26 Ekim 2011 Çarşamba

Kendinizi saygı


Baylar, herkesten dürüstçe takdir göstermek için önce ilk kişisel uzay, zaman ve kendi çıkarları kendiniz saygı. Bu sabah saçlarını tarıyor gibi, temel öz bakım.

Diğer insanların zaman, uzay, eşyaları, ve duygularını kendi daha sizin için daha önemli olduğunu düşünüyorsanız, o zaman kendinize saygı duymak değildir.

Diğer insanların duygu ve mülkiyet saygılı olmanızı kibar olduğunu anlıyoruz, fakat bu süreç içinde kendi ihmal, büyük bir sorun ile ilgileniyor. Kadınlar ile başarılı olmayan birçok erkek bu kadınlar, kendilerini görmezden sırasında, yürüyüş ve dünyayı onların gözüyle görmeye ısrar zemin ibadet etme eğilimindedir.

Melissa et yeme durdurmak gerektiğini söylüyor. Tracy bana o gece beni dışarı gibi değildir, çünkü 21:00 eve gelen başlamak istiyor. Benim kız arkadaşım bu çocukça olduğunu düşünüyor, çünkü bir hobi olarak trenler toplamayı durdurdu ve E-Bay bütün yarın onları satmak için gidiyor. Ben sizinle çocuklar dışarı çıkmak isterdim ama benim kız arkadaşım bana izin vermez.

Güçlü olun!

Ben, kaba ve duyarsız ama beyler size söylüyorum, ben SİZE yaşam ve sonuçta uğraşmak zorunda yaptığınız her karar çalıştırmak olduğunu hatırlatmak ... tek başına.

Bu nedenle sürece, yasa dışı, tehlikeli, ya da hayvan sünneti ile fırsatlar olarak, kız arkadaşını, öneriler, talepler, ya da yaptığınız ne olması gerektiği üzerinde ultimatom vererek olmamalı. O onun bunun aptalca olduğunu düşünüyor bile seçmek için kişisel alan ve özgürlüğüne saygı değildir. O ne yapıyorsun gibi değildir, çünkü SİZİN gibi sahip olmadıkları anlamına gelmez. Yapmak için ne gibi yapmak istiyorum.

Bir kız arkadaşı, eşi, nişanlısı, vb memnun etmek için kendinize saygı durdurduğunuzda .. o da size saygı kaybeder ve bir şeyler yapmak "isteyen" durur ve, yemek, vb yapmak giymek için gidiyoruz ne söylüyorum "başlar.

Ortalama bir kadın, bu tiksinti ve bu tür bir zihniyet varsa, kadınsı, çünkü o zaman değiştirmeniz gerekir. Çoğu kadın bunların adam, ücret almak, kararları ve o yerin dışarı adım nazikçe onu düzeltmek için bekliyoruz. O adam, son 250 milyon yıl boyunca işini olmuştur.

Vytvořit jednoduché rozhodnutí snadno a rychle