17 Eylül 2011 Cumartesi

Duygusal Tetik


Genellikle olumsuz duygusal tetikleyici bir çeşit kendi kendini iyileştirme bir kursa başlar Çoğu kişi var.

Belki de saygısızlık hissediyorum reddi deneyimli (ler), dökülüyor, ya da genellikle yalnız ya da depresif hissediyorum. Ama onlar bir ilham kaynağı açmak ve bu olumsuz duygu söylemek bu aşamada "Artık yeter; değiştirmek için zamanı geldi!" Var

Bu motivasyon genellikle duygusal tetikleyici olarak uzun sürer. Çoğu zaman insanlar, sağlıklı beslenme, yangın başlar spor salonu vurmak, kitap vurdu, daha çok kadın ve böylece sohbet. Bunu yapmak her zaman, sürücü hissediyorum ve baş yüzü.

Sorun duygusal tetikleyici çökmeye başladığında, laçka başlar.

Onların beslenme, ara sıra McDonalds ya da alem-içme oturumunda izin başlar. Onların spor salonunda bir süre ziyaret rutin bir kez olur ve onların rut döndük, uzaktan kumanda ve ellerinde bir bira.

Bir dahaki sefere kadar duygusal bir tetikleyici hissediyorum Yani, o zaman yeniden başlatmak.

Anahtarı duygusal tetikleyici taze tutmak ve düzenli olarak yansıtmak için. Isterseniz ayrıntılı olarak bir kağıda yazın ve her gün okuyun. Her zaman spor salonuna gidin veya Playstation, ya da pizza siparişi, kendinizi geliştirmek için karar ve neden bu kötü alışkanlıklardan kaçınmak gerekir zaman nasıl hissettiğini kendinize hatırlatmak düşünüyorum her zaman oturup oynamaya olmadığını tartışıyorlar.

Şahsen ben, son yıllarda bazı istisnai fiziksel ve zihinsel iyileştirmeler yapılmış ve pek çok kızlar için ilgili duygusal tetikler itiraf. Ancak, ben bir ilişki geçtiğimiz 9 ay oldum ve şeyler arasında çok büyük olmasına rağmen, ben kendimi biraz kayıtsız sona erdi.

Ben son 2 yıldır özel bir sağlık ucube vardı, ve yine bu ay içinde çok çalışma durdu ve fast food yeme başladı. Sonra bir kaç hafta önce arkadaşım benim "aşk kolları" Kendimi gidelim ettik ne kadar bana vurdu masum bir yorum yapılmadı! Ben kendimden utanıyordum ve ben zor iş yılı uzaklıkta atmış gibi hissettim.

Yansıması üzerine orijinal duygusal tetik gittiğini fark etti.

Mutlu bir ilişki içinde olmak, ben artık çekmek reddi ya da kadın etkilemek ya da engellemek için gerek yoktu. Ben gerekli başka bir duygusal tetikleyici oldu. Ve ben bu yüzden tembel olmayı kendime benim tiksinti buldum ve pat diye söz verdi.

Neyse ki ben kendimi gönül erken aşamalarında yakaladı. Şimdi sıkı çalışma ve tekrar kendimi geliştirerek, form geri yaşıyorum. Koyunda utanç duygusunu tutmak için bu kez.

Kısacası, duygusal tetikleyici gözden kaybetmeyin. Gönül yendi ve geliştirmeye devam yardımcı olmak için kullanın!

A Way of Life