14 Mayıs 2010 Cuma

Evli bir kadın Dating


Ben ve sütun çok okumak artık bir durumda kendimi bulmak, bu yüzden iyi bir bahane yazmak inç gibi görünüyor

Bir yıl önce bir bayanla tanıştım ve ona hemen aşık oldu. O mükemmel. Olgun, çekici, şefkatli, tüm bu. O (ve hâlâ) evli, ben bir şey söylemedim oldu. Geçen yaz kocası ayrılmış ve kendi yerine taşındı, o boşandı asla rağmen. Hala hiçbir şey söylemedi, ama onun etrafında çok daha fazla zaman harcama başladı, sonunda umurumda demenin pasif bir yolu olarak onu rahatsız yapmaya çalışıyorum olmadan ona çiçekler, çikolata vb getiriyor.

O her zaman beni gerçekten ilgilenen heyecanlı olduğu görünüyordu ve sonunda Ben, dating sordu ki o, "Hayır, ben hala evliyim mukabele etti." Sonra iki hafta sonra dışarı o ve üçüncü bir adam çıkıyor olmuştur aniden onunla bir ilişki içinde (o da yarı yaşındaki's)'s bulundu.

Ben de gittim ve ben acı hissettim ve ne olup bittiğini sordu ki diye yanıtladı için, "açıkça samimi bir ilişki başlayan belirtilen niyetiyle bana sordu sen gerekirdi." Şimdi hissediyorum sadece ben, yalan değildi fakat tarafından yeterince agresif olmak harika bir fırsat kaçırdı.

Ben çoğu kadın gibi ben bu geniş olmazdı biliyorum hissediyorum. Ben gibi hissediyorum Bir yandan daha fazla şeyler çalışmış olurdu saldırgan, olsaydı ama sonra bir şey balık onun davranışla ilgili görünüyor. Nasıl "makul olur" insanlar bu yorumlar?

Confused Guy

Sevgili Confused Guy,

Ben makul bir kişinin sonuç bu evli bir kadın ulaşmak düşünüyorum. Kendinle söylüyorlar. O ancak ayrılmış boşanmış değil.

Ve sonra makul bir kişi, derdi uzak durun evli kadınlardan. Bunlar mevcut değildir.

Bazen kullanılabilir görünüyor. Bazen dışarı çıkıp sarhoş ve sanki mevcut konum hareket. Bazen gitmek yaşamak başka bir yerde bir süre için ve onlara sanki mevcut konum gibi yapar. Hatta dışarı diğer erkeklerle gidin. Ama mevcut değildir. Özellikle sizin için kullanılabilir değil, bunları mevcut olmak istiyorum şekilde özellikle bulunmaktadır.

Daha agresif olsaydı ve size samimi bir ilişki başlayan açık niyetiyle onu almak istediğini söyledi, artık evli bir kadınla samimi bir ilişki içinde olabilir. Bu iyi bir durum değildir.

Eğer kötü niyet rağmen yanlış bir şekilde doğru olanı yaptı. Eğer hâlâ evli olduğunu anlamış, çünkü belirsiz, sembolik açısından onu ancak bir hamle yapacak değildi ilgilenmişlerdir de söyledim.

Kendinize bir pasif bir şekilde bu mesajı gönderdi söylüyorlar. hakaret olmanın anlamı olmadan, biraz ürkütücü, bir kukla gösterisi gibiydi söyleyebilirim. Eğer yüksek bir cızırtılı bir sesle, kanepenin arkasına saklanarak dedi Burada çikolata ve çiçekler vardır ve bu size evli ve mevcut ve burada beni deli hakkında varlık ve çikolatalar ve çiçekler ama veren bir takım dünyada biziz değil gerçekten, Evliyseniz çünkü.

Eğer onunla ilgili duyguları karışık olduğunu söyledi ona karmaşık bir mesaj gönderdi. Ben o mesajı aldım ve uygun size ulaşılamıyor kalarak hareket düşünüyorum.

Onun yaşamı zaten karmaşık. Onun ihtiyacı olan son şey karmaşık bir adam. mesele o karmaşık değildir çünkü muhtemelen çalışıyor olması ise. Bir işlem yaşıyorsunuz. Onlar şu gerekli yana gelenek vardır.

sevinmek zaten karıştırmak biri ile ilgili değiliz. Zaten yer almadan katılan kişilerle ilgili, ilgili alamadım alamıyorsanız. Bu benim tavsiye's.

Salon.Com