19 Ağustos 2012 Pazar

Korkusuz Arkadaş


Dört yıl önce, ben görüyordum adam - JJ, benim dünyadaki en iyi arkadaşım - intihar. Aksine kaybı ile anlaşma daha, ben en iyi yaptığım şeyi yaptım ve hemen yeni bir ilişki içine atladı. Ona bir değil iki kadın ile beni aldatıyor yakaladı o zaman ilişki felaketle sonuçlandı. Ben bile üzerinde onu aramak için bir şans var önce, o bana "ayrıldık" ... bana bir e-posta gönderme ve MySpace üzerinde onun ilişki durumu değiştirerek. Yani, gerçekten, biz yetişkinler olması gerekiyordu değil mi?

Bundan sonra, bir tanışma aradan biraz gitti. Dürüst olalım: bu ne hatta evi terk rahatsız isteyen, benim için orada var ise? Ve böylece, sonunda kendimi JJ ölümü ile uzlaşmak izin. "Uzlaşmak" olarak ben alkol benim kilo içme ile birleştiğinde bir oksikodon alışkanlığı kabul anlamına gelir. Muhtemelen benim mutfak katta benim işim ve OD kovulabilirsiniz gidiyordu Yaklaşık beş dakika önce, ben, kendim aldım terapisi içine kendimi attım ve onu bir araya geldi. Ve, biliyorsun değil, birkaç ay sonra, ben Ordu Boy tanıştım.

Ben bir hafta sonra Irak'a konuşlandırıldı edildiğini öğrendiğimde, bu dersin bana mükemmel bir ilişki gibi görünüyordu. Mantıklı değil? Aslında JJ ölüm yıldönümü idi ve Ordu Boy bana kahvaltı getirdi ve benimle bütün gün geçirdi. Hala hiç kimse benim için yapmış ve aslında şaşırtıcı bir kişi olduğu ortaya çıktı en güzel şeylerden biri. Bir hafta sonra, o Teksas savaşa gitmek için hazırlanıyor oldu. Onunla Devletleri'nde onun son hafta geçirmek, ve inanılmaz bir gezi oldu - O (bu nasıl şirin? Cidden isim) Fort Bliss beni dışarı uçtu. Ben, bir dağa tırmandı Ben bir ömür boyu sahip olacak inanıyorum bir arkadaş edindim, şimdiye kadar en büyük steakhouse yedik oh yeah, yukarı yıkıIdı, (orada dışında inek aslında) ve. Ben Ordu Boy sol yaklaşık bir ay sonra öğrendim. Biz isimleri seçmek dışarı ve o Irak'tan geri döndüğümde birlikte Florida'ya taşınmak planlıyorlardı. Ve sonra ben bebeğimi kaybettim. Ve gerçekten, gerçekten iyi gelen Wes Craven kabus gitti. Ben size çok zarar verebilir sevdiğimi söyledim birinin bilmiyordum. Ben bu noktada sonsuza erkeklere tövbe ettim.

"Her zaman" hangi beni güldürdü yerel bir barda çok sevimli bir fedai tanıştığında ise, yaklaşık altı ay sürdü. Onun eski onların bebek ile hamile olan? Peki ne varsa (Sen benim aşk hayatım için geldiğinde ben iyi kararı yok yakalıyor musunuz?) Bu, yine oyuna geri almak için sadece bir şekilde benim için ciddi bir şey olacak değildi. Daha sonra fedai olarak aynı barda çalışmak oldu çok seksi bir barmen tanışana kadar. Tricky, ama imkansız değil. O harika bir kalbi var, ancak ben sonunda, kim, küçük seksi barmen seçtik ve seks (kim hala 28 yaşında bir arabada bunu yapmak için yönetmek bilebilirdi?) Değdi, büyük bir israf olduğu ortaya çıktı Benim zaman. Ve fedai? O şimdi şimdi ve sonra beni her fotoğraflarını gönderir kime, çok güzel bir küçük kız bebek var. Ve onun bebeğin annesi ile geri döndü. Açıkçası.

Ben hala tüm escort deneyimi açık iken, ben orada "güzel adam" hala var olduğunu bu noktada umut vermişti. Ve sonra Doktor tanıştım. Yakışıklı, komik, nazik ve ... bir doktor. Gerçek, doğru olamayacak kadar iyi? Yani, hafta nazlı oynadıktan sonra, sonunda onunla gitmeyi kabul etti, ve hemen hemen bir insta ilişki oldu. Benim geçmişten bagaj tümü hakkında onu anlayabiliyordu - diyelim ki bol gelir, bu yüz - ve o bile zar zor geri çekildi. O sadece büyük bir adam oldu ve ben gerçekten sonsuza kadar süreceğini düşünmüştüm. O did değil kadar.

Bak, şey, gerçekten tüm ilişkileri ile zamanlama ile ilgilidir. Ailem hiçbir zaman benim 30s olduğumu bana hatırlatan ve artık yaşlandı atık olacaktır. Nasıl ben bile sabah yataktan kalkmak yönetmek hakkı, bir sır? Eh, ben neredeyse oluyordu kadar çocuk istedim, ve sonra ben düşünebildiğim oldu hiç düşünmemiştim. Yemin ederim, ben başkasının bebeği ağlamaya duyunca ben uzakta emziren bir adım olduğumu düşünüyorum. Bu mide bulandırıcı. Ama Doktor henüz bu adımları atmaya hazır benden dört yaş küçük olup. Ben gerçekten, onu suçlayamam. Ben onun yaşındayken, ben barlarda dans ve bant davulcu ile çengel, Fort Lauderdale yaşıyordu. Birisi bana onlarla yaşamak ve bebeklerin dışarı pop almak için çalıştı, ben WITSEC katıldı olurdu. Ve böylece, başka bir bit toz.

Ben zaten bir kitap yayınladı olurdu düşündüm bir zamanda, rüyalarımın adam evlendi ve dünyayı dolaştı, hayatımın bu kadar uzak olamazdı - ama kötü şeyler olabilirdi. Aslında online dating dünyasına verdi. Sonuçta, ne kadar kötü olsun ki? Hala erken olsa da, ben çok uzun bir süre içinde olmak daha hatırlıyorum beni daha mutlu etmedi biriyle bir ilişki şimdi duyuyorum. Kader veya ruh ikizi gibi bir şey var olsun veya olmasın, ben şimdiye kadar bileceksiniz emin değilim. Ama günün sonunda, ben umudumu yok. Belki beni korkusuz yapar, belki bu beni bir aptal yapar. Ama her sabah beni yataktan alır buydu. O ve tarçın dolce lattes.

Kaylee Scottaline tarafından

Dating Site for LinkedIn ammattilaisille