1 Mart 2011 Salı

10 Daha fazla yoksay için Deal Kırıcılar Dating


1. O bir dudak halkası vardır; siz inci meşgulüz. Anne-babanızın dehşete olacağını endişeli misiniz? Yoksa hiçbir ortak olacak ki? Ailen merak etmeyin; onlar etrafında dönecek. Lütfen farklı çıkarları gelince, yeni bir şeyler keşfetmek için güzel olacak. Eğer bir erkek versiyonu tarihli ederseniz, sonunda kadar bıkkın kalacağımı. Ve üstelik, dudak halkalar sıcaktır.

2. O "asla" Eğer gerekli olduğunu düşünüyorum şeyler söyledi. Örneğin: ".. Ben kamu okula benim çocuklar göndermek asla" ben asla bu mahallenin dışına çıkmayı düşünüyor musunuz ". Seninle planör uçuşu gitmez" şey, insanlar genellikle abartıyor, ya da söylemek şeyler yok tam olarak demek. Bir zamanlar o bir şey onun fikrini değiştirirsin mümkündür, sizin için önemli olduğunu anlıyor. Eğer "Ben çocuk sahibi asla." (tamamen nonnegotiable şeyler açısından aynı sayfada olduğunuzu teyit ettik önce sadece yüzük değişim yok "Bana açık bir evlilik olması için gereklidir." "Ben yatakta BLANK ihtiyacım var.").

3. O çarşafların arasında iyi değil. Neyse ki, yatak odası oynamak bazen dik bir öğrenme eğrisi olabilir. Ve sıcak noktalar ve samimi bir hile söz konusu olduğunda, hiçbir iki kadın birbirine benzemez. Size iyi hissediyor ne kadar konuşmak gerekir. Biz onun öğrenmeye hevesli olacak, sizi temin ederim.

4. O da çarşafların arasında iyi. Çünkü o deneyimi geçirdi. bunun Görünüşe göre iyi bir miktar, ve iyi, hakkında çok fazla düşünüyorum, olabilir bir turn-off. Şey o anda sizinle vardır. Yani, rahatla yarar ve her zaman olduğu gibi, güvende.

5. Ailesi delilik! annesinin zırdeli Yani, kardeşi ve hapiste olan kız kardeşi o Lord Voldemort'un düşünüyor. Ki o deli olduğu anlamına gelmez. , Zor stok gelen iyi bir sürü insan ve daha açık fikirli ve yüzünden hasta vardır; ona şüphe parası ver. Ve söyle: Eğer kardeşler ne tarafından tanımlanmış olmak isteyeyim?

6. O bir STD vardır. Bu sevgi adına sağlık riske dikkate korkutucu. Ama sen hem istekli hem de gerekli önlemlerin alınması için eğer, bu bir iş yapmak mümkün daha fazlasını sunmaktadır. Hiçbir samimi faaliyetlerde önce bir doktora danışın, sırayla kendinizi korumak için nasıl en iyi öğrenmek için. Sonra devam edin ve eğlenin, iki deli çocuk! bir CYBH tanısı olmak bekârlık bir yaşam için bir mahkum edilmemelidir.

7. O anne sorunlar vardır. Açıkça göbek bağı kesilmiş değil adamlarla uğraşmak zor olabilir. Ancak bu düşünün: Oftentimes, saygılı bir yüksek seviyeye anneleri tutun erkeklerin en iyi şekilde ladyfriends tedavi olanlardır. Sadece onun aile sadakati elden girmemesine dikkat edin. ilişkinizin süper ciddi alırsa, o fam uğraşırken bir çift olarak, her zaman birleşik bir cephe mevcut gerektiğini anlamalıdır.

8. O antidepresanlar ve / veya anksiyete ilaçlarını götürecek. Birçok insan antidepresanlar oldukça sık, fakat bir kırmızı bayrak olduğunu düşünüyorum, bunun tam tersi doğrudur. ABD nüfusunun yaklaşık yüzde 10 depresyon hastası, ve bu kişilerin çoğu tedavisiz gitmek (ve olan dayanılmaz tür civarında olması). ilaç üzerinde Birisi onun ruh sağlığı kontrol altında birileri.

9. Ailesiyle birlikte yaşıyor. o annesinin yemek seviyor çünkü kendi çamaşır yapıyor gibi değil, bir sorun var o varsa. o para tasarrufu, çünkü varsa veya daire arasında veya bunun için bir yaşlanma ebeveyn için onu suçum değil yapabilirsiniz bakmakta olduğunu. Ve en azından bir durumdur biliyorum (umarım) geçici. o hırs belirtileri gösteriyorsa, onu biraz mola kesti. Ayrıca, biz annesinin ortalama vejetaryen güveç yapar bahis.

10. Onun BFF bir kadındır. Ve bugüne kadar kullanılır. Ya da en azından yaptılar şüpheli. Bakın: Onun en iyi tomurcuk halinde kadın milleti-olsun ya da romantik bir yer vardı değil geçmiş otomatik olarak birbirleri için gizli bir aşk tutarak olduğunu düşünmemelidir. Yanında, o sizinle ilgilenen gibi görünüyor. O sırada onunla takılmak etrafında sinsi varsa, o zaman endişe bazı neden olabilir. Ama başka türlü, sen ona güvenmeniz gerekir. Ve, tabii ki, üç birlikte asmak öneririz.