23 Aralık 2009 Çarşamba

Top 5 uzanan ve Medeni İpuçları For Women

Ben bana bu söyledim unutmak, ama şimdiye kadar aldığı ve babası ve annesi gelen en iyi öneri olduğunu söyledi. Hem anne ve babası gerçekten o evlenmek oldu adam ve kilise aile ve arkadaşlar ile doldu sevdim. Hemen önce ona anne ve baba onların isterdim ve ona destek bile ona fikrini değiştirdi ve o evlenmek istemiyordu fark söyledi koridorda yürüdü. O mutlu bir evliliği olması ve çocuk sahibi devam etti - ancak bu bilgi, ailesinin ona destek vereceğini bile onlara fayda maliyet veya bazı sosyal beceriksizlik oluşturulan, kendisinin ve sevilirdi anne babasının ne onun için en iyisini istiyordu ona. Onlar nasıl karar onu başkalarına baktım umurumda değildi, onlar onun hakkında iyi olmak bakımlı.

Bunu göz önüne aldığımızda, burada kadınlar için en iyi 5 ilişki ipuçları gidin.

1), en az bir yıl olarak evlenme önce her arka arkaya dört mevsim için diğer bilin. Siz onu kızgın gördüm ve görülme bir büyükanne 40 yıldır evli her zaman kızları sordu, "hakkında onunla meşgul elde düşünmüyorum nasıl öfkesi kolları musunuz." Bu, her uzun birbirlerini görmek için yeterli diğer know uyar için önemli kararlar vermeden önce kötü. Bu, ne kadar kötü senin kötü salıncak değil ne kadar iyi senin iyi golf swing olmasıdır. Bir adam harika bir adam, ama büyük bir gelir var yılda bir veya yılda bir kez, sadece 20 dakika bütün yıl olmayabilir bir ilişki vardır yılda bir kez, sen hits eğer sizin tasarruf kumar kaybeder, ama olabilir bu son derece önemli bir 20 dakikadır. Bilmek ne için kabul edilemez ve yapacak başka bir kişi için mazeretler yapamaz kadar ölçme değil. Önemli bir şey için üzücü, suçluluk veya rahatsızlık dışında kabul etmeyin.

2) veya bir adamın değişecektir düşünme evlenmeye seks yapmayın. Tüm sigara negotiables ya bu adımlar alarak veya deli ve kapatma dengesini hissedeceksiniz önce tanıştık olması gerekir. Bir kadın tamamen rahat ve kim o gün çünkü never change olabilir memnun hissetmeye ihtiyacı vardır. Eğer ona proje onu değiştirmenizi sağlar, hem insanlar mutsuz olacak.

3) üst 5 olmayan bir listesini yapın-negotiables Ortak ve ısrar etmek. Eğer dürüstlük o listede, onunla tekrar o size yalan dışarı kalmamasıdır. Varsa ve ilk Listenizde ama üzerinde öyle değil, hareket ettiğinizde koyar. Var bolluk kim wil sizinle orada uyumlu olacak iyi insanlar vardır. Parasını tek başına bir adam evlenme dikkatli olun. Orada eski bir söylüyor. "Eğer o kadar kazanç sona erecek para için evlenmek." Güven içgüdülerine ve sezgi ne kadar çekici ya da nasıl kağıt üzerinde iyi görünüyor güçlü. Kitap Bir de bunu yardımcı olabilir arıyorum.

4) Tarih gün zaman zaman dinlenmiş ve böylece gerçekten ne hissettiğini öğrenebilirsiniz alkol olmadan sırasında birden çok kişinin hak ve rahat size. Eğer ancak uyumlu değildir büyük kimya varsa (ne kadar sorunları ve müzakere? Yoluyla) konuşabilirsiniz uyumluluk için bak (birbirimize? Gibi), iletişim yapmanız ve kimya (ne kadar iyi) birbirlerine? Gibi organları yapmak, you will iyi seks ama zaman savunuyorlar. Eğer son derece uyumlu ama kimya yoksa, sen kardeşim ve kız kardeşi gibi olacak.

5) koyun zaman ve çaba nasıl birbirleri ile iletişim kurmak için öğrenme içine. , Ancak büyük uyumluluk ve kimya olabilir eğer yapıcı zor zamanlarda iletişim kuramıyor, kelime ve yara olabilir ilişkiniz zarar olabilir ve belki altında iletişim becerileri geliştirilen yok. Dr Pat Allen bu samimiyeti zor zamanlarında inşa edilmiştir, bu yüzden ona kitap okuyarak, Evli Kalmak iletişim ritualize ve Loving Dr Harley öğrenmek diyor harika bir kitap ihtiyaçlarını denilen, Her İhtiyaçları, bir ilişki kanıtı evlilik bina vardır. Ön yapıyor-angajman danışmanlık resmen önemli kategorileri de birlikte bakmak için düşünün. Orada bilgelik başka bir parçasıdır: kadar bir nişan yüzüğü ve bir düğün tarih var yerinizi ve hareket birlikte pes etmeyin. Onun yerinde son 3 ay boyunca her gece geçirmiş olabilir, ama yine de kendi yeri vardır sürece bir ziyaretçi.

Ben bir kitap ve herkese iyi bir ilişki bulmak bakmak için List Calling öneririz.

Ben seni, ne iyi ilişki ya da hiç duydum tavsiye uzanan bu koydu?

Singles m�s en paro