21 Ocak 2011 Cuma

Her şey About You flört Fotoğraflar Know Is Wrong


Lesley Ciarula Taylor

Her şeyi Hiç başarılı online dating fotoğrafları inanılan yanlış olduğunu, bir online tanışma siteleri raporlar.

veya üzerinde gömlek tutmak bile yüzünü görünür olduğundan emin yapma, kameraya gülümseyerek sonuçlar elde etmek için en iyi yol değildir, 7.000 resimlerden oluşan bir anket OKCupid.com bulunan online sitesine gönderilmiştir.

Erkekler için, ab atış harikalar yaratıyor "İnternet klişe"; kadın, bölünme sayısı, hiçbir konuda kaç yaşındasın - up hakkında 30ish için.

"Profil resimleri yanılmışım hakkında Biz çok kolektif bilgelik keşfetti," site düzenleyicileri OKtrends blog (blog.okcupid.com) dedi.

"Gerçekten hiç iletilerinizi etkilemez yüzünü göstermek ister. Biz inanmadık. Ama gerçekler inatçı edildi: Yüzün mutlaka fark etmez. Aslında olabilir, yüzünü göstermiyor olumlu olarak bir şey, seksi alışılmadık ya da gizemli bir yedek olarak. "uzun

Ama bir hayvan, sen kadın olsaydın. yanıtları hızla bir köpek ya da kedi damla tutan bir kadın. Hatta bir içki ile poz daha kötü. Tersi erkekler için de geçerlidir: bir hayvan ile Posing tıpkı senin abs göstermek kadar iyidir.

üst ve alt uç görünüyor anket kapalı vuruldu: site bir kişinin ortalama çekici olan insanlar kullanılarak gönderilmesini var kaç cevaplarıyla popülerlik ölçüldü.

Başka efsane-avı bulgular:

kadınlar için, gülen iyi değildir. Kamera doğrudan Flört olduğunu. kamera uzak Flört olası en kötü poz olduğunu. kadınlar için bile online, göz teması önemli.

Erkekler için, yüzünüzün en iyi atış gülümseyen değildir ve kamera uzak bakıyor. kamera uzak Flört kötü poz da mümkündür.

Kadınların muhteşem cevap olsun "evrensel maligned MySpace Shot," anket rapor - Eğer başınızın üstünde cep telefonunuzun tutun bir yerde nazlı bakmak ve ateş. Bu, dediler, "kadınlar için en etkili tek bir fotoğraf türüdür; daha iyi, aslında, o düz-up boob pics."

iyi abs adamlar, ama onlar kendi gömlek çıkarmak zaman en iyi sonuçları almak etkisi aldıkları büyük plummets: 31, daha az tarafından büyük 19 de. Eğer ab-az, anket bulundu, giyinmek değil iseniz. Bu kötü yanıt alır.

erkeklerin aksine, kadınlar yaş olarak bir bölünme atış ile yanıt keskin bir düşüş olmaz. "Vücudunu gösteren 32 yaşındaki bir kadın eşdeğer 18 yaşındaki fazla bir ay tek bir kısa mesaj alır; eski bir kadın gösteriş değil dört mesajları daha az olur."

Sonunda böyle bir gitar gibi, resimde "ilginç bir şey yapıyor", puanları kadar sadece sexily kamera bakarak daha yüksek, anket bulundu.