın çalışmada katılımcıların ilgi arttı kalma. Kadınların kalma hız ilgisiz çıktı eğer Onların ilgi azaldı.