25 Aralık 2010 Cumartesi

Daha Singles İşsiz misiniz


Eğer tek iseniz, çok daha evli insanlardan daha işsiz kalma olasılığı yüksektir.

St Louis Federal Rezerv Bankası tarafından yeni bir çalışma evli istihdam sadece 3,1 puan düşmüştür tek istihdam, Haziran 2009 Aralık 2007 arasında 4,8 puan düştü bulduğu USA Today raporlar. evli olanlar için yüzde 6,3 iken, Ağustos ayında, tek işsizlik oranı yüzde 13,5 oldu.

Ne farklar için hesaplar? Çalışmada yazar Ken Wall evli erkeklerden daha fazla bir karısı ve destek, çocukların bu yana tek erkeklerde daha düşük ücretli bir iş alma olasılığı olduğunu USA Today söyledi. Bu durumda, evli kadınlar da kocalarının gelirleri ek işler almak eğilimindedir.

Tekli, diğer taraftan, ve, evli olanlar daha az eğitim ve genel iş deneyimine sahip eğilimindedir bu ekonomide, daha fazla değer bu iki faktöre konuyor. "Gerçekten eğitim ve deneyimin önemine işaret," Duvar "dedi.

Teklerde de olumsuz yavaşlatarak iş büyüme etkilenmektedir - durgunluk olmadan, single 'istihdam araştırmaya göre, evli istihdam için 2,2 karşı yüzde 4 büyümüş olacaktı.

korkunç ekonomik gerçeklik rağmen, tanışma siteleri tarafından yürütülen bir ankete single yüzde 78'i ebeveynleri ile yaşayan ve ücretsiz faaliyetleri etrafında ve bu yaşam tarzı ayarlamaları onların kalma yaşamlarına caydırıcı olmadığını tarih planlama, işsizlik benimsiyor bulundu.