1 Şubat 2011 Salı

Arkadaşlığın 10 Emir


Dating Sosyal cazibe ve 10 Emir vücut ağırlığı, boy ya da Tanrı verilen görünümü ile ilgisi yoktur. Bu arenada tüm ilgili sunumun. aşk bulma kaç kez bir samanlıkta iğne bulmak gibi görünüyor de. Bazı insanlar için bu nefes almak kadar kolaydır. Bu, ama yapmak insanları nasıl etkileşimde daha çok şans ile ilgisi yoktur. Başarılı daters sadece büyük sosyal becerilere sahip değil ama üst satıcı tarafından kullanılan pek çok araç de iyi insanlar. Onlar hızla faiz oluşturmak için dikkatle dinlemek, bilgilendirmek, ve bir gülümseme ile anlaşma yakın edebiliyoruz. iyi yapılırsa, bir kişinin bir dostu konuşma yapan ve iyi hazırlanmış bir satış perdenin nesne değildir. ne gibi bir önemi yok, insanların daha fazla tanımak için alıcı olacağı bir şekilde kendinizi paket olabilir. Burada 10 Emir aşk bulmakta başarılı olma şansınızı artırmak için takip edilir:

1. Eğer ilginç bir kişiliğe sahip olmadığını İlginç-kendinize sorun olun. kitap ya da makale tür Ne okuyorsunuz? Ne kulüp veya kuruluşlar size ait mi? Ne benzersiz kılan nedir? Hayatını bu kimse, sorar projelendirilmiş olabilir sıradan ise "Peki, bana kendinizi biraz daha bahsedebilir"

2.Have Özgüven-şehir anahtarı mı istiyorsunuz? Sonra da arka düzeltmek ve sanki herkesin yerine getirmesi gereken bir kişinin bir odaya girmesi. Ne zorluklara veya aksiliklere sen oldu bir yabancıyla buluşmaya zaman dışındadır. Onlar sizi sadece proje olduğunu biliyorum.

3.Groom senin kendinden Evet, Naomi Campbell, Angelina Jolie, veya Tom Cruise gibi bakmak gerekmez. Ama kesinlikle bakımlı olmalı. dişlerinizi kahve lekeleri varsa, onları beyazlatılmış olsun. Eğer bir tarak, üzerinden veya saçını çok düşük kesim sadece kel bir görünüm için gidin. Bu satış olduğunu unutmayın. Eğer temel tımar umurumda değil aslında satmak istemiyorum. Giysinize herhangi bir fiyat aralığında iyi bir tat var olduğunu göstermelidir. Giysinize size gizemli ve ilginç bir görünüm için yardımcı olabilir. ayakkabı bir kalça çifti asla kötü bir şey. Bir kot dönüştürmek ve combo blazer. Presto!

4.Exude pozitif enerji Oturumlar, ihtilaflı iyimser olmamalıdır. Bir mutluluk projesi olmalıdır. Biz güneş değil, bulutlar ve gök gürültüsü fırtınalar ilgi vardır.

5.Be iyi bir dinleyici-iyi dinleme, biz samimiyet oluşturun. Herhangi bir konuşmanın en önemli parçasıdır. karizmatik insanlar iyi dinleyici olma eğilimindedirler.

6.Be fun-size gülümser çok ve kahkaha getirin. Hepimiz hayattan zevk insanlarla takılmak istiyorum.

7.Be esnek-çözümün bir parçası olmak, birlikte olmak kolay olun, yararlı ve ruhsal bir cömertlik göstermek. akşam limon yağmur yağıyorsa, hızlı bir sürahi çekin ve limonata olun.

8.Be dürüst-düz bir tetikçi olun. Her zaman doğruyu söyle. Kalbinde mürekkep dökme gibi yatıp, hile aşk konularında "Sana güveniyorum olabilir, ben seni seviyorum" diyor, iyi bir plan içmeye söyledi.

9.Do hiçbir zarar-size kızgın ya da karşı cinsten korkuyor iseniz, hiçbir savaş yoktur savunma taktikleri istihdam için cazip olabilir. Sen de herhangi bir canlı için hiçbir zarar vermeyi bir taahhüdü ile dünya ile yürürseniz, aşk arena geliştirir. Karma bir bumerang gibidir: ne ekersen onu biçersin!

10.Vary yerleri-Barlar ve kulüpleri, ama eğlenceli ve böylece sinema tarihinin dersleri, atölye çalışmaları ve gönüllü fırsatları vardır. sizin gibi aradığınız ne kadar önemlidir gitmek aşk bulmaya gelince. Samimi, interaktif ayarları single olayların on-the-spot baskı olmadan dolaylı olarak insanları tanıma sağlar.

Bu tarihleme ve sevgi bulmaya çalışıyor gelir hiçbir sert ve hızlı kurallar vardır. Single ona bir hazırladığı yol ya da bir iş görüşmesine ya da bir maraton çalışabilirsiniz. hayatta, başarı hazırlanması çok ve doğru zamanda doğru yerde olmak üzerine kuruludur. biz de kendimizi sunmak zaman, aşk bir saman yığını bir iğne bulmak gibi değildir. Bunun önünde bir mıknatıs tutan ve iğne ortaya bekliyor gibi. Şerefe!

Cuisine Comme passe-temps et Technique de datation