12 Haziran 2011 Pazar

Boşanmış, Aşk bul Dating Online önerin


Oğlan kızla tanışır. Çocuk ve aşık kız düşmek, evlenmek ve sonsuza dek mutlu yaşamak.

Bugünün dünyasında, tipik bir masal romantizm gerçekleri biraz daha karmaşık olma eğilimindedirler.

Bu iş, okul ve çocuk gibi diğer sorumlulukları olan biri, özellikle ve kolaylıkla yeni insanlarla tanışmak için sosyal bir yapıya sahip olmadığı biri için, Prens Charming bulmak zor olabilir.

Creve Coeur, Ill, Sarah Clark, bu birinci elden biliyor. 42 yaşındaki iki kez boşanmış olan iki küçük çocuk, 8 yaşındaki Joshua ve 6 yaşındaki Lydia annesi.

Bar sahnesi gerçekten ona bir şey değildir ve o kilise insanlarla tanışmaktan bazen işte toplantı insanlar gibi olabilir ki - o işe yaramaz ise, yine bu yüzden olabilir, düzenli olarak bu kişi ile etkileşim varsa daha iyi bir fikir ile başlamak durumu önlemek için.

Ama nerede o bırakmak bugün tekler nedir? Görünüşe göre, teknoloji ile.

ve daha fazla tek erkekler ve kadınlar onları gerçek aşkı bulmalarına yardımcı olmak için Internet yöneliyor. Bugünün dünyasında, bilgisayar uyumlu kim karar vermenizi sağlar derinlemesine bir araştırma için garip pick-me-up hatları ticaret mümkündür.

Bu Clark çöpçatanlık sitesi eharmony kullanarak, nişanlısı, 47 yaşındaki Mark Parshall araya geldi böyle. Gülümseyen ve onların hikayesini anlatmak için yerleşti çift kimin ilk gidecek gülüyor.

"O çok iyi söylüyor," Clark dedi.

"Onlar eharmony ücretsiz bir online iletişim hafta sonu vardı," aynı zamanda iki kez iki çocuk, 17 yaşındaki Coy ve 15 yaşındaki Sara babası ve boşanmış Parshall dedi.

"Sarah (Clark) var diye, bu yüzden geri ona yanıt iletişim kurmak için istediğini bir şey koymak," Parshall dedi.

Ücretsiz iletişim hafta sonu kullanıcılarının üyelik ücreti ödemeden bilgisayar oluşturulan maçları ile iletişim kurmalarını sağlar. Hem Clark ve Parshall son birkaç yıldır site üyeleri ödeme olmuştu - Parshall sadece o Clark tanıştığımda üç aylık üyelik için para vermişti.

"O zaten ben boşandı Chillicothe (Ill) yaşamış benim yaşımda, biliyordum," Parshall dedi. "Bu, Sevgililer hafta sonu oldu açık iletişim sona geldiğini, bu nedenle Sarah burada benim e-posta adresi, benimle iletişime tutmak istiyorum dedi. biz telefonda konuşmaya başladı bundan sonra uzun değildi, ve ben Red Lobster buluştu geç iki hafta içinde söyleyebilirim ... ve o zaman bir bir yıldan biraz fazla kalma oldum. "

Clark ayrıca eharmony kullanıcıların katılmak zaman doldurmak için gerekli olan kapsamlı anket nedeniyle Parshall tanışmadan bir avantajı vardı.

"Onlar ya da bir maç olmaz, uzun vadeli, kararlı bir ilişki olmaz insanları tarama gerçekten iyi bir iş yapmak," Clark dedi. "O anahtarı cevap dürüst ediliyor.

"Sen güçlü ne gibi ve sevmemek ne karşı bir ilişki içinde olması gerekir arasında karar vermek zorunda. Değerleri şeyler, mizah, iletişim duygusu, sevgi. Bana göre, o oldu yerdir - biz bizim hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri benzerdi aslında, "Clark dedi.

Clark ve yaklaşık üç yıl boyunca bir kaç kişi dating web sitelerini kullanan hatta o eharmony ile karşılanmaktadır yaklaşık altı diğer erkeklerle dışarı gitmişti. Parshall, diğer yerlerde de kullanılan vardı, o üç veya dört diğer kadınlarla birlikte dışarı edilmiştir.

"Bazıları, siz gidin ve onlar tamamen olduklarını söyledikleri farklı konum," Parhsall dedi. "Ben birileri onlar konum söz sahibi olmak değil, hatta daha bir resim yok ediyorum 'bu' onlar tamamen farklı bir konum. Büyük şey, birbirlerine dürüst olmak zorunda olduğunu. de ise çok benimle dürüst olamaz başında, nasıl hiç sonra güvendiğiniz için gidiyorum? "

Hem Clark ve Parshall internette aşk için uzun vadeli, kararlı bir ilişki için aynı hedefe sahip arayan herkes değil itiraf.

"Eğer sadece eğlenmek istiyorsanız, o yöneliktir siteler bulunmaktadır. Sadece dürüst olmak zorunda, "Clark dedi.

Onlar da hem online dolandırıcılık kurbanı olan kişi tanıyorum. çok modern görünse dating, online tanışma her türlü aynıdır, bazı kısımları olmasına rağmen.

web sitesindeki iletişim araçlarını kullanarak, çiftler görüşme sürecinin bir çeşit ileri geri soru sormak edebiliyoruz. tıpkı bir bilgisayar olmadan kalma - - bir kişi veya açıklama olmadan yapabilirsiniz maç, "yakın" yeteneği de vardır.

"Bu olmanın madalyonun diğer tarafında insanın," Clark dedi. Eğer insanlar size saygılı olmasını istiyorsanız, "Ne söylüyorsam, olduğunu, nasıl bir başkası için düşünceli olamaz? Ben, bu konuda bir yetişkin olmaya çalıştım ben ilgilenmiyorum olsaydı, ben ilgi olmadığını söyledim. "

"Biz ilk tanıştığımızda, ben sadece benim eğitimim nedeniyle dostluk istedim," Clark Parshall dedi. "Onun tarafında ikna çok iş vardı."

Ama Clark o ve Parshall pay aynı manevi inanç ve o fark edince onunla kiliseye gidiyor ilgilendiğini ilişkiyi daha ileri gidebiliriz tanıdığını söyledi.

ilk ve online görüşme sonrasında Clark'ın doğum günü, 23 Haziran 2012 tarihinde evlenmek planlıyoruz çift bir yıl nişanlandı.

İnternet olmadan, her ikisi de gerçek aşk için "sadece hala arıyorum" olacağını, ve hala bir deneyin online dating vermek isteyen herkese tavsiye ediyorum söylüyorlar.

"Ben büyük bir şey onlar ne istediğini bilmek zorunda olduğunu düşünüyorum ve onlar dürüst olma planı," Parshall dedi. "Onlar dürüst değilse, onlar ne istediklerini bilmiyorlar, bunlar da bile vakit olmayabilir."

Il Rituale della Data Prima