13 Ekim 2012 Cumartesi

Kocam Online Dating yakalandı


Merhaba Meredith,

Ben 12 yıldır kocam ile olmuştur ve neredeyse 10 için evlendim. Ben 34 am ve iki çocuğum var. Benim ikinci bir doğdu Birkaç ay sonra, kocamın laptop açık bırakılmış bir tanışma siteleri üzerine oldu. O sadece bir profil oluşturduysanız ancak aynı zamanda samimi bir kaçamak için arayan çok sayıda kadın ile denk değil. Bu site kalma tür bir ödeme var.

Biz bazı şeyleri hayatımızda devam vermiş olması. Onun çalışmaları bitiriyor. Biz son zamanlarda aileme yakın olmak için yeni bir devlet taşındı. Biz çünkü her iki tarafta sorunları büyük seks hayatı yoktu. Biz kapalı, açık ve üzerinde çalışmak için çalıştık hem de bir şey. Ben sorunları kendi tarafı olsa (fiziksel çoğunlukla) daha vardır hissediyorum. Bu başlangıçta beni korkunç sinirli, ama her şey mükemmel olduğunu düşündüm, çünkü onunla yaşamayı öğrendim. O düşünceli, yardımsever, her zaman hatırlanacak yıldönümleri, ve her zaman özel bir şey planlamıştım. Biz büyük arkadaşlar, ben hayran ve ona saygı duyar, ve ben tamamen ona güvendim.

Ben web sitesi hakkında onunla yüzleşti, ben altı ay (zaman ikinci kızım bir aylık oldu) için yapıyor öğrendim. O zamanlar kadınlardan biri tanıştınız olsa, herhangi bir yere gitmek için o hiç istemedim dedi. Ama ona inanmak için ne kadar bilmiyorum. Ben ilk öğrendiğimde, ben bunu düşünmek için zaman vardı kadar onun profilinde bir şey dokunmak değil sordum. Ve nihayet birkaç gün sonra ben site üzerinden gitmek ve onun ihanet ölçüde öğrenmek için gerekli olduğuna karar verince, ben o ne yaptığını aşağı sesi bazı şeyler değişmişti bulundu. O sitede bir şey değiştirmek olmaz vermişlerdi çünkü daha benim güven aşındı. Şimdi ben diyor şey inanamıyorum sanmıyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum. O iyi bir baba. O tekrar yapmak asla diyor. Ama benim güven kaybolur.

Onu bırakabilirsiniz eğer ben bilmiyorum. Benim çocuklar kırık bir aile içinde büyümek istemiyorum, ve ben hayatımda başka erkekler yeniden evlenmeyi ya sahip olmak istemiyorum eminim. Ben her zaman evliliğe karşı olmuştur ve kocam onu ​​(biz çocukken babam bizi terk) mantıklı böylece olağanüstü çünkü sadece olduğunu hissettim. Bir boşanma da ikimizin aileleri de gönül yarası bir sürü neden olur (Bu yaygın değildir nerede bir ülke vardır).

Bu büyük bir anlaşma var mı ya da bir anlaşma kırıcı olduğunu? Gerçekten konuşmak kimse yok. Ben ona saygı duracak korkuyorum çünkü aileme söylemek istemiyorum. Ben gerçekten tövbekar olmanın bir işareti gibi hissettiriyorsun çünkü anne ve babası ile temiz gelmesini istediler. Ben öğrendim ve o henüz bunu yapmadı yana (Ben dindar değilim.) Iki ay oldu. O bir psikiyatrist görme ve ona onun hayat hikayesini anlatıyor böylece daha whine ve ne yaptığı için onu sorumlu tutacak birisi daha ağlayacak bir omuz var.

Birlikte yaşamak ve bu katlanılabilir yapmak veya ben hareket etmelidir bir yol bulmak mı? Ben onun anne söylemek ya da onu mesul tutmasın, en azından birileri ısrar doğru muyum? O zaten benim kendi öğrendiğimden beri bana bu şansı kaybetti. Ben bu durumu yaşanabilir hale getirmek için ne yapmalıyım?

- Massachusetts, Cevap mı arıyorsunuz

A: Ben onun anne, LFA söylerse mutlaka daha iyi olacaktır ikna değilim. Tabii, ne sonra bir başkası ona kızma izlerken bazı geçici zevk almak, ama olacak? Diye itiraf ederek bir ders öğreneceksiniz olduğunu farz etmeyin. Ailesi daha iyi bir adam olmaktan onu utandırmak olduğunu düşünmeyin.

Her iki destek gerekiyor çünkü bu tüm ilgili iç çemberin konuşmak istiyorum. Biraz itfa ve ceza şeyler unutun ve seni seviyorum insanlardan yardım alma odaklanmak.

Ve, en psikiyatr sadece oturup ve onu doğrulayarak farz etmeyelim lütfen. İşte o gitmek gerekiyordu nasıl değil. Bu oturumlarda ona katılmak istediğinizi söyleyin. Ve, kendi üzerinde bir terapiste lütfen. Terapi iyi bir şeydir.

Ben bunu sopa olmadığını söylemek isterdim, ama ben sadece onun kafasında neler hakkında yeterli bilmiyorum. Bütün söyleyebileceğim, insanların Dayanacağım bulmak zorunda olduğunu. Bir sebepten dolayı yakın aile taşındı. Bu izolasyon için zaman yok.

Dağılmış aileler kötü, ama çok sevgi ve güven olmadan bir arada kalmak gergin kırgın ailelerin şunlardır: Ayrıca bu biliyorum. Eğer mutlu bir ebeveyn yapacak anlamaya ihtiyacımız var. Bu en önemli şey. Yardım ve sorular sorarak başlamak bulun.

Okuyucular? Onu toplum söylüyorum ve onu ailesi söylemeden Üzerine Düşünceler? Onların cinsel yaşam ne olacak? Ve online dating? Birkaç ihanet bu tür ötesine taşıyabilir miyim? Yardım.

- Meredith

Speed ​​Dating Tips