12 Aralık 2010 Pazar

Ipuçları Online Dating Maçları Emailing için


Yakın zamanda potansiyel maçlar e-postayla hatırlamak üç hızlı kurallar istedi dating online dünyasına geri onu ayak daldırma's benim bir arkadaşım, o bir tazeleme kursu biraz, biraz sizin büyük olasılıkla çok yapmak gerekirse o aklıma geldi ne zaman . Sonuçta, o kadar kullanışlı, e-posta fırsatları ayak kendinizi çekmenin ve gerçek bir bağlantı kurmak adresinden atış zarar hüküm sürüyor. atlama So sonra, sekiz dos ve yapılmaması gerekenler maç kalma bir potansiyel online e-postayla hatırlamak.

1. kısa yap tutun.

meze olarak bir e-posta düşünün. ana yemek öncesi antre ölçekli bölümlerini onu besleyerek onun iştahını berbat etmeyin. onu daha aç tutun.

2. e-posta-Don't çift.

her e-posta için bir e-posta Tamam, aldınız mı? İlk bir cevap aldık iki veya daha fazla e-posta you've önce Yazma değil sadece biraz takıntılı, aynı zamanda size zaman ilgisi daha iyi yok gibi görünüyor yapar görünmesini sağlar.

3. E-posta her biri en az söz konusu de sorma.

Bazı insanlar zor zamanlar ne en az bir soruyu cevap verebilecek vererek kolaylaştırmak, böylece bir e-posta yazmak bulmaktan var. o kadife kişiliği var sürece, orada en az bir paragraf için konuşma taşımak gerekir.

4. rant etmeyin.

büyüyen tembellik ve halkın genel öz-soğurma üzerinde beş paragraf kompozisyon oluştururken bugün sadece iğrenç olduğunu, sadece bir kat için asansör çekerken binada insanlar hakkında hızlı, komik çizgi bir şeydir.

5. cevap için günde en az yarım beklemek etmeyin.

Sadece sen onu biraz adımlarını uydurarak üzerinde vurguladı hissetmenize neden olabilir çok yakında yanıtlarken, ona bir e-posta için bilgisayarınızın bekleme yanında oluyor başka bir şey var gibi görünüyor risk yok.

6. Tüm itiraf etmeyin.

Bu tedavi değil - en iyi arkadaşınız için annen de sırların, güvensizliği ve boğuk öfke kaydedebilir veya küçültmek. Eğer bir şey, bunun yerine mahallede bir saçak tiyatro festivali vurmak için hafta sonu egzersiz atlanan itiraf itiraf etmek istiyorum. En azından onu hobileriniz ve ilgi alanlarınız hakkında bir fikir verir.

7. adres ev ve, tabii, site e-posta adresi soyadınız, off-da dahil olmak üzere, bilgi kişisel musunuz ihtiyatlı paylaşımı.

Bu demeden gitmeli, umarım.

8. iş nerede hakkında bilgi veriyor musunuz değil.

Bu iş ve kişisel güvenlikten ödün.

Avantages et inconv�nients des rencontres en ligne