30 Mayıs 2011 Pazartesi

Birden İşleri yaşıyorsunuz Dating Erkekler gibi kadınlar


Burada daha fazla flört lisans's. Texas Üniversitesi'nden bir şaşırtıcı yeni bir çalışma, Austin kadın yerine bir eşcinsel ilişkisi başka kadınlarla birden atar olan erkekler için özel bir zevk olduğunu buldu.

Aynı zamanda, erkeklerin iki katı yerine başka bir adam için onları hile daha lezbiyen partner için onları dolandırıcı kadın ortakları affet muhtemeldir.

başka bir kız için's sürece, dergide yayınlanan çalışma bulguları göre 'Kişilik ve Bireysel Farklılıklar,' adamların, kadın partnerin aldatma sakıncası vardır. Ancak, kadınlar daha az affetmek ve başka bir adam için hapsedip onların erkek arkadaş unutmak muhtemeldir.

Çalışma erkek ve bir cinsel partner kadınların arzu arkasında psikolojik adaptasyon yeni bir bakış açısı sağlamaktadır. erkek ortakları, kadın ilişkilerinde derin bir bağlılık için uzun çeşitli arzu ederken.

"Sağlam kıskançlık mekanizma kuyrukları erkeklerin babalık tehdit eden ve bu kadınların terk tehdit eden farklı türleri ile kadın ve erkeklerin aktif ise," Jaime görüşmek, çalışmanın baş yazarı ve evrimsel psikoloji alanında doktora öğrencisi söyledi.

Çalışmanın ayrıntıları

amacıyla çalışma bulguları ulaşmak için, görüşmek boyunca babası ile, Mark bulut, Pennsylvania Lock Haven Üniversitesi'nde psikoloji profesörü olan bir çalışma yaptık.

Bu amaçla, 700 collegians değerlendirilmiş ve bunlar üç ay için birisiyle işlenen cinsel ve romantik bir ilişki olsaydı, hayal etmelerini istedi. onlar eşlerinin aldatma nasıl tepki vereceklerini katılımcılar daha sonra sorgulandı.

Bazı katılımcıların eşleri başka bir adamla sadakatsiz olduğunu söylenirdi, diğerleri eşleri başka bir kadın için onları aldattığını söylendi. Aynı şekilde, bazı eşlerinin bir ilişki olduğunu, diğerleri onlar çok işleri vardı söylendi söylendi.

Çalışmanın bulguları

ortaklar veya atar sayısı sayısı ne olursa olsun, erkeklerin yüzde 50 daha fazla bir eşcinsel ilişki dahil kadınlara uzanan devam edecek ve yüzde 22 daha başka bir adam için ona dampingli bir kadın tarihe muhtemel olduğu bulunmuştur.

Tersine, kadınların heteroseksüel ilişkiler ve bir eşcinsel ilişkisi vardı erkeklerle kalma olasılığı yüzde 21 oldu erkekler uzanan bir 28 olasılığı yüzde gösterdi.

Ms vermek "Bu bulgular eşcinsellik tutum anketleri erkekler ve eşcinsellik karşı daha olumsuz tutumlara sahip kadınlara göre daha az eşcinsel çiftler için medeni haklar destekleyici olduğunu göstermektedir verilen daha da dikkat çekicidir." Eklendi

"Ancak, bir fitness arttırıcı situationfemale eşcinselliğin tersine çevrilmiştir kadınlardan daha eşcinsellik için düşük tolerans gösteren erkeklerin bu genel eğilim."

Araştırmacılar erkeklerin daha fazla cinsel arzu edilen diğer kadının ihtiyaçlarına catering yeteneğine sahip kadın görmek, çünkü böyle bir davranış var olabileceğini açıklar.

"Böyle bir ilişki mevcut ilişki memnun bir işareti ve olası terk başlangıcı olarak görülebilir." Katılımcılar ayrıca gerçek hayat aldatma deneyimlerin sonuçları soruldu.

"Sonuçlar erkeklerde anlamlı olarak daha fazla kadın bir ortağın heteroseksüel ilişki aşağıdaki gerçek ilişkileri sona daha muhtemel olan hayali aldatma senaryoları bu yansıtılmış," diye tamamladı.