21 Temmuz 2010 Çarşamba

Memnun müşteri flört servisi mahkemeye verdi


bir Schaumburg tabanlı flört servisi ile Deneyimi geçen yıl yerine sevgi kızgın Galina Safir bıraktı.

Safir o Soulmates A.Ş. 4000 $, onun gibi, Rusya erkekti, Yahudi ile uyumlu olması ve hiçbir büyük 52 ödemeyi kabul etti "dedi.

Bunun yerine, potansiyel arkadaşları onun için sevk alınan bir şey ama, Safir dava Cuma Cook County eğe içinde olduğunu iddia ediyor. Safir, yorum için ulaşılamadı, tam bir geri ödeme, şirket onu yanıltılmış söyleyerek Soulmates dava ediyor.

Ama Soulmates farklı bir hikaye anlatır. Marcia Engel, şirketin üyelik servis müdürü, o 2005 yılı Ocak ayında 36 tavsiyeler için bir sözleşme imzalaması sonrasında Safir bir ay kadar devlet Avrupa kökenli Yahudi bir adam için onu tercih etmedi "dedi.

"O bir yaş tercihi oldu... [Ancak] onun tercihi kartı onun herhangi bir dine açık olduğunu belirtti," Engel, bu Soulmates müşteri tercihleri onun listesinde milliyet içermez sözlerine ekledi.

Soulmates takım 'gülünç' çağrıları

Soulmates Safir, sonra 49, erkek onun tercihi eşleşme için 10 tavsiye toplam verdi, o da iki ile görüşmek üzere anlaştılar. Ikinci adam, 47 yaşındaki Yahudi değildi, Engel söylerken ilk 53 yaşında ve Yahudi vardı.

Dava Safir ile kuruldu erkekler hakkında detayları vermez, ama o Soulmates Safir zaman ona uygun bir eş bulamayan tam bir geri ödeme vererek değil, Illinois Dating Hizmetler Kanunu ihlal savunuyor.

Soulmates yönetmen Tracy Choubmesser dava "gülünç" olarak adlandırdı.

"Bizim yararlanmak için mümkün olduğunca çabuk," dedi insanların maç etmek.

'There are no garanti'

Geçen yıl, Better Business Bureau Northern Illinois tarihlendirilmesi servislere karşı 251 şikayet aldı, sözcüsü Steve Bernas dedi. Yirmi iki oranında bu şikayetlerin Soulmates karşı idi, ancak o, müşterilerin binlerce bürosu ile iyi bir sicile sahip olduğunu söylüyor şirketi.

Bernas her zaman müşterilerin ne bekliyoruz - gerçek aşk sağlayamaz, çünkü hizmet şikayet paylarını almak dating söyledi.

"Şirket sizin için birini oluşturmak için," dedi gidiş değil. "Tüketiciler bu bir şans çıktıysan anlamak gerekir; hiçbir garantisi ne olursa olsun satış personeli size" dedi.

Aynı zamanda, dating hizmetler genellikle bacak olmadan mahkemede zaman şeyler yapmak değil iş üstünde duran mutsuz müşterileri terk demir kaplı sözleşmeler ile kendilerini korumak, Bernas dedi.

Bu yüzden kritik için müzik müzik-sözleşme imzalama ve yüzlerce ödeyerek, yoksa binlerce dolar önce ince baskı okumak hizmeti istemcileri kalma olacaktır.

Illinois Dating Hizmetler Yasası müşterilerine üç gün dönem yasal olarak bağlayıcı hale gelmeden önce dışarı bir sözleşmenin geri verir.

Google Haberler

???? ???