1 Aralık 2010 Çarşamba

Bekaret Rehin İş yok mu?


Gençlerin evliliğe kadar cinsel alıkoyamıyor adak Virginity sözü, küçük kim, bir Harvard çalışma buldu onları almak olanlar arasında dayanma gücü var.

Aslında, böyle imzaladı yapmak yarısından fazlasını ergenler, kamu vaat bu hafta yayımlanan araştırmaya göre, bir yıl içinde rehin vazgeçmeyeceğim.

Bulgular Amerika için endişelenen Kadınlar, ergen cinsel perhiz onayladığı muhafazakar bir örgütün öfkesini artırdı.

The Harvard raporu yanlış, "Janice Crouse, Amerika için bir endişe Kadın bir adam düşünce söyledi.

"Bu çalışma, son yıllarda görüşüyorsunuz eğilimleri ile doğrudan çelişki içindedir" Crouse dedi. "Kim bekaret rehin evlilik için seks kaydetmek için daha fazla çözmek göstermiştir yapanlar."

Bekaret rehin Hıristiyan Sex Eğitim Projesinin bir parçası olarak 1990'lı yılların başlarında başlandı. teen gebelik azaltılması ve ahlaki değerleri yükselterek doğru atılmış büyük bir adım olarak Onların yetişkin şampiyon dolu bireyin kelime yalnızca dinlenme vaat ediyor,.

Bazı tahminlere göre, dünya çapında en az 2.5 milyon gençler var alenen evlilik kadar seks erteleme sözü verdi. Onlar bakireler, hem de kim ama cinsel deneyim yaşadım kim daha fazla aktivite kaçınmaya yemin edildiği yer alıyor.

Çok aşınma halkaları veya diğer takı verdikleri sözü sembolize etmek.

Harvard rapor için, araştırmacı Janet Rosenbaum Ergen Sağlığı Ulusal Longitudinal Study, Çocuk Sağlığı ve Kalkınma Ulusal Enstitüsü tarafından yapılan bir ulusal anket verileri analiz edildi. O bekaret rehin hakkında sorular sorar tek devlet destekli bir çalışmadır.

14.000 anket konular ve 1995 görüşülmüştür yeniden 1996 ve 2001 yılında röportaj. Onlar, 12 den 18 yaş arasında değişmekteydi ve Türkiye genelinde geldi.

Rosenbaum bulduğu kim onlar bekaret sözü bir yıl içinde seks vardı imzaladığını söyledi olanların yüzde 52. Ayrıca, kim ancak rehin almıştı ilk anket söyledim sonra seks olanların yüzde 73'ü de ikinci kez anket yapıldı böyle bir söz yapmayı reddetti.

"Bu da yakından rehin bağlı olduğunu olmadığını gösterebilir" Rosenbaum dedi.

Ergenler de cinsel deneyimlerini raporlama güvenilmez edildi Rosenbaum söyledi. Neredeyse bire sonra bekaret rehin aldı ilk ankette olmayan bakireler üçte biri seks vardı hiç bir sonraki ankette söyledi.

"O bu çalışmalarda hata bir çok koyar," Rosenbaum dedi. Bekaret pledgers, o kararlı "- güvenilmez veri - daha kötü bilgi vermek olasıdır. Cinsel geçmişi hakkında"

Tıbbi test kendi raporlama daha ergen cinsel aktivitenin daha güvenilir bir göstergesi olduğunu, Rosenbaum söyledi.

SFGate.Com