1 Ağustos 2011 Pazartesi

Internet escort saldırıları artış için suçladı


Jane MacDonald, cinsel saldırı ve tecavüz vakalarıyla Wellington polis adli tıp muayeneleri yapar, o web siteleri ve sohbet odaları kalma popülaritesi son bir yıl içinde gözle görülür bir artış cinsel saldırıların bir faktör olduğuna inanıyordu "dedi.

Mayıs ayından bu yana üç ay içinde Wellington â € "neredeyse iki hafta bildirilen 22 vaka yaşanmıştır. Genellikle bir yıl yaklaşık 50 vardı.

Wellington Cinsel Sağlığı Kliniği Direktörü Dr. MacDonald, kadınlar genellikle kişisel bilgilerinizin online paylaşılan vardı, çünkü hiç karşılaşmamıştı erkekler güven hissettim "dedi.

Onlar yalnız iken bir adam kendi evine davet ya da evine gitmek yerine, bir bar veya kafede toplantı, cinsel saldırı veya zorlama kendilerini savunmasız bıraktı.

"Onlar bu kişi biliyor ve saldırıya olmanın sonuna kadar var hissediyorum, nöbet alt," Dr. MacDonald söyledi.

"Bu, kendi yaşı hakkında yalan ve onlar büyük konum söylediğim yaş ya da genç kızların hakkında yalan genç kızların toplantı erkek olabilir.

"Ya da mükemmel mantıklı orta yaşlı kadınlar, uzun vadeli bir ilişki çıkan, yalnızlık hissi ve internet üzerinden reklam olabilir."

Dr. MacDonald, geceleri ve internet üzerinden karşılamak için düzenlenmiş olan yaşlı erkekler tarafından ödenen taksi içine yatak odası pencerelerinden dışarı çıktı genç kızlara konuşmuştu.

Bazı durumlarda seks içine zorla seks Rızaya dayalı ancak reşit olmayan ediliyordu. Eşcinsel erkekler de riskli durumların içine elde edildi.

Potansiyel ortaklar güvenli bir şekilde yapıyorlardı karşılamak için internet kullanan insanların çoğunluğu Dr MacDonald söyledi. "Ama azınlık görüyorum ve bu benim için bir endişe olanlardır."

Bir cinsel ilişki için 14 yaşındaki bir kız damat Internet sonra Paraparaumu adam Donald Alistair Ralph Pyatt, 41, Temmuz ayında, hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, teknoloji, ona onun kurbanı dupe fırsat vermişti söyledi.

Dedektif Kıdemli Çavuş Shane Cotter alkol tüketimi başkenti Internet kadınlara karşı cinsel saldırılar kalma daha endişe verici bir faktör olduğunu söyledi.

Internet ile ilgili saldırılar oluyor olabilir, ancak polisin dikkatini gelmiyor.

Internet Güvenliği Grubu sözcüsü Rachel Harrison uzanan web siteleri kullanan insanların yüz-yüze görüşmeler konusunda ihtiyatlı olması ve gün boyunca halka açık bir yerde düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

"Herkes seks için kanca veya rencide web sitesini kullanarak olabilir. Kesinlikle insanlar bazı güvenlik stratejileri yerinde olduğunu öneriyoruz Eğer bugüne kadar o kişi hakkında bildiğinizi sandığınız her şey aslında yanlış olabilir."

Mayıs ayında, bir Wellington jüri bir tarihleme web sitesinde bir araya geldi sonra cinsel bir kadının evine ihlal etmekle suçlanan bir adam, 44, beraatine karar verdi.

2004 yılında, eski doktor Matthew James Boyd çirkin bir saldırı mahkum edildi ve reşit olmayan kız ile seks internet chatrooms tanışmış.

http://www.stuff.co.nz/

Tecavüz ve Back to My Journey: Silence sonra