8 Aralık 2009 Salı

Tanışma ipuçları Bad Tarihleri ile başa çıkmak için

Bir sonsuzluk gibi hissedebilirsiniz birlikte olmak dayanamıyor ve bir tarih harcamak en kötü yollarından biridir kişiyle bütün bir gece geçirmektir. Çünkü kişi veya tarih etkinliği kendisi için yanlış Bad tarihleri biriyle dışarı giderek oluşabilir eğlenceli değildir. Bazı tarihler dış koşullar nedeniyle kötü kötü hava veya trafik sıkışıklığı gibi, ama gitmek tarihleri "ortak deneyimler" olarak paylaştığı zor gelen bir bağ yol açabilir olabilir. Çok kötü dış koşullar durum kötü bir tarih olarak kaçınılmalıdır couldn't göz ardı edilebilir ve bir kişilik çatışması anlamına gelmez.

Bir kötü tarihleri ile ana sorunların size kısmen sorumlu olmasıdır. Niçin? Çünkü bu tarihte ile başlamak çıkmak kabul etti. Bir arkadaş ya da bir aile üyesi için bir iyilik olarak bu tarihten kabul olabilir ama evet zaman hayır dedi olabileceğini belirtti. Tabii ki, bir kez kötü bir tarihte bir çok daha da kötü verir temkinli bir öğrenme eğrisi tarihleri olacaktır edilmiştir. Bu kişi hakkında veya sormak için sadece demek emin olacaktır Yani yakın zaman yok eğer çok bilgi elde edemezsiniz. Bu bir olan tek iş, ya da sadece kendileri ve hatta sizi neden ile başlayan tarih istiyorum merak yapma çıkmak tutan bir kişi hakkında görüşmeler birinin konuşabilirsiniz işkoliksin şaşırıp kalmış ile elde sizi kurtaracak. Eğer bu gerçekten ya da bilmiyordu bu yüzden daha birinden gelecekte benzer bir durum bir tarih kabul dikkatli olacaktır tarih bir şekilde bu kişiye değişiklik gösterir dışarı gitmeden önce bu kişi biliyordu.

Size tarihli insan gibi ama Eğer bu tarih için kendinizi yapılan öneriler ne tür düşünmelisiniz tarih kendisi ile got bored. Bu belirli tarihler mekan kabul edildi veya hatta görüş istedi mi. Eğer tarihleri size sormadı nasıl size eğer bu kişi sadece veya fikir yok sadece çok iyi bilmiyor göz önünde bulundurmanız gerekir hakkında bu tarihler etkinlik sonra hissettim. Eğer fikir o zaman eğer bu kişi tarih için doğru kişi şu anda ya da onlar sadece hoş hakkında sinir ve bunları başka bir şans vermeliyiz olduğunu düşündüğünüz zorunda göz ardı edildi. Unutmayın herkes kendi hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri ve böylece eğer bir tarihi mekan için bunu böyle bir yerde kendinizi eğleniyoruz ile kötü bir deneyim oldu alınan var, o zaman bu tarih olamazdı şey bilinir.

Eğer güncel sizi gitmek istediğiniz ne tür hakkında konuşuyoruz Bazen en iyisi. Eğer tarih hala güvenle onlarla çıkıyor onları engelleyebilirsiniz Görüşleriniz için en kötü yol tarihleri büyük olasılıkla size sormuyor sonra yukarı, konuşmak.

Minimum size ne ilgilendi in onlar yapmak ister ve her iki isteyebilirsiniz bir tarihi mekan hakkında bir öneri yapmak şeyler türü hakkında tarih sorun mekanları tarihlerde geribildirim vermek emin olun kötü tarihleri tutmak.

Eğer Eğer bunu tarihi olarak tarih daha keyifli zaman önemli olmayan bir eğlenceli tarih mekan seçmek emin olun uzun bir tarih keyfini biri çok ve emin değilseniz can't stand gibi samimi bir akşam yemeği olacağını söylüyorlar . Eğer size kiminle çıkmak ve dikkatli nereye dışarı sonra çıplak en az kötü tarihleri tutabilir gidin.