6 Eylül 2012 Perşembe

Yaş Gap


Bilge Diva tarafından

Eğer çok büyük ya da çok genç insanlar tarih zaman, muhtemelen yaş farkı gezinmek zorunda kalmışlardır. Eğer iki tamamen farklı kuşaklardan, ya da yaşam üzerinde kutup tersi bakış olduğunu acı belirginleşmektedir zaman. Nasıl yaş farkı teslim mi?

Hem de çok olgunluk ve iletişim ile ilgisi yoktur. Önce onları kabul ederek farklılıkları çalışmak için bir yol bulmak. Bu odada pembe fil ardı etmek yararlı değil.

Bir arkadaşım o daha çok genç biriyle çıkıyor. Yine de biraz onun belirli durumlarda nasıl işleyeceğini sürpriz olduğunu. O genç kalma toprakları ile geliyor anlamak gerekirmiş gibi hissediyorum. Ben ona biraz şans ve o da onun yaşında clueless nasıl ona hatırlatmak için teşvik ediyoruz.

Çok büyük ya da çok genç biriyle çıkıyorum yapmak zorunda olduğu tüm ayarlamaları değer olup olmadığını hiç merak ediyor musunuz?

Onlar gördüğüm şekilde, her ilişkide bu zorlukları kendi benzersiz bir set olacak. Yaş farkı ile ilgili ilişkinin en zor kısmı ise, o kadar da kötü değil. Sonra tekrar, ben de (birçok?) Bir süre içinde 20 yaşındakiler kimseyle çıkmadım.

Size en uyumlu nelerdir yaş aralıkları düşünüyorsunuz? Tüm yaşı konularda düşünüyor musunuz?

Nasıl genç güncel istiyorsunuz? Kaç yaşında?

Kino Sıkça Sorulan Sorular