17 Ağustos 2011 Çarşamba

İyi Bir Gülümseme Fake nasıl


Ayrılmış bir kişi olma eğilimindedir ve birilerinin yaklaşımı birçok kez (mutlaka kadın toplayıp) kadar, gerektiği gibi gülümseme yok olduğunu fark ettik.

Yüzünüzde insanlar üzerinde ciddi bir ifade var uzakta kalmak eğilimindedir. Bu, şu anda rahatsız edilmek istemiyorsanız dünya söyler. Bazı insanlar bile küstahlık olarak yorumlayabilir.

Diğer insanlar ile ilgili ne sözel olmayan önemli bir ipucu gülümseyen hepimiz biliyoruz. Aslında herhangi bir tür toplumsal başarı için hayati önem taşıyor.

Ancak, utangaç, sinirli, veya stresli, yoğun bir günün sahip iseniz, bir gülümseme çatlamak için zor olabilir.

Tabii ki, bunu her zaman sahte olabilir. Değişen başarı dereceleri ile bu denedim. Hiçbir şey daha iyi, ama gerçek bir şey yerini hiçbir şey tutamaz.

Gerçekten o kadar neşeli bir duygu değildir Peki gerçek bir gülümseme çatlak?

Basit: sizin yaklaşım yaptığınızda bir şey komik düşünüyorum.

Ben son birkaç ay içinde bu tekniği birkaç kez denedim. Ben her zaman meşgul değilim ve ara sınav veya final üzerinden vurguladı kullanımı, ve evet, BT İŞLERİ.

Bugün, benim üniversitede bir sevimli resepsiyonist ile uğraşırken, bir Dave Chappelle şaka aklıma geldi ve ben yardım edemem ama ben onun masasına doğru yürüdü sırıtarak olamazdı. Flört hemen ortaya çıktı.

Döviz dinamik tamamen farklı olurdu gülümsedi olmasaydı.