25 Ekim 2011 Salı

Görüşme


Eğer onlara izin Chicks değişmez "röportaj" yapacaktır.

Hatırlamak istediğiniz şey (eleme) görüşme yapıyor olmasıdır.

Görüşmeci sorulara cevap düzenli eski "güzel adamlar" daima ikinci bir tarih almak, ya da koydu.

Restoran, ne olursa olsun ...

Onun: Nerede çalışıyorsunuz?

O'na: Şehrin kanalizasyon. Nerede çalışır?

Bu size açıktır, çünkü güç size geri geliyor "onun cevabı değerlendirmek." Bu tavır yoluyla temizlemek burada değerlendirilmesi yapan biri olduğunu olun.

Ödül. O söz konusu. Sorumlu çünkü, onayını almak gerekiyor.

"Büyüleyici" o "Hı hı", "görüyorum", onun birçok vermek yanıt olarak, "daha söyle bana, bu ilginç".

Miten houkutella naisia


Konuşma sayesinde bağlantı


Erkeklerin bir çok kişi ile söyleşmek, potansiyel bir ortak bırakın. O zamanlar tarih ve konuşmaları sadece boş gitmiş unutmayın. Şeyler garip, ne söyleyeceğini bilemez.

Fırsat verildiğinde iyi bir haber, kadın konuşmayı seviyorum. Uzun süre konuşmak, bir kadının doğal bağlantı duyguları oluşturur. Duymuş gibi hissediyorum Kadınlar seveceksiniz. Kadınlar sadece konuşmak ve konuşmak ve en iyi arkadaşınız kadar tartışma.

Bir ilişkide iyi bir dinleyici olmak çok önemlidir. Aslında, bu önemlidir. Dinleme, kadınların gerçekten bir kişi olarak, nasıl yapıyorsun ve onlar hakkında bakım gibi hissettiriyor. Bu sevgi oluşturur.

Ben konuşma dinleme yoluyla bağlantıları oluşturmak için hakkında size söylemek istiyorum. Kadınlar bu formülü kullanarak kendileri hakkında tüm kendi iç kişiliği hakkında her şeyi ortaya koyacaktır. Arzularını, onların sırlarını, kendi kutsal hikayeleri, romantik bir düzeyde önem biriyle ilgili her şeyi ortaya koyacaktır. Bu dört ikinci kuralı denir.

Ne bir kadın ile konuşma başlar ve onu konuşalım. O ilgileniyor gibi görünüyor, o kadar uzun bahsediyor ne olursa olsun değildir. Diye söyleyecek ve dört saniye için zihninizi saymak için her şeyi söyleyerek bitene kadar bekleyin. Ne olacak, o, bu sayı 1 2 3 4 yıl içinde tekrar konuşmaya başlayacak.

O bu sayı dört saniye içinde söz etmiyor, sadece son şey dedi tekrarlayın ve onu tekrar konuşmaya olsun. Şeklinde bir soru ya da ne olduğuna dair bir açıklama onun cümlenin son yarım söyleyebiliriz. Örneğin:

Janelle: "Bu sadece çok güzel bulunuyor .... ben seviyorum kar ...."

1 2 3 4

Jonathan: "Çok güzel?"