30 Mart 2011 Çarşamba

Kadın ve Erkek Brains yılında Farklılıklar ve Başarı Tanışma için bir Temel Ders


Erkekler ve kadınlar gerçekten farklıdır. Bu yüzden neredeyse farklı türler denebilecek farklı. Eh, belki Ia € ™ m abartmış. Ancak, beyin yapısında temel farklılıkları ve kız vs erkeklerde oluşumu vardır.

Kadın ve erkek bir temel â € œfemale brainâ € ile başlamak. neredeyse hiçbir şey için beynin â € œcommunication centersâ € 8. hafta yanıklar Sonra bir testosteron dalgalanma seks ve saldırganlık yöneten bölümlerde büyüme spurring süre. Sonuç olarak, kızların daha çok erkek düşme ve etrafında koşmak isterken oyunlar ve iletişim yetiştirme ilgilendi.

erkek bebeklerin kolayca dalıp alırken ve mekanik nesneler üzerinde daha fazla odaklanması Bu beyin farklılıkları yüzlü bir kız bebek daha dikkatli olun. Bir dişi yüz ifadeleri anlamak ve korumak göz teması istiyor. Sonuç olarak onun yeteneklerini ona karşı bir kişiye dikkat tanımak ve ne dikkat (mutluluk / öfke) iletişim o bile akıllıca konuşmadan önce bir kız gelir. , Diğerleri gözlemleyerek anneleri / sosyal çevre çok gelişmiştir ifade ne olduğunu bilmeden de Her becerileri. Öte yandan Boys böylece sosyal duyarlı değildir. Onlar € ™ t haber bir yüz ifadesi ya da ses tonu bir kız ve aynı zamanda € ™ t aynı şekilde bir kız olurdu sosyal kabul aramak dona olabilir yol nüans dona.

Bu yüzden erkekler daha iyi ise mekansal organizasyon ve mekanik şeyler vardır kız dilini daha iyi olmak anlaşılabilir bir durumdur. Bu, kadın arkadaş bağlı grup çoğunlukla sosyal bir ortam yaratır onu grubun sosyal kongre takip, beden dili ve sık sık, sözlü manipülasyon de uzmandır. Örneğin genç bir erkek bir kız dil kullanmak istiyorsunuz süre ve kişi onlar "bencil â € ediliyor hem de farklı yollarla onların yol alıyorum düşündürmek hakim kavga edebilirler.

Ne bu elbette her cinsiyet belirli bir beyin fonksiyonu ile programlanır olmadığını ve yaşam için bu şekilde, sadece bu her seks masaya getirdiği avantaj ve dezavantajları vardır demektir. Beynin plastisite beynin yeni bir beceri öğrenmek için yeni beyin bağlantılarının büyüyen ve gerekli değilse onları azalan, çevresine uyum gösteren çalışmalar etrafında geliştirdiği bir teoridir. Başka bir deyişle, beynin hayatınız boyunca sürekli değişiyor. beyin hayatınız boyunca bir şekilde kaldı ki eski inanç çürütülmüştür.

10 hafta boyunca Tetris (eski bir bilgisayar oyunu) oynayan kadınlar uzamsal yetenek iyileştirilmiştir. bir erkek olarak çok kadınlar olarak pratik değildir nokta için, o kolayca onun doğal â € œspatial organizationâ € yeteneği onu yenebilir. Erkekler de dil, iletişim ve anlayış vücut dili için bir nüans gelişebilir.

dating Başarılı için bu alamaz çok önemli bir ders var.

Erkeklerin ve kadınların farklı ARE olmasıdır. Biz sadece daha fazlasını hakkında erkekler ve kadınlar gerçekten ne kadar ve nasıl daha iyi yaşam ulaşabileceğine öğrenme başladık. Şimdi her zamankinden daha çok, kendini geliştirme hem erkek hem de kadınlarda farklı şekillerde için gerekli hale gelmiştir. neden herkes uzanan farklı becerileri vardır ve çünkü onlar dünyanın (yani beyin tasarımı) daha anlayış olmaktan daha kolay olduğunu görmek nasıl ilişkileri göz önünde tutarak, sistemlerini anlamada ya da okuma rakiplerinizin işlerinin başında bir rekabet avantajı kazanmak için olsun ve diğerleri için şefkatli. Bu sabır ve anlayış geliştirmelerine yardımcı olur. Bu niteliklere hayatı daha zevkli hale ve daha iyi arkadaşları çeker hatta daha fazla karşı cins için çekici kılmaktadır.