9 Nisan 2011 Cumartesi

Kadın Yazarlar Erkekler bile Dating Puan Yardım


Eğer sorun yatakta bir kadın, açıktır ki yanlış bir şey yaptığını çektin: çengel yukarıya ilgi Dikkat beyler.

kötü Ne, ve şeylerin yanlış bir sürü yapıyor olabilir bunun farkında değil.

Korku değil. Adil seks sizin kadınlar için SureFire dealbreakers olan erkek alışkanlıkları boatload tanımlayan yeni bir kitap katkıda bulunarak puan yardımcı olmak için yunuslama olduğunu. Undateable: 311 Things Guys Onlar sadece o utanç verici kurak, millet düzeltmek için en değerli yeni Tome olabilir (Villard Kitaplar, $ 15) Sex sahip Won't Be That Garanti etmeyin.

"Bu adam-sopa kitabı değildir. Biz erkekler aşk, "co-Anne Coyle ile kitabın yazarı Ellen Rakieten dedi. "Ama adamlar sen ve 'baba gel' demek, ne zaman, biz dışarı hasılat tür olduğunu düşündüren seks sizin yoludur."

Yazarlar Undateable da oldukça esprili, detaylı ve bu brüt kapatmaları, karışık bir çanta toplamak için yüzlerce kadının görüşülmüştür. No-no outlandishly iğrenç için oldukça masum kadar dört kategoriye ayrılır. dört kategoriden her birinden örnekler:

1. (Kolayca düzeltilebilir masum hatalar) Red Flag: Siyah kot, mandannas; bel üzerinde cep telefonları, Crocs, faux şahinler; söyleyerek! "Sen da adam"; Vanity tabak, bir bong (30 üzerinden yapıyorsanız) sahibi ; tuvalet tarafından malzeme okuma yığınları.

2. Fırtına Cloud (uyarı, bu potansiyel olarak ciddi sorunların habercisi daha ciddi suçlar vardır): Soul yama; Hawaiian gömlek; murse (adam çanta); yana beyzbol kapaklar; fanny paketleri; "benim yaşlı kadın" ya da "ana sıkmak" olarak kadınlara atıfta ; göğsünü tıraş; Dungeons & Dragons oynarken; kamu önemsiz yeniden düzenlenerek; kötü masa adabı, "o" olarak araç atıfta.

3. ; Tatil kazak, bisiklet şort, tüp çorap, geçiş güneş gözlüğü, Ed Hardy-esque giymek; çift denim (kot üst Baba kot pantolon ve asit-yıkanmış kot: Henüz Herhangi biri (seks potansiyel onun parça ölü duracak temel konular) Başlarken altın zincir;; spor müsabakaları için yüz boyama, açık ağız solunumu;; öfkeye kapılmaları beklemek personel bir kemirgen sahibi denim kot) aka, "Kanadalı Tuxedo" Bir kot tulum yanılsama verebilecek.

4. Ölüm Kiss (sadece ne demek): Saç fişler; tighty whities, Cosby kazak, örgü üstleri; guylights (saç vurgular veya frostings); mandallarını (çorap giyilebilir sandalet); Speedos; tarak eylemi, Kefal, Soprano-konuşmak; tam vücut balmumu; profesyonel bir oyun için bir beyzbol eldiveni getirerek; ortaçağ festivallere katılıyor; ısırma ya da tırnak çiğneme, steroid kullanan, bir sürüngen sahip.

Kadınların bir makyaj aşk iken, Rakieten bu kitap sadece onları daha çok kadın kabataslak bulmak ne farkına varması, tamamen erkek değiştirmek için aday olmayacağını söyledi. çok geç olmadan önce Umarım çocuklar bu alışkanlıklarını bazı ayarlayabilirsiniz, dedi.

"Sen unsexable dönüşmesini undateable istemiyorum," dedi.

Ne erkekler yapmamalıdır iyi Undateable kaplı zemin. Ama tersine, ne erkekler kadınları etkilemek için ne yapmalıyım?

"Hiçbir şey seksi güven olan bir adam daha var," Rakieten dedi. "Biraz havalı ve güven varsa, o iyi. sen kel gidiyorsun, sonra bir Ed Harris yok. Sonunda, ne kadınlar gerçekten gibi o seviyor bilir ve sopa ile cesarete sahip bir adam. Eğer çift kot giymek istiyorsanız ve ardından büyük umrumda değil. onunla gidin. "

Dateringen M�l