27 Mart 2010 Cumartesi

Askerlerin eşleri daha kocaları düşünmek zor olan


Eylül Afganistan'a daha fazla İngiliz askerlerinin konuşlandırılması görüyor, ama ne eşleri ve aileleri arkasında sol etkisi nedir? Araştırma Ekonomik ve Sosyal Araştırma Konseyi (ESRC) için, etkin görev İngiliz askerlerin eşleri daha sonra kocalarının hayal olabilir resilient keşfeder.

Bu kadınlar, ancak dissatisfactions olabilir iş-askeri hayatının yaşam gerilimleri mali güvenlik ordusu tarafından sağlanan outweighed vardır. So araştırmacılar Profesör Christopher Dandeker ve Fransızca Claire King's Merkezi Askeri Sağlık Araştırma gelen ortaklaşa Enstitüsü Psychiatry ve esaslı söylemek Bölümü Savaş Etütleri King's College, Londra.

Yaptıkları çalışmada yüz analizi 2004 yılında Irak'a kocalarının altı aylık dağıtım başlatmak yaklaşık 50 Army Wives-yüze görüşmeler için, ve daha sonra sona eren boyunca sağlık ve kuyunun içine paralel araştırma verileri ile dahil olma asker. Onlar Almanya merkezli idi eşleri, çok daha baskıların askerlik daha hoşgörülü bulundu ki onlara askeri yerleştirir.

80'den fazla eşlerinin yüzde kocaları kariyeri gurur, ama yarım beğenmiyordum onları silahlı kuvvetleri olmaktan. Dağıtım ne zaman sona erdi, ancak yüzde 88 kocaları Ordusu maaş ve emeklilik nedeniyle kalmak istedim. Elli bir eşlerinin yüzde evlilikleri olumsuz yönde kocaları kariyeri etkilendi, düşünce ve yüzde 47 duygusal çatışma bu gerilimi görünce, özellikle de aile stres uzun devamsızlık ve kocaları önemli aile durumlarda eksik neden.

Ancak bir zaman asker daha eşleri daha rahat olduğunu erkekler Irak'a gittiler önce. Eşleri evde çalışan ekstra talepleri, ancak ilgili edildi kocalar kadınların inanılan baş edebilecektir daha vardı ve didn't kendi bölümünde herhangi bir endişeniz algılıyorlar.

Evlilik, eş, genel Doğum dağıtım etkiler, göz önüne alındığında daha eşleri daha ilgileniyorlardı. Askerler kendi aile hayatına daha çok onların hizmet kariyer daha önemli olduğunu (yüzde 89), kadınlar ise daha eşit (yüzde 41) bu yer olasılığı olduğuna inanılıyor. Ne zaman orta dağıtım iki haftalık dinlenme ve iyileşme dönemlerine geldi ise koca askeri operasyonların stresinden açıklaması önemli bir dönemi olarak break gördü, eşlerinin bu veda ikinci kez söylemek zorunda stresli bulundu.

Ilgili streslere karşı bir tampon sanki kadınlar tercih edilen gayri sosyal ağlar Askerler onların eşleri de kendi birimi tarafından dağıtımı sırasında desteklenen vardı, hissettim. Buna rağmen, eşleri bu resmi ağları 'olarak sahip olmak önemli olduğunu ikna edildi sigortası'.

Biri dışında tüm eşlerinin bir kocalarının iş taahhütleri de olsa yüzde 53, bu Ordu'nun olmanın bir parçası olduğunu kabul demek olmadığını iddia etti. Profesör Dandeker dedi: "Bizim soruşturma için arka planda çalışan ve dünya arasında sağlıklı bir denge düşüncesi içinde ilgi ve aile hayatının kişisel. Bunun konuya İngiltere'de iş kurmak için Ð10 milyar maliyetli olabilir bağlı stres tahmin edilmektedir bir yıl.

"Tek başına askeri ', çalışanları üzerinde açgözlü taleplerini yapmak değildir. Gerçekten de, geleneksel aile aynı zamanda kendi üyelerinin bağlılık ve bölünmemiş sadakatini kayıtsız şartsız talep aç gözlü bir kurum olarak tanımlanmıştır." Daha fazla araştırma olmadığını fark İngiltere'de askeri aileleri arasında oluşacak ve birimler az sıkıca garnizon geleneksel toplumlarda köklü itibaren düşünmeye ihtiyaç vardır. "

http://www.eurekalert.org