17 Ağustos 2012 Cuma

Üç Yolları Kadın Buluşma az Fail


Haftalık partner tavsiye gösterisi Planet Aşk Maç Radyo, yazar ve sevginin yeni bir bölüm üzerinde stilist Tristan Coopersmith tek kadınların aşk hayatlarında yapmak en yaygın hatalardan üç incelenmiştir. , Gerçekçi olmaktan çok erken, çok fazla bilgi paylaşımı ve "fast-forward" partner: Coopersmith kadın düşmek kalma tuzaklar olduğunu açıkladı.

Yüce, gerçekçi hedefler belirleyerek kalma sabırlı bazı tek kadın vardır. "Ben kadın partner yaptığınız en büyük hata sanırım ... ve ben bunun için Walt Disney suçlamıyorum, Prens Charming arıyor, masal arıyor," Coopersmith diyor. O istek ve ihtiyaçlarını bir liste olmaması önemli olduğunu ekler, ancak bir film bile henüz başlamamış bir ilişki eklendi baskı koyar gibi oynuyor bir gelecek çıkıntı. "Mükemmellik arıyorsunuz, sadece gerçekleşmesi için gitmiyor. Gerçekçi olun, "diye belirtiyor.

Deneyim onun yıllar istihdam, Coopersmith seviyorum kendine özgü bir yaklaşımı buldu. Bir "aşk stilist" olarak çalışmak diye ne bir çöpçatan ne de kanat bir kız; daha bir öğretmen ve rehber. Onlara bagaj gidip onları mutluluk ve sevgi bulmak sağlayacak pozitif kalma tekniklerini öğrenmek izin alma üzerinde yoğunlaşarak, müvekkillerinin kendi güçlü odaklanır. Onun genel yaklaşım karıştı single açıkça gözler yoluyla ilişkileri görmek yardımcı oluyor. O başarılı bir blog çalışır ve onun kitabı ile onun kimlik bilgileri yazar ekledi, "Menü Arkadaş:. Tat Testi Main Course Your Way"

"Fast-forward" escort bazı şarkıları için başka bir hata olabilir. "Örneğin, bir kadın bir erkekle birlikte ilk günü olacak ve ikinci bir ders ... ve o zaten hesaplarken oluyor 'diye müthiş bir baba olabilir mi?' 'O gelecek yıl kuzenim düğününe gitmek istiyorum diye merak ediyorum?' Adam düşünüyor tüm iken, 'diye benimle eve gelecek kadar içti mi?' Seni bile birbirlerine bilmiyorum çünkü adam, o anda daha gerçekçi olduğuna inanıyoruz, "diye belirtiyor.

Coopersmith daha bu "fast-forward" fantezi projeksiyon kalma hayal kırıklığına yol açabileceğini iddia ediyor. "Ben kadınları hayal kırıklığına olsun inanıyorum Hızlı ileri - onlar zaten adam evli oldum," diye ifade edildi.

Kişisel bilgilerinizi aşırı miktarda paylaşılması Coopersmith tek kadın yapıyoruz hissediyor başka bir hatadır. O bir ilişkinin başında çok fazla paylaşmak, zamanla gerçek tanımak için bir sevgi ilgi için önemli olduğuna inansa da onun ilk büyüme sabotaj.

"Kadınlar deli gibi kapalı gelebilir," diye açıklıyor. "Sen her hafta bir terapiste gitmek paylaşmak istemiyorum. Terapi ben okuyorum, harika, bu harika, ama sen ilk günü orada koymak gerekmez. "

Şeyler herkesle ilgili olabilir - O daters film, müzik, ya da seyahat etmek isteyebilirsiniz yerler hakkında konuşmak gerektiğini gösteriyor. "Sen her zaman güzel ve ışık gibi kapalı gelmek istiyorum, kimse bagaj dolu biriyle ikinci bir tarih istiyor," diye bitiriyor.

Comment les personnes âgées reçoivent leur dos rainure