20 Mart 2010 Cumartesi

Hedef: Evlilik. Güzergah: &rsauo; Guess s anybody.


HANNAH SELIGSON By

Elizabeth Gilbert's "Kararlı: Bir Skeptic yapar Barış Nikâh grubu gibi megaselling ilişki kitap saldırısını," hangi Şubat 19 bir hafta New York Times, kurgusal olmayan bestseller listesinde No 9, ve oturur Lori Gottlieb's "Evlen O'na: Kılıf çökeltme Bay Good Enough, "hangi No 18 de olduğu için, bu kadın için taahhüt-phobes ve uberpicky daters ilişkileri ve evlilik modern engel olduğuna inanıyoruz neden olabilir.

Henüz Meredith, bir araştırma ve pazarlama şirketi bulunan bir 2007 ankette, kadınların 1977 ve 1989 arasında evlilik yer öncelik doğan 73%. Bu bana doğru geliyor. Bu tekrar tekrar görüşme de ben uzun süreli ilişki evlenmemiş bir kitap projesi için genç kadınlarla yapılan s yüzeyli bir tutum's. Aksine bizim Boomer ve hippi anne olan 50'li kurallarını bozdu, benim nesil evlilik olduğunu fikirli. Fakat genç kadınlara toplumun mesajları çok oldu bu yola bu hedefe karıştırılır ve kapatmamasını, kez de engelledi. O bize bizim 20s and 30s bu tarihleme ve bir ilişkinin evliliğe sebep-at olduğu biniyorlar, zorlu, şaşırtıcı ve çoğu zaman yürek belirsiz döner biliyorum.

Öylesine niçin are "Evlen O'na" ve "raflara fırlama Committed? Konuda Çünkü ne tüm popüler kitaplar yıldır, on yıllar ve hatta yüzyıllar yaptık: Bu kurallar, sevgi, romantizm ve ilişkiler tedavi düzenlemek sanki ölçülebilir ve kontrol edilebilir. Genç, tek kadın bugün yerleşmek isteyen olmak Vahşi Batı tarih Arkadaşlığın olmaktır. Daters kaos sipariş tavsiye için bile, bir kitaptan geliyor obur vardır gibi "Evlen O'na," bu, "onlara veya" gibi Committed berates evliliğe kadınlar için korkunç bir kurum (gerçi yazarın hitched alır bir iddia her anı sonuna kadar).

"İnsanlar umutsuzca orada sipariş için çünkü kararlı ilişkiler içinde olmak istiyorum arıyorsanız," Jessica Massa, 26, kim WTFIsUpWithMyLoveLife.com, genç insanların ilişkiler veya bunların yokluğu anlamaya yardımcı olan interaktif forumu gelişmekte olduğunu söyledi. "Ama işaret tabelası eksikliği ve rehberlik çok nereye kadar tek uç noktasına ulaşmak zor hale getiriyor."

Birlikte, ama canlı biriniz sadece Londra kadar büyük bir iş teklifi alır. Sen akşam yemeği ve bir film, ama eğer gerçek bir tarih olsaydı bile emin değilseniz çıkmak. Artık bir sonraki aşamaya çiftler itiyor, sosyal aciliyet olduğunu.

Genç kadınlar için daha fazla basarak kalma sorunu bugün onların evlilik veya çok titiz, ama şüpheci olan bu potansiyel eş acele düğüm bağlamak için daha az bulunmaktadır daha onlar değil. Yani kadınların şevk Doğum kenar vardı: 55% onlar önümüzdeki beş yıl içinde evli olmak ile karşılaştırıldığında istediğini söyledi bulundu - 24 yaşındaki, 18 araştırılan bir 2005 anket, "Yaş Amerika'daki geliyor," sadece erkeklerin 42%.

Zengin adam, 29, Thrillist, bir günlük e-posta patlamada genç erkeklerin hedefleme editörü, tüm bu belirsizlik evlilik geleneksel yürüyüşü engellemeyecek ve çocuklar daha fazla zaman kaybı vererek zaman rahat kalma gelir diyor. Klişe göstergelerin "Bu tüm set-kız içecekler için, daha sonra bir akşam yemeği tarih az kalma norm haline geliyor onu sormak arayın. Ya ona bir şarap barda nerede küçük tabaklar paylaşmak karşılamak için mesajları Facebook? Nerede sunak için yol haritası koydu mu? "

Beth Bailey, Front Porch Back Seat kadar yazarı ": Yirminci Yüzyıl Courtship Amerika," Bu uzanan ve kur tarihinde benzeri görülmemiş bir zaman olabilir düşünüyor. "Dating kuralların ve yapı eksikliği daha zamankinden çok daha bulunduğunuz yerde evlilik bariz sonraki adım gibi görünüyor yere zor olmak demektir," diyor.

Bayan Massa bu ilişkiler o "Bana toprak yatıyordu vermeyin." Notlar Bay Zengin okuma üzerine birçok kitap: "evlilik hedef ise, It's Now giderek nasıl bir ayak koymak gerekir amca diyor Diğer önünde. "

Sadece çalışarak eksikliği nesil benim hatam yok. Fay Ms Gilbert, Ms Gottlieb ve ilk-olanlar bizi geri kalanına kendi nevroz projesi.