21 Ağustos 2011 Pazar

Around You olduğunuzda Onun Büyük hissedin nasıl olun.


Tüm zamanların en ünlü psikolojik deneylerden birinde, Rusya Nobel Ödülü sahibi Ivan Pavlov'un "klasik koşullanma" ya da bildiğimiz bir fenomen olduğunu kanıtladı "dernek." Belki de deney duymuş.

Pavlov'un köpekler hileli tükürük toplamak bir cihaz. O köpeklerin beslendiği zaman, onlar salivated. Bu doğal, refleksif bir yanıttır. Öğrenilen değil, hemen hemen içgüdüsel.

Pavlov, daha sonra fazladan bir adım ekledi. O köpeklere yem ve zili aynı anda bir halkası olacaktır. Köpekler, daha önce olduğu gibi, beslenen üzerine tükürük salgılamak. Bunu yaptıktan sonra bir süre için, Pavlov köpekleri besleyen zili çaldı. Her neyse SALIVATED KÖPEKLER. Köpekler sonra refleksif tepki (salivasyon) tetikleyen gıda, çan zil ile ilişkilendirmek için "klimalı" olmuştu.

Peki bu kadınlar ile başarılı olmak ile ne ilgisi var?

HER ŞEY!

Kadınlar Pavlov'un köpekleri. Aslında, hepimiz Pavlov'un köpekleri. Biz hemen hemen her şeyi ilişkilendirir.

Eğer onu giyerdi çünkü bugüne kadar, eski hatırlattı parfüm esintisini aldı mı? Eski ile bu özel kokusu ilişkilendirir. Uzun bir süre, "Parfüm + Amy", "Parfüm + Amy", "Parfüm + Amy" ... ve ardından ani sadece "Parfüm" ve şimdi onunla çünkü bu parfüm ilişkilendirmek zihniniz otomatik Amy ekler.

Radyoda şarkı, çocukluktan itibaren belli yollar uzanıyor, hatta belirli bir film ile aynı. Ben size bir milyon örneklerinden düşünebilirsiniz eminim.

Yani, şimdi klima ve dernek çalışmaları, bundan sonra nasıl anlıyoruz?

Eh, anlayış, savaşın sadece yarısıdır. Bu cephanelik silahlar ile aşina olmak için iyi, ama bunları kullanabilirsiniz sürece bir şey demek istemiyorum.

Yani, bunu anlamak şimdi, biz kadınlar bize yardımcı olmak için, bizim lehimize şeyler sway için kullanmak gerekir ve sonunda dünyayı fethetmek için kullanabilirsiniz. Eh, tamam, ben bu son bölümü idare edeceğiz ve kadınlar hakkında endişelenmeyin.

Olumlu ve olumsuz şeyler ilişkili iki önemli yol vardır.

Pozitif dernekler dostlarımız olacak. Onlar etrafında değilken bile onu hatırlatan tutacak başını küçük sesler gibi olmak için gidiyoruz. Iyi dernekler duygusal veya refleksif bir düzeyde çalışan bu yana, bu hedef ne olmalıdır. Biz kendimizi belli istemsiz bedensel tepkileri ilişkilendirmek istiyorum.

O sizi gördüğü zaman, vücudu ne yapmak istiyorsun?

Biz ırk, hızlandırmak için onu nefes kalbi istiyorum. Yanaklarından genişletmek için, karıncalanma, onun öğrencileri, derisini temizlemek için istiyorum. HEYECAN fizyolojik imzaladı. Biz de bu konuda Peki nasıl gideceğiz?

Biz kendimizi heyecan verici şeyler ile ilişkilendirmek gerekir. Biz sözde tavsiye temel nedeni "eylem tarih." Adrenalin, onun kalbi küt küt atarak, akıcı almak istiyor. Yürüyüş, bisiklet, kaya tırmanışı, buz pateni, lazer etiket, yüzme havuzu, bowling, mini golf, aktivite içeren vb şeyler.

Onu olacağından, o sizinle bu heyecanı ilişkilendirir. Sonra unsurlardan biri kaldırdığınızda, diğer ilgili element zihninde büyümüş olacak. Yani o sizi görür dahaki sefere, onun bilinçaltında "heyecan" düşünecek ve o heyecanlı olacak. Ve bir dahaki sefere onu birlikte aynı faaliyet yapıyor, özellikle heyecanlı, o aklınıza. Ve bu dernek daha güçlendirecektir.

Burada akılda tutulması gereken şey, biz, o etrafınızda zaman onun duygu istediğiniz. Her zaman. "The Lion King" bu hat hatırlıyor musunuz? Hakuna Matata. "Endişeye gerek yok."

O sizinle beraberdir, o kapıda onu sorunları bırakın ve sadece eğlenmek gerekir. Bu onu günlük sorumluluklarının dışında eğlenceli bir destinasyon onu tur rehberi. O sizinle birlikte olduğunda onu mutlu hissetmek istiyorum. Daha sonra mutluluğu ile ilişkilendirir, ve bir kez bunu başardığım, altın konum.

Şimdi, negatif bir ilişki hakkında birkaç söz. Bunlar her ne pahasına olursa olsun önlemek için bir şeyler.

Hiç bir şey söylemek gibi, patates salatası ve kazanılmış gıda zehirlenmesi yemiş mı? Siz de benim gibi iseniz, bundan sonra, patates salatası, sadece düşünce hasta hissettiriyor. Ve hiç kimse bundan sonra, artık patates salatası yemeye ikna edebilecek gibi görünüyor. Hastalığı olan gıda ilişkilendirir. Bir çok olumsuz bir ilişki bulunuyor.

Yani, eğer bir kız, olumsuz bir şey ile ilişkilendirmek istemiyorum neden görebilirsiniz.

Bu şeyleri kontrol etmek her zaman mümkün değil, ama biz riskleri azaltabilirsiniz.

Kız işini nefret eder ve onu tamamen sefil yaparsa, onu iş yerinde ziyaret gitmek iyi bir fikir değildir. O negatif duyguları ile dönen ve bu duyguların büyük olasılıkla, birbirlerini çok iyi bilmiyorum, özellikle görme konusunda herhangi bir olumlu etkileri yenmek için gidiyoruz.

Hasta olduğunuzda onunla dışarı çıkmak değil. Onu almak ve onu hasta yaparsanız, siz de, ahbap patates salatası olabilir. Ve kötü bir ruh halinde iseniz, Ondan uzak cehenneme kalmak. Onu negatif, pozitif enerji ile sinirli-at-the-dünya vibes değil ilişkilendirmek istiyorum.

Kadınların ilişkilerde önemsediğimi büyük faktör, onu hissettirecek NASIL *** .***

Iyi ya da kötü, olumlu ya da olumsuz, yol için onu hissetmek ve o ile ilişkilendiren sonucu büyük ölçüde etkiler gidiyor duygularını olun, o zaman o ne düşündüğünü hiç küçük bir kısmını bağlı olacaktır başarılı veya başarısız olsun düşünüyor.