19 Ocak 2010 Salı

E-Harmony aşk bulmak için şansını artırır


Tıklayınız.

That's it. EHarmony.com göre, bu tek tıklama onların mükemmel e-romantizm için zevk ve sefa yolu kullanıcılara yol açabilir. İster mükemmel altın bir kalp ile prens ya da bir fahişe olduğu kadar kullanıcı etmektir.

2000 yılında, eHarmony.com iddia eden taahhüt ilişkilerinde kaldı binlerce Bahisler için başlatılan hatta evliliğe giden. İlk adım kişilik profili, kendi değerleri, çıkarları ve yaşam tarzlarına ayrıntılı bir anket seçim kullanıcıları içindir.

Ancak rakiplerinden farklı olarak, onların eHarmony uyumluluğu test olayları anlatmaya çalışacağım kendi araştırma laboratuvarında başlamıştır. Kullanıcıları gerçekten umutsuz un-misiniz kendi daire ya da sadece dışarı çıkmak için zaman bulamıyorum normal kişilerde yuvalanmış dateables? Bu hem nasıl uyumlu bir Internet maç hizmet gerçeklik gibi sorular olmak geniş araştırılabilir ve bu canlı gerçek "aşk doktorlar tarafından incelenmektedir olabilir."

Lance Jones, psikoloji öğretim gibi Üniversitesi İnsan Cinsellik sınıf olarak sınırlı araştırma nedeniyle bu online dating hizmetleri tarafından saha içinde ikna değildir.

"Bilgi Çağı Arkadaşlığın yüzü değişti, hemen hemen en kısa sürede size araştırma için fikir edinmek, daha fazla teknoloji geliştiren," dedi. "Sorun veri bu kadar adil değil bir bütün olarak çok şey var. Çünkü değerleri ve yakınlık Uyumluluk tahmin edebilirim iki değişken vardır ben nasıl tedbir tutum / değer benzerlik bazı endişeleri var" dedi.

Jones ayrıca hakkında konuştu nasıl potansiyel ilişkileri ağır ders yükü nedeniyle bulmak için yüksek lisans öğrencileri için zor olabilir ve bu itiraf bölümünde birçok yüksek lisans öğrencileri bir Internet profili kalma başlamıştır. Diğerleri içinde uzun mesafe için bazı öğrencilerin basit merak dışında katılmaktadırlar.

Jones 'bölümünde Bir lisansüstü öğrencisi kanıt var bu online dating hizmetleri bazı hak olduğunu, ve onun Internet profili, çünkü onu uzun süreli erkek arkadaşı olduğunu itiraf araya geldi. Süre isimsiz kalmak isteyen, o sorular kişisel dini inançları ile başa miktarı hakkında şaşırdım.

Sorular maneviyat ve organize din Jones hakkında soran ile kültürel farklılıklar gibi zaman isabet çalışırken önemli olduğunu söylüyor-veya-oranlar özledim.

Eğer yaşar.Benzerliklerine sırf farklı görünümlerini diğer alanlarda () sahip "Bazen bir çift, ama teori olarak, ve potansiyeline sahiptir yardım gerekir hatta bazen kültürel kimlikler değil var. Çalışabilir," dedi.

Olarak kişilik testleri ve Internet profilleri daha eHarmony.com laboratuvar teknisyeni işlerini olacak ayrıntılı dahil olmak onlar için yeni araştırma tesisinin giriş ile kesmek.

?? ?, ?? ??? ??? ??