7 Ağustos 2012 Salı

Tarzınızı geçmeliyim?


Herkes onları sevme, büyük birinin karşılanması fikri sever, onları geri sevme. Uzlaşma, taviz veya Allah korusun gerçek değişiklikleri tek insanlar için iyiye işaret değil yapmak zorunda düşünce.

Hepimiz harika yaratıklar ve bizi olduğumuz gibi bizi kabul etmelidir tarihleri ​​herkes olduğuna inanıyoruz! Neden bir başkası lütfen doğru değiştirmek istiyorsunuz?

Uzun süreli ilişki içinde Gerçekçi konuşmak gerekirse, kaç kişi aslında onlar aynı kişi kalarak çalışma yaptı diyebilir miyiz? Bir arkadaşım ona bir makyaj vermeye çalıştığı bir kadın vardır. Basit şeyler, gerçekten, önemli bir sey. Şahsen, o çok daha parlak imajını yaptı düşünüyorum. Ben hemen değişiklikleri fark ettim ve onun yeni görünümü ne kadar güzel söylemiştir.

Onun erkek karısının gönlünü almak için onun stili geçiş için, ancak, ona bir sabit zaman veriyoruz. , O gerçekten ona "öneri" seviyor onlara söyler rağmen, hala o sadece tahakküm doğru ilk adımı attı ve bir uyarı işareti olduğunu düşünüyorum inanıyorum.

Erkeklerin kadınlar görünümü / görüntü, vb gibi şeyler çok fazla değişiklik yapma konusunda endişelenmenize musunuz? Onlar bazı öneriler işitme açıktır veya kontrol rastlamak nedir?

Kimseyi kalma sonra stili açık mı? Hiç başkası için bir değişiklik önerdi mi? Nasıl tepki verdi?

Wise Diva, Atlanta Arkadaş Blog Misadventures By