12 Ağustos 2011 Cuma

Kiss You miyim?


Bu küçük manevra gerçekten bir kadın başı ile vida benim favori yollarından biri haline gelmiştir. Temelde şöyle: bir tarih ve konum, ikiniz de iyi bir zaman vardı ve birbirlerinin arkadaşlığından zevk anlayabilirsiniz. Şimdi akşam (ya da öğleden sonra ya da her neyse) yakın bir çizim ve her ikinizin de herkes gibi benim kadar biliyor ve korktuğu eminim o "güle güle öpücüğü beklentisiyle bölge".

Son olarak size driveway araba kalan ya da sadece onu yürüyüş sonunda olsun, onu kapının önünde durdurmak için gelip, en korkulan bu soru ona sor: "Can I kiss you?"

Hangi o bir yanıt için iki seçenek vardır. Ve o gerçekten iyi bir zaman var mı diye, en uygun olanı kullanabilirsiniz. O sadece bayanlar gibi usulca coyly gülümseme ve "Evet" diyecekler. Şimdi söyleyin: "Pekala o gün yapmak için emin olabilirsiniz." Onun elini sıkmak ya da sadece gülümseme ve göz kırpmak, ancak yolda kısa zamanda almak.

Ben orada sadece ne cehennem ağzını tam olarak merak açık asılı duran sol olacak garanti. Ve önümüzdeki birkaç gün içinde o gerçekten o öpücük için kaşıntı başlatmak için gidiyor. O, seni tekrar görmek ne zaman, nerede ve nasıl bu öpücük ne olacak kelimenin tam anlamıyla onun fındık sürücü, saf beklentisiyle ... o onu öpmek istiyorum bilir ve çünkü er ya da geç gelmeye devam ediyor. Ama yanıtlarını bilmek asla ne zaman, nerede ve nasıl onu herhangi bir ipucu vermek için asla çünkü. Ve hiçbir şey ufak gibi hareket etmeye gidiyoruz. Pretend bile oldu olayı unuttum.

Nihayet smooch, sadece (oran o olacak ama o bunun için ruh hali içinde olmadığını belirlemek için deneyin) bunu ona vermek için karar veriyorsunuz. Hiçbir koşulda tekrar sormak! Zaten sordunuz ve o zaten Evet, hatırlıyorum dedi? Bu lanet iyi bir öpücük olacak, inan bana.

Bu her zaman benim için harikalar çalıştı. Ben sadece sokakta onun içine çalıştırdıktan sonra bir kız bu öpücük verdi ve hep birlikte günün geri kalanının (ve ertesi sabah en) harcama sona erdi. Başka bir ben bir eğlence parkı ve lanet Ferris Wheel sıkıştı var ve biz, onbeş dakika havada sarkan sıkışmış. Onu küçük bir öpücük verdi ve yine hareketli başladı kadar temelde eziyet yapıyor sona erdi.

Ve başka bir kız aslında ben ona "bir gün" satırını çekti sonra hemen beni öpmek güreş çalıştı. Her nasılsa ben ondan almayı başardı. Ama ben kırmızı trafik ışığı restoran ayrıldıktan sonra ikinci tarihinde öptü, o film hakkında unutmak ve onunla birlikte eve gelip bana söyledi.

Alternative Dating