12 Mayıs 2010 Çarşamba

O Bay Doğru mu?


sizin Bay Sonraki Bay Doğru olma potansiyeli düşünüyorsunuz? bakmadan Eğer sıçrama önce, dürüst bir envanteri. Bak ne kadar çok o sahip beş temel özellikleri aşağıdaki.

O seni dinler

En iyi yolu Bay Next (ilgi ve worthyof olup olmadığını bilmek) Bay Doğru aday olmak? O seni dinler. Sen o zaman o gerçek bir endişe gösterir dinleme's, sürekli size (doğum günün, sevdiğiniz yiyeceklerin, en iyi arkadaşının adı, vb) ve dürüst ve özenli bir şekilde duygusal destek sunar ona söyledim şeyler hatırlar bileceğim.

O kolayca bağlanır sen

Hepimiz almak bu ilişkiler içinde oldum (WORK ve hayatı bize sürecinde) kuvveti emer. Bir ilişki kendi başına çalışır, hisseder, kolay, zahmetsiz ve akıcı. Hiç bir şey zorlamamak için yok, kimse affet ya da kırmızı bayrak veya bağırsak-kasırgalar için görmemezlikten gelmek. Bunun yerine, iletişim ve konforu, uyumluluk ile işbirliği ve inkar edilemez kimyası. Eğer etkileşim bu tür deneyim ve ne, bir şey gerçekten özel için vardır.

O gerçek istiyor seni

Sık sık, kadınlar bir ilişkiye çalışması için ihtiyaç kendilerini bir kısmını feda etmeye hissediyorum. doğru ilişki, orada gerek yok. , Aşağı, sesini gizlemek veya sizin veya muhteşem hayatın her yönü için özür dileriz yok. doğru ortak ile, sadece kendiniz için veremiyoruz, ama daha iyi en kendine özgün - hiç ödün gereken en iyi sürüm olacak edebiliyoruz.

O güvenilir's

güven olmayan bir ilişki baştan mahkumdur.

güven olmayan bir ilişki baştan mahkumdur. Ama bol güven bir ilişki? gerçek ve kalıcı aşk için inanılmaz temeli! zaman içinde inşa edilen güven basit inanç sistemi olduğunu eşiniz ve kalbinde sizin çıkarlarınızı vardır kasten sizin (ve tersi) zarar asla dayanmaktadır. Bunu Sayın Sonraki yüzde 100 güvenilir olduğunu keşfetmek ve ne, sen hiçbir sorun ona kalbini veren gerekir. Buna karşılık, o büyük ihtimalle kalbi vereceğiz ve kalıcı, sevgi dolu bir ilişki için açılmak için yol açmıştı.

O hayatı zenginleştirir senin

yanlış ilişkisinde, eşiniz gözyaşı duygusal parça döküntüleri için, seni çökertiyor ve genel olarak enerji akar. doğru ilişki, o, hayatın zenginleştirir size en iyi kendi için ilham ve barış ve size olanak duygusu getiriyor. diye teşvik eğer ve ne zaman ve profesyonel, kişisel destekler Siz Sayın Sonraki hayatın zenginleştirici olduğunu bileceksiniz ve ruhsal. Ve o, sadece Bay Doğru olabilir gelmez!

sizin Bay Sonraki beş niteliklere sahip mi? Eğer öyleyse, tebrikler! Siz, ödev, akıllıca seçilmiş yapmış ve şimdi iyi ilişki başarısı için konumlandırılmış.

Eğer yoksa, kendiniz alın, kapalı toz kendiniz ve geri kim tarihinden istediğiniz daha net bir anlayış ile flört havuz girmektedirler. , Sen Bay ve Bay Sonraki Wrong ile boşa zaman ve kısmak olacak, hayatın ortak bulma hatırla her zaman kolay değildir, ancak açık olmakla, kendinizi onurlandıran ve buna göre hareket sonuçta Bay Doğru yer açmak.


kalıcı sevmek Iced mocha bir rehber?


Sonraki aşk için ruh halinde, hendek kokulu parfüm veya kolonya senin adam almak ve onu yerine kabak böreği fırında istiyorum.

Ve eğer aşkın ilgi bir kadın, kimi Plenty şeker ağzına İyi bir anlık teslimi onu için haşhaş olduğunu.

Bunlar bir şaşırtıcı bulgular birkaç yeni kitap bildirilmiştir: "Ne senin Gıda Üye nedir? Nasıl Gıda İpucları kullanma dayanak Love Bul," Dr Alan R. Hirsch psikiyatrist tarafından yazılmıştır.

Yaklaşık iki yıldır, Hirsch, Koku ve Tat Tedavi ve Araştırma Vakfı Chicago'daki nörolojik yönetmen, vücut kokusu ve cinsiyete kilo kaybına koku ve tat hayatımızın yönlerini nasıl etkilediği hakkında yararlı ipuçları, teklif etti.

Şimdi Hirsch bizim favori yiyecekleri ile ilgili olarak aşk ve romantik uyumunuz çözmek için bilimsel araştırmalar kullandı.

"Gıda bir Rorschach Testi kişilik ise," Hirsch, hangi yiyecek tercihleri kişilik tipleri ve romantik uyumunuz çözmek için kullanılan bir çalışma tamamlandı diyor.

Fazla 18.600 Chicago bölge sakinlerinin kişilik tipi belirlemek için ortak psikolojik testler bir pil yapıldı. Daha sonra katılımcıların yiyecek tercihleri hakkında sorular soruldu.

Araştırmacılar yiyecek tercihleri ve kişilik tipleri arasında bir ilişki keşfetti. Ne zaman araştırmacılar birden fazla yılın katılımcıların eşleri sorguladı, onlar da sevgi saptayabilmiştir ve romantik uyumluluk eşleşir.

"Biz biz biz sürücü arabanın modeli giymek bizim saç veya ayakkabı tarzı tarak yoldan yapmak bizim kişilik parmak ile her şey her zaman bırakıyor," diyor. "Ama biz gerçekten bu ipuçlarını çözme yöntemi geliştirdi asla."

Kitap gün ve diğer tanışma durumlarda, bir yemek ile kahve için toplantı gibi besinler, tat ve kokular patlak, dondurma ve happy hour.

kalp ve zihin Beslenme akıl bu inci vardır:

bir günlük-at-a-zaman millet çocuk malzeme ulaşmak süre Hırslı, bağımsız türleri Üzümü Bran gibi "ciddi" tahıllar, için, git, Lucky Charms gibi.

siparişleri bir buzlu mocha canlı, çarpıcı ve baştan çıkarıcı chai latte içen vurguladı olabilir süre aşımı, huysuz ve karamsar bir tarih.

En peynir şekiller ayrıca tell-tale. Küp severler detay odaklı mükemmeliyetçiler vardır. Özgür ruhlu, peynir yıldız ve ayların şeklinde gibi dışa dönük. Ve dilimlenmiş-tip rekabet, doğal lideridir.

Bir gıda sadece yiyecek, Hirsch göre değildir. Biz yemek, biz duygusal bir ihtiyaç olduğunu saptar kişilik uygun bulunmaktadır. Avukatlar jüri seçimi sırasında Hirsch'in teknikleri kullandık. öğle yemeği sırasında İşverenler mülakat iş başvurusunda de uyumluluk kesin olarak belirlemek için ipuçları kullanmak bilinmektedir.

S: Bu araştırma fikir geldi?

duygularını kaybetmiş hastaların tedavisinde ise Hirsch: ben keşfettim travma kafa nedeniyle koku. onların kaza sonrası, sadece, ama onların yiyecek tercihleri değişti kendi kişiliklerini de değişti. Bu mantıklı iki bir şekilde birbirine bağlı olduğunu varsaymak oldu. Oradan biz kokuları kilo kaybı kolaylaştırmaya yardımcı olabilir hakkında bir çalışma yaptık. Bu çalışma sırasında, kadınların farklı noktalarda sırasında siklusun depresyon savmak için çikolata craved bulundu. Bu beni düşündürdü: Eğer kadın, does o cravings diğer tür kendi kişiliklerini veya ruh göstergesidir herhangi bir zamanda anlamına çikolata da hafif depresyon bulunduğu craved?

S: Bu bilgileri biraz zor bugünün savvy Dater için yutmak için olmaz mı?

A: Aslında anlamda bir çok neyi nasıl beyin çalıştığını biliyorum verilen yapar. yiyecek tercihleri (koku lob) ile karıştırmak beynin parçası limbik sistemin bir parçasıdır, "duygusal beyin" nerede kişilik bulunur. Gıda tercihleri bebeklik ve yaş 7, aynı zamanda kişilik arasındaki geliştirmek insanlarda gelişir. Bunun makul yiyecek tercihleri ve kişilik bir şekilde birbirine bağlanır ortaya koyuyor.

flört ederken S: Neden bir tekil ipuçları bu tür gerekir?

C: İlk kez bir tarihte birileri buluş, sizi en iyi yüzü. Eğer kişi kalma olduğunu düşünüyor olabilir iyi bir insandır. Ama üç ay sonra, sen kaçınılmaz kendinize söyleyerek sonunda, "Kim bu kişi?" Hiç kimse sonsuza kadar bu maske tutabilirsiniz. Zaman içinde gerçek öz çıkar. Bu farklı kişilik ipuçlarını kullanarak, o kişinin gerçekten kim daha iyi bir duyu alabilirsiniz.

S: Nasıl ne anlama geldiğini hatırlamak gerekiyor eğer tarih emir ahududu votka veya bir içecek eğer gerçekten heyecan arayan bir kişi ya da içi boş çikolata tavşan üzerinde katı çikolata bunny tercih şebboy neydi?

A: Ben kitap yazdı ve ben ya onları hatırlamıyorum. onlar snack food, dondurma ya da pizza yemek yeme sırasında beni, ben bir sosyal deneyim için iki küçük sınavların en çok insanlarla olma ihtimali kulüpler ezberlemek zorundaydı. dışarı bar votka tercihlerini ezberlemek isteyebilirsiniz gitmek İnsanlar, süre Starbucks kahve tercihlerini ezberlemek isteyeyim onun tarihe çıkarır biri.

S: Hangi tercihleri ve kişilik işaretleri size şaşırttı en?

C: Örneğin, biz düşüncesiyle tercih vanilyalı dondurma blah ve mülayim, ya da o biber gibi birini spicier olacağını kimse göstergesi olacaktır insanlar. Biz tam tersi bulundu. vanilya severdi insanlar canlı, enerjik ve partinin yaşam ömrü vardı. Chili severler daha içe dönük edildi. Bizim Doktora Sonrası teoriler zaten kişilik o varsa belki, size yiyecek onu aramak yok edildi. Belki o vanilya sevgilisi zaten ve overstimulated böylece gıda onları sakinleştirmeye yardımcı olan bir sabitleyici anlamına gelir.

S: Peki ne zaman cinsel uyarılma söz konusu olduğunda, iyi bir avuç Plenty Armani'nin Acqua di Gio giyen daha iyi çalışacak senin kız besleme?

A: Biz vajinal kan akımı, İyi ve bol ve salatalık ölçülen zaman bulundu uyarılma neden No 1 kokusu vardı. Erkeklerde, ceza kan akımı lavanta ve kabak böreği tarafından stoked oldu. Biz çeşitli teoriler, ama geldi iyi bir doğada evrimsel oldu. Atalarımızın civarında bağımsız orman ve araya bir gıda öldürmek noktalarında dolaşmak istiyorsunuz. O zaman biz bir arkadaş ve procreating bulma en iyi şans geçirdi. gıdalar yanıt olarak artan penil ve vajinal kan akımının sahip olmanın bir seçme avantaj olabilir.

Denver Post

Il 14 "G" di datazione e di vita


Online For You Work Dating olun


bazı gerçek sonuçları görmek istiyorsanız Online başka bir şey gibi uzanan, o çalıştı olmak, gerekmektedir. Birçoğumuz izlenim altında biz orada bizim profil koymak sonra, biz tepkiler almaya başlamak edeceğiz. Bu şekilde çalışmıyor. İşte bazı noktalardaki ben her zaman daters online ve her zaman teşekkür sonunda verdikleri beni.
1. tüm online ciddi deneyim dating atın.
2. Dont I cant stres bu yeterli vazgeçtim.
3. Senin bana bölümünde Kartvizitinizi gibidir o bazı düşünce koymak.
4. Dont o ilk e-posta kişisel bilgilerinizi vermeyin çaresizlik gösterir.
devamı

Gyors tippek a 30 Meeting and Women Ismerked�s