17 Nisan 2012 Salı

LinkedIn Profesyoneller için Dating Site


Bazı online tanışma siteleri ve kaç dolandırıcıların ve cinsel suç dolu nasıl güvensiz fark ettikten sonra Naveed Nadir online dating dünyada bir boşluğu doldurmak istedim. O Hitch.me, LinkedIn profesyoneller için ilk ve tek tanışma platformu oluşturarak kalma dünyası ve profesyonel dünya evlenmeye karar verdi.

"Orada kalma web siteleri bir sürü orada ama o sitelerdeki insanların çoğu yalan ve sahte profilleri var," Nadir, Hitch.me kurucusu Mashable söyledi, Naveed. "LinkedIn, insanlar güvenlik duygusu almak ve ağ ile daha rahat hissediyorum."

Online dating site kullanıcılarının tüm dünyada LinkedIn profesyonel yüzlerce profilleri üzerinden dolaşabilirsiniz, onlara özel gülümsüyor (sözsüz), reçineler (250 karakter) ve hatta sunumlar (özel görüntüleri ve videoları) gönderebilirsiniz.

Bir kez LinkedIn hesabınızı kullanarak Hitch.me oturum, LinkedIn fotoğraf da dahil olmak üzere mesleki bilgiler, otomatik olarak profiline eklenir. Site profesyonel tutmak için, kullanıcıların kendi profil fotoğrafı değiştirmek veya değiştiremez.

Kullanıcılar daha sonra, yaş, doğum tarihi, ilgi alanları, fotoğraflar, vs Hitch.me 'gizlilik seçenekleri, kullanıcıların sadece seçilmiş bireylerin kendi kişisel profillerini görünürlüğünü kısıtlamak sağlar gibi bilgileri içeren kendi kişisel profil, doldurabilirsiniz.

Uyumlu kullanıcılar için arama zahmeti kaydetmek için, Hitch.me kendi pano kendi mesleki ve kişisel profiller ile size tüm maçlarında gösterir.

Hitch.me bir aylık ücret olmamasına rağmen, kredi kişisel profillerini görüntüleyebilir ve mesajlar göndermek için gereklidir. Kullanıcılar kaydolarak ve kullanıcıların sosyal ağlara ekleyebilirsiniz paylaşılan bir bağlantıyı tıklayarak seçen her kişi başına 100 Credit üzerine 200 ücretsiz kontör alırsınız.

Bundan sonra, kredi, 300 için 1000 için 25 $ ve 2500 50 $ 10 dolara mal oldu. Bir kez kredi kartı ile ödeme, bir makbuz e-posta gönderilir ve profesyonel ve kişisel profillerini göz atmak ve mesajları göndermek için tam erişim elde edilir.

Yirmi krediler bir profil kilidini veya bir sunum göndermek için bir adım ve 100 göndermek için bir gülümseme, 50 göndermeleri gerekmektedir.

"Niyet Hitch.me profesyonel tutmak ve mümkün olduğunca özel ve güvenli hale getirmek," Nadir diyor.

Znalezienie partnerów Sex Through dorosłych randek