9 Haziran 2010 Çarşamba

hız Tamamen yeni bir seviyesi uzanan


Ben sadece yeni arkadaşlık fenomen: Rollercoaster Speed ile ilgili komik bir yazı çıkıyor okuyun! Evet, beni duydun doğru! Erkekler için (rollercoaster bir satır ve kadınlar için tek bir satır) için iki satır içinde Görünüşe göre, şarkıları satır yukarı. Erkek ve kadınlar kadar eşleştirilir ve bir dakika birlikte yolculuk başlamak yukarıya ve paylaştıkları bu heyecanını birlikte önce gerek. Alton Towers anda, 5 gezintisi, 5 kadın ve rollercoaster speeddating katılan 5 erkekti.

Peki, dating avantaj ve rollercoaster hız buluşmaları hakkında dezavantajları olabilir? İşte benim thoughtsâ € | oldular

Avantajları

-Itâ € ™ sert sahte olmak var bir rollercoaster
-It dışarı yargı modu ve şu an içine alır. Out başınızı ve vücudunuzun içine.
-It unutulmaz bir ilk toplantı olacak
-Sen â € ~ entertainâ € gerekmez tarihinizi ™
-Birbirinizi üzerine korkutucu zamanlarda tutarak uygulama olabilir

Dezavantajları

-Siz dateâ € ™ görmek alabilirsiniz öğle s
-It € ™ t doesnâ saçını yapmak şaşkınlık için
Eğer silindir bardak nefret ediyorsan, sen dernek tarafından tarih sevmemek olabilir
-Sen de sersemlemiş ve tarih hatırlamak disosiye olabilir
-Herhangi bir tarih evcilleştirmek olacak sonra / aşağı tepe

Ama (biraz daha fazla) ciddi, orada olup olmadığı hakkında rulo bardak romantizm elverişli olan araştırmadır. 2003 kağıt In Love İlk Fright anda, Texas iki tema parkları katılımcıların ortalama görünüşlü bir adam ya da kadın ve oran onların cazibesini bir fotoğrafı bakmak istendi. Olanlar sadece bir rollercoaster bulundu off tırmandı vardı erkek ya da kadın önemli ölçüde daha cazip.

Bu eğlenceli kocam ile ilk tarih çünkü bulmak, o Coney Island lunaparka götürdü ve birlikte (Cyclone sürdü şey Iâ € ™ d yapmadım). o bu araştırma biliyor muydunuz? Sanmam. Akabinde ve tuz hava plaj yürüdü çok sarhoş edici olabilir. Her neyse, en iyi ilk buluşma oldu. Peki, kim bilir? Belki de bir şey burada nelerdir?

Ne hakkında Rollercoaster Speed dating düşünüyorsunuz? Yay veya nay? Bu yeni arkadaşlık fikir kadar ABD'de şimdi başlar? Kaç diğerleri Cyclone ilk tarih oldu acaba? Şimdi not söndürme duyuyorum. Eğer öyleyse, ya da bu fikri üzerine, aşağıda yanıtladığınız düşünceleri varsa.