29 Mayıs 2010 Cumartesi

Truth-in-Web sitesi dating phonies gelen gerçeği ayıran


Mandy Moreno o adam bulmuştu, onun online at profilini dating bakarak düşündü. Özellikle o "sadece doğru kızı bulmak istediğini söyledi parçasıdır."

Böylece buluşma ayarladı.

"Onu caddenin karşısına geldiğini görünce," Moreno dedi. "Ve ben, 'Dur gitti!' o inkar ya da olsaydı o olup olmadığını sadece kadınsı bilmiyorum. Ama ne. â € için belki biz adam-avcılık gitmek gerektiğini düşündüm | bakıyordu değildi. "

Moreno ve yanıltıcı Web profilleri tarafından stung edilmiştir diğerleri, kurgu ayrı online Aslında yardımcı olan bir Web sitesine bakarak edilmiştir.

İnsanlar (www.truedater.com) ve TrueDater.com kendi tarihlerini değerlendirme sonrası da olası bir tarih de herkesten kişi hakkında bir görüş gönderdi görmek için fiş.

Ayrıca reklam kalma hakkındaki gerçeği değil, insanlar malign gereklidir, Jamie Diamond, Los Angeles merkezli şirket için bir sözcü dedi.

"Kendi tarih veya inceleme tarihinizi değerlendirmeleri gözden geçirin. Bu İncil ya da Kuran değil, ama bir şeyler size yardım etmek," dedi.

TrueDater ulaşılabilir tanışma siteleri arasında: Amerikan Singles, BlackSingles.com, eharmony, HotorNot, JDate, Match.com, MySpace, Nerve.com, Planet Out.com ve Yahoo Personals.

Tüm bu ihtiyaç duyduğu kişinin profili kimlik veya isim onlar Web sitesi uzanan incelendi almadığınızı görmek için.

Daha yarım milyon insan site geçen yıl başlatılan bu yana TrueDater kullandık. "Hakemler" gerçekleri bir Dater gerçek boy, kilo, yaş ve cinsiyet ile ilgili sadık teşvik edilmektedir. İşte yorumlar için alan, ancak site çalışanları açıklamaları izliyoruz.

"Biz bir inceleme girer ne sıkı konum," Diamond "dedi. "Bu açık bir forum saldırı ya da kimse iftira değil. Biz nasıl herkesin kişisel bilgilerinizi ve kişisel alan saygı belirlemek için çok araştırma yaptım."

A İHTİYACINIZ YANITLAMA

Mark Brooks, bağımsız analist ve online personals endüstrisine danışmanlık, o TrueDater gibi başka bir şey görmemiştir "dedi.

"Ben online pazar kalma kesin bir ihtiyacına cevap vermek düşünüyorum" Brooks, aynı zamanda Personalswatch.com editörü (online personals için bir sanayi sitesi) ve dedi dating Web siteleri ile çalıştı Cupid.com, Friendster ve FriendFinder.

Brooks Friendster insanlar bir tarih konusunda referansları yazmayı sağlar, fakat kişi, "öyle bir şey olumsuz içeri alır" bunu onaylamak zorunda inceleniyor dedi

O planlı İnternet sitesi, "honestyonline," ama bir şey TrueDater benzer çalıştı görünüşte çok uzakta gerçeği unearthing gitti "dedi. "Onlar Evinize bir fotoğraf çekmek için, biri gönderilen kilo kontrol ve kelimenin tam anlamıyla (bir sağlık profili için kan çizmek için). Düz düştü."

Brooks TrueDater kişi online yeni bir sorun çıkıyor itibarlarını hakkında daha fazla düşündürüyor sitenin tür olduğunu söyledi. O sektöründe bir sorun olduğunu söylüyor insanlar düpedüz yalan değilse, abartmak eğiliminde olduğunu.

"Onlar birkaç kilo daha ağır (gerçek hayatta) konum, ya da saçlarını daha dolgun bir resim var," dedi.

Marcus frind, plentyoffish.com kurucusu, ücretsiz bir dating Web sitesi, hem kadınlarda hem erkeklerde eşit zaman Fudging profilleri konusunda suçlu olduğunu söyledi. "Kadın ile, ağırlığı's; erkekler için, bu yükseklik. Üçüncü bir taraf (bir değerlendirme vererek) en basit yolu bu."

DÜRÜSTLÜK İÇİN LOOKING

Küba doğumlu Celcilia Alegria Avenutra, Fla ve Internet tarihleri puanları üzerinde kocası â € 3 yıl önce "her iki bulmak için öldü beri bugüne kadar kimse ve online kalma bir kitap için araştırma yapmak. 47 yaşındaki da İspanyolca dilini televizyon kanalı Telemundo üzerinde çiftlere tavsiyeler verir.

Alegria Tampa bir adam bir TrueDater inceleme yapmak zorunda hissetti. O zaman onun resmi online gördüm turnayı gözünden vurmak düşündüm.

Ama sonra onlar Webcam üzerinden görüşme öncesinde birbirlerini görmek önerdi. İlk olarak, o kabul için değil mazeret sonra mazeret vardı. Alegria nihayet Webcam almak için ya da hakkında onu toplantı unutmak söyledim.

Ben ve bir diş ağrısı çünkü yüzüm büyüktür "O, 'Tamam, ama farklı bakmaya gidiyorum' dedi. Ben Webcam açık, o kadar â "belki 50 £ onun resmi ağırdır € kilolu olan" Alegria dedi. "Ne olduğunu sordum." Diye özür diledi ve fotoğraf 10 yıl önce alındığını, o onu güncellemek gerektiğini söyledim "dedi.

"O, 'Sen ve benim onuruna zarar veren her iyi görünüyor arıyoruz' ve ben, 'Hayır, dürüstlük arıyorum dedi bana.' "

Başka bir zaman, Alegria üç farklı adam kendi ile aynı dergi model bir fotoğrafı kullanarak buldu. "Diğer Siteleri için soracaktır" dedi.

En daters yapıcı bir eleştiri kabul edecek, Diamond söyledi. "Onların resimleri 100 £ önce ve 10 yıl önce söylüyorlar, daha fazla insan çekmek bir 'Allah Allah, saçma tutum ve gerçekleştirmek daha kendi profilinde doğru olması gerekirdi."

Eric Straus, Cupid.com başkanı TrueDater "iyi bir küçük niş, bir" ama ne kadar inceleme sitelerinde online sanayi dating değiştirebilir emin değildi diyor.

"Ben tüm bu süreç çok şey var," dedi ekliyor sanmıyorum. "İnsanlar abartmak eğilimindedir ve ben o canavarın doğası olduğunu düşünüyorum."

http://www.twincities.com