1 Mayıs 2010 Cumartesi

Online Dating Dersler


yetişkin, dating dünyanın böyle bir sorun olabilir gibi. Eğer dışarı uzun vadeli bir ilişkinin gelip varsa da henüz bu özellikle doğrudur "uzunca bir süre oyun" için.

Birçok tuzaklar var ki kaçınmak gerekir vardır. tuzaklardan kaçınmak bir "iç oyunudur." Bu kendi düşünme ve duygu ve dikkat yapılır dürüst senin ne düşündüğünü ve duygunun kendine birlikte olmaktan.

Burada üç en yaygın tuzakları, işaret ve belirtilerin, ve en önemlisi, ne onun yerine yapmak vardır.

Fairy Tale Trap

biz duydum tüm masal hatırla ve çocukların okuma? çoğu iyi ahlaki ders öğretmek varken, hala masal edildi.

Oysa biz bizim ilişkilerin birçok kolu özellikle, sanki masal gerçek olduğuna inanır ilişkileri seviyorum.

Biz mükemmel ideal partner sadece sihirli bir gün, bizim kısmında herhangi bir çaba olmadan göstermesini bekliyoruz.

İşte bunu nasıl şarkıları ben koç birçok ifade duyduğum:

"Bir gün ben sadece odanın içinde baktı, gözlerini bir araya geldi ve ben sadece onun bildiği / o bendim!"

Belki evet, belki hayır.

Her iki durumda da ilişkinin "yeniliği" nin kızdırma sonra yıpranan, yine başka bir kişi ile yaşamayı öğrenmek zorundasınız - Dağınık ona en iyi yoldur.

O kadar çok kişi bu şekilde zarar görmek.

Çözüm: Sadece kendi ilişki seçim için sorumluluk almaya ve kendini iyi bir eş bulma konusunda aktif bir rol almak var.

sadece seçtiğiniz insanlar gibi "bana çünkü gibi kişi bu seveceksin içinde tepki vermeyin." Röportaj eşinizin konumu için bir sürü insan.

Kurtarma Trap

Yani tekli bu yakalandım alabilirsiniz. Onlar sadece, sonra da tüm yaşam ile duygusal, finansal ve diğer sorunların hemen çözüleceği doğru kişi karşılamak eğer inanıyorum. O bir nedenle çünkü çok fazla baskı kimse koymak yoludur bir tuzak,'s. Ayrıca, bu, çok az güç kendi hayatını etkileyecek size ikna eder. Bu sizi umutsuz ve yoksul tad bırakıyor. sorunları yerine çarpma zaman yok, ilişki başarısız olması muhtemeldir.

Çözüm: Öncelikle, bir vizyon olmadan şeklinde bir atasözü, "insanlar yok olduğunu." Bu gerçek ilişkiler için de olduğuna inanıyoruz.

Ne ilişki için vizyonu nedir? Bir yolu vizyonu başlamak için soru: "Ben senaryo yazmak Eğer sormak, ne benziyor ki?" Biliyorum ki senin ilişki tam olarak senaryo maç olmayacaktır. De olabilir kez biz bir off-the-raf dünyada özel uyarlanmış mükemmel uyum arayın. Bu sadece bir soru size ilişki vizyon oluşturmaya başlamak için.

Yapmanız gereken ikinci şey, uzun vadeli bir ilişki, kişisel, duygusal, finansal ve diğer yaşam sorunlar yapmadan çözmek olduğunu. Daha sonra ilişki bir başarı çok büyük şansı.

Tarih-To-Mate Trap

Hiç bir yuvarlak koymak deneyin bir kare delik peg? Bu tarih-to-mate tuzak tehlikeleri biridir. dışarı çıkıyor dünyaya hedefi size, bir şey uygun olacak şekilde çalıştığınız için kendinizi ayarlamak uzun vadeli bir ilişki ya da evlilik bulmalıyız ile giderseniz o değil, yapamam, ve uygun düşmemektedir.

Bir koçluk müşteri vardı kim evlilik ilişki bilmeden içine o çocuk istiyordu ve o kararsız olarak en iyi çocuk sahibi hakkında olduğunu bilerek girdi bir kere. Sonucu önceden kestirilebilir, değil mi? Çift sonunda bu konu üzerinde boşandı.

çocuklar olması, bu kişi için bir gereklilik oldu. Bir gereklilik olması gerekir bir şey olduğunu ve devredilemez olduğunu. Bu örnekte, yarım bir çocuk olamaz.

Çözüm: çok anlık çift olma dikkatli, özellikle sadece biriyle olmak olun. Biliyor musun ihtiyaçlarınızı uzun vadeli bir ilişki içinde olduğunu ve hiçbir şey için daha az yerleşirler. bunu büyük ölçüde mevcut ortakların sayısını azaltan inanıyorum çünkü bu pozisyon almak ben koç şarkıları çok korkutuyor. Bu gerçek, hatırladın iken, tek alır.

Tarihi farklı insanlar bir grup tarih-to-mate tuzak baskısı olmadan. Bu çözüm büyük bir bulma şansınızı arttırır.

Daha fazla ipucu ve araçlar single için, sen www.ConsciousDatingAtlanta.com ziyaret etmeye davet ediyoruz.