17 Mayıs 2010 Pazartesi

güvenli bugüne Sevgilinize mi?


Akılda kalıcı sözleri, ve hayatın size bunu daha iyi bir yakın arkadaşı da bir şemsiye değil aşağı kaplama olduğunu. Ama sen de rahat bir arkadaşı ile almak gerekir?

Yeni bir online İngiltere'nin arkadaşlarız web sayfalarından çalışma kalma - eski okul yardımcı temas birbirleriyle olsun - yer aşk için avı başlatmak için olabilir kullanılabilir arkadaşları sayan.

Website spokesowman Rhoda Breakell dedi: "Biz mi dating öğrenmek istedim gerçekten güzel bir dostluk yağma yok. Ayrıca dışarı aşkı arayan başlangıç ve birbirlerinin en iyi arkadaşları olarak sonunda insanlar bulmak.

Ve bu Harry ve Sally sendromu gerçekten var yok görünür.

Sadece 35 kadın ve yüzde 41 ankete cevap erkeklerin yüzde başına söylenmiş onların "en iyi arkadaş" karşı cinsten bir üyesidir.

mates Dating insanların çoğu 35 ve 55 yaşları arasında sıktır, bu her iki tarafın cesaretini toplamak biraz zaman alıyor gösteriliyor.

Kadınların yarısından fazlası ve erkeklerin üçte ikisini bir tarih, ama arkadaşları dışarı soran kabul var bu o dalma ayırdığınız için karışık sonuçlara yol açtı

Üçte biri hâlâ üçte biri geri arkadaş olmak istiyorum tekrar final üçüncü hatta daha fazla konuşan değildirler dating var!

"En iyi arkadaş kalma gerçek anlamda bir sürü, bütün çünkü sonra, derin dostluk herhangi bir uzun ömürlü romantik ilişkinin özünde yapan," Rhoda bitirmek.

Ama eğer bir arkadaş kalma, Britney Spears eğitici öykü dikkat düşünüyor.

Louisiana pop müzik düşmüş prenses ve çocukluk arkadaşı ve kısa ömürlü bir ilişki, Jason Allen Alexander, çok iyi iş vermedi.

Iki, 2004 yılında Las Vegas'ta evlenmiş, ancak iptal nikâh sadece iki gün sonra.

Online Dating Tips