21 Mayıs 2011 Cumartesi

Online Nerds için Dating


Sarah Jacobsson Purewal ve Alex Wawro, PCWorld By

Valentine's Day köşe ve özel bir kimse olmadan yapıyorsanız, online dating uygun bir seçenek gibi gelebilir sadece civarındadır.

hiçbir şey ama bizim parlayan kişilikleri ve seksi fotoğrafları ile Silahlı PCWorld takım Web'in en iyi (ve geekiest) kalma Websiteleri bazılarına bir göz attı. Sizi, o sırada bir kadın profili (Sarah) ve bir erkek bir (Alex), yarattığı ve bize geri geleceğini görmek için bazı mesajlar gönderdi, bunları test etmek. Burada bulduğumuz budur.

Geek2Geek

Geeks galore: Kim seni bulmak için bekleyebilirsiniz!

Ne kadar maliyet olacak: site $ 31/month serbest kadar üyelik üç katmanda vardır.

Geek 2 Geek kendisini çağıran "meraklılarının karşılamak için internet üzerinde en iyi yer." Her ay yaklaşık 6000 üyesi ile büyüyen, 200.000 den fazla üyesi bulunuyor. üyelik gerektirmeyen, onun üç düzeyde "gümüş" ve "altın"-iletişim farklı düzeylerde sağlar. ücretsiz üyelik sınırsız profilleri göz ve sınırsız mesajları almanızı sağlar iken bir gümüş hesap yükseltme kadar, sen (ücretli altın üyeleri hariç) herhangi bir dışarı gönderemezsiniz.

Geek 2 Geek bir çöpçatanlık hizmeti var. Kaydolma hızlı ve kolaydır, ve hemen tüm sorulara cevap vermek zorunda değilsiniz, (kesinlikle olabilir gerçi). Bir resim aynı zamanda bir profil zorunlu değildir. Çöpçatanlık sorular "Benim Maçlar" teslim edilir "ilgi alanları" ve benzeri meraklılarının için "mizah duygusu tür" her şey dahil kutu.

aslında bu sitede meraklılarının bulacaksınız olsun gelince, evet, bir göz-evet diyor yoluyla. O "ilgi alanları", tüm geek odaklı olduklarını ve "online oyun", "Star Trek", "Tolkien," ve benzeri seçenekleri de dahildir, elbette olur "Monty Python." Sitesine kendisi terbiyeli kolaydır daha çok meşgul (bu size bir şey satmaya çalışan bir web barındırma sitesi çok benziyor) olarak değil biz gözden diğer bazı sitelerin Tarama elverişli görünüyor olsa da, gidin.

Sarah'nın almak: Bu site gerçekten meraklılarının sınırlı değildir-burada şu an hemen herkes gibi görünüyor. Bana profilleri çok muhtemelen eskimiş / veya kullanılan düşündürüyor. Artı, bu sizin profil tamamlamak için çok fazla bilgi alır.

Alex'in almak: Evet, bu durumda "geek" ile eş anlamlı görünüyor Yani mutlaka kötü bir şey değil, ve ne video, bilgi yarışmaları gibi iğfal oyuncak fazlası olduğunu ve canlı sohbet, sadece bilmek Geek "bir bilgisayar sahibi herkes." 2 Geek bir tam sosyal ağ değil, sadece bir randevu hizmeti gör.

OtakuBooty

Sizi bulmak için bekleyebilirsiniz: anime, manga, oyun ve Cosplay hayranları.

ama, Sign-up ve tarama ücretsizdir Tüm özellikleri (mesajlaşma seçenekleri de dahil) $ 4/year başlar: Ne kadar size maliyeti olacak.

OtakuBooty dating parçası online ve kısmen sosyal ağ olduğunu. Adı, (tamam, bu aşağılayıcı bir terim daha's) "nerd" için bir Japon argodaki gelir ve / Japonya-fan tipi / manga geek-anime daha az geleneksel tipine odaklanır.

Kaydolmak ücretsizdir ve sınırsız bedava mesaj, sadece size bir ücretli üyelik için kaydolun kadar onları kimin gönderdiğini göremez alabilirsiniz. Neyse ki, ücretli üyelik, sadece $ 4 aylık ya da 15 $ yıllık olduğunu ve siteye tam erişim sağlar.

OtakuBooty site canlı boyunca nerd faktör tutar: ilk kayıt sayfasında, gerekli alanlar bir yenilmezlik yıldız ile işaretlenmiştir; ödeme sayfasında için sahte bir "gönderme ham" seçeneği var "yinelenen jambon abonelik."

Ne yazık ki, bu destansı nerdiness sitenin düzeni üzerinde taşımaktadır. OtakuBooty Android OS-biraz da kenarlarında kaba gibi sıralamasını. İyi haber, bu muhtemelen bir şey kusursuz bir kullanıcı arayüzüne daha az uğraşmak istemediği ungeeky türleri korkutmak olacaktır. Kötü haber sadece bu kadar çok sekme bulunur olmasıdır. Site bir wiki ve hey, hatta bir site wiki var kötü çok benziyor.

bulabileceğiniz kullanıcıların türleri gelince, evet, onlar kesinlikle nerds konum. Ve hepsi biraz garip konum. Tipik bir örnek: Geçen sefer üç bıyıkları (sadece bir an için orada oturup düşünmek) yüzü aşağı inen vardı ön sayfada, bir "seçkin üyesi" kontrol etti.

Sarah'nın almak: OtakuBooty kullanıcı arabirimi berbat. O gerçekten. O kadar imzalamaktan nongeeks caydırmak olabilir, ama aynı zamanda meraklılarının caydırmak gerekir. Ben onların iletişim sayfası bulamadı, çünkü site bile OtakuBooty bağlanamadı gezinmek mümkün değildir.

Alex'in almak: Ben otaku kültürünü değilim, ama gerçekten OtakuBooty gibi istedim. Emin wiki gibi düzen çirkin, ama ben, onun tuhaf tarzı sevdirmek, ve haberler, fırsatlar buldu sen anime meraklı eğer yarı-legal torrent bölümler kullanışlıdır. Eğer değilseniz, büyük olasılıkla bu site bir pas vererek bana katılmak gerekir.

Cupidtino

Sizi bulmak için bekleyebilirsiniz: 30.000 Apple hayranları civarında.

Free profilleri göz ve mesajlar göndermek; $ 4.79/month size gönderilen mesajları okumak için: Ne kadar size maliyeti olacak.

Cupidtino (ve sadece) sitesi dating "Mac esinlenen" ilk olarak kendini tanımlamaktadır. Bu doğru-Apple ürünleri ve Apple ürünleri seviyorum, insanları seviyorum, bu site tam size göre. (Isim Apple merkezi olan "Cupertino," bir oyundur.) Bu tanışma siteleri arkasında felsefe genellikle Apple ürünleri gibi insanlar olması bir çok ortak onlar tasarımcılar, müzisyenler gibi yaratıcı türleri olma eğilimindedir- ve yazarlar, ve daha büyük olasılıkla diğer yaratıcı tipleri ile uyumlu olacak şekilde.

Cupidtino bir Mac veya bir IOS özellikli cihaz (evet, site ve Apple hayranları için tasarlanmış en iyi Apple cihazlardan erişilen) var sağlayan hızlı ve kolay başlamak için. Temel profil bilgilerinizi (senin doğum gibi), ama gerekli olan bir resim hemen tarama Apple hayranları başlatmak için gerekli değildir. Tercihleri ​​göz atabilir ve ücretsiz mesaj göndermek, ancak sipariş size gönderilen mesajları okumak için, Cupertino Starbucks bir Venti Mocha Lite olarak 4,79 $ ay-aynı fiyata başına küçük bir abonelik ücreti ödemek gerekir.

Cupidtino Sitesi basittir ve beyaz boşluk ve temiz çizgiler (Apple ürünlerine benzer) birçok özellikleri. site eksikliği posta kodları veya şehirlere göre arama dar yeteneği yok ama bu, genellikle kolay olmasını sağlıyor. Unutulmaması gereken bir şey daha-hem erkek hem de kadın-Cupidtino biraz daha yetenekli onların Mac Photobooth birlikte olmak eğiliminde olmasıdır. Bu sitede profil resimleri herkes hipstery, yol sanatsal tür daha çekici görünmesini sağlar, net, açık ve sanatsal işlenir.

Sarah'nın almak: Bu sadece benim, ya da yapmak insanların fotoğrafları bu sitede fantastik görünüyor mu? O da tüm beyaz boşluk veya Apple fanları gerçekten daha yaratıcı türleri olduğunu, ancak dang gerçektir. Ne yazık ki, o korkunç aktif değil. Ben veya haftasında mesajları sadece bir çift var ben civarındaydı.

Alex'in almak: Burası harika! Bütün bu sevimli küçük simgeler ve büyük güzel resimlerle, böylece temiz ve basit. Herhangi bir çan ve ıslık temel bir profil arama ötesinde, fakat yoktur gerçekten ihtiyacım var. hepsi bu Eh, bu ve bir Apple cihazı. Ben de-belki de benim PC proclivities ihanet, hafta boyunca çok sayıda ileti almadım.

Geeks üzerinde Sweet

Sizi bulmak için bekleyebilirsiniz: Geeks, özellikle kız meraklılarının.

size maliyeti ne kadar olacak: Siz, ancak ücretsiz olarak insanların tercihleri ​​görebilirsiniz size bir mesaj göndermek istiyorsanız, bir tam üyelik için $ 5/month mal olacak.

Geeks 'tagline üzerinde Sweet sitenin sahibi, Joyce Dales, 2007 yılında geek özel dating site hazırlandı "gri önemli. Boşluk" olduğunu-hangi o ve bir inek online tanıştım kendi hikayesini, bunu yapmak için ilham oldu o Internet üzerinde meraklılarının (tüm yerlerin!) bulmak çok zor olduğunu kaydetti. 27.000 üyeli site, özellikle internet üzerinde pek çok yeri farklı olarak, erkek-kadın oranı dengeli ve Dales o aktif kadınların sitesi piyasalarda sağlar.

Meraklılarının üzerinde Sweet erken (yaklaşık 2000) HTML sayfası anımsatan basit bir temel düzen vardır. kaydolarak ücretsiz olmasına rağmen, bir resim (veya bazı tür bir avatar) gerekli olsa da, oldukça hızlı ve sitenin mesajlaşma özelliklerinden yararlanmak için tam üyelik gerekir. İlk kayıt levha, orada hepsini dışarı koyar ve size veya az profil bilgilerini kadar istediğiniz gibi girmenize olanak verir.

hayır değiştirir sen konular hakkında nasıl hissettiğimi anlatmak için sadece metin kutuları, temel (örneğin siz / sigara içen ya da bir içici ister gibi) bazıları için vardır. Başka bir deyişle, Geek üzerinde Sweet site size uyumluluk puanları ve bir sosyal ağ sitesi daha vermeyen bir çöpçatanlık azdır. Buna göre, profiller durum güncellemeleri, blog gönderileri ile özelleştirilebilir ve arkadaşı beslenir.

meraklılarının aranıyor esastır ve bir posta kodu X mil içinde arama yapabilir. Ayrıca anahtar kelimeleri meraklılarının arayabilirsiniz. Burada bulacağınız insanlar için olduğu gibi-iyi haber çoğu kendi profillerini doldurduğu, böylece (veya bunların yokluğu) onların kişilikleri hakkında çok şey biliyor olman. Kötü haber onları bir sürü de belki ilk etapta bir geeky dating sitesinde olmamalı, sen sığ ... iyisindir eğer öyleyse, onların resimleri gibi avatarlar kullanmasıdır.

Sarah'nın almak: Çok daha çöpçatanlık veya flört fazla sosyal ağ ilgili. Ben bunu hiç sigara içmemiş, diyelim ki, tarafından aramaları filtre edemez garip olduğunu düşünüyorum.

Alex'in almak: bir şey çok Geeks üzerinde Sweet hakkında büyüleyici var; o hangi kurucusu hala etkin bir biçimde katılır küçük bir sosyal ağ, ve metin alanları lehine kontrol listelerinin olmaması anlamlı tartışmaya teşvik etmek amacıyla bir ciddi girişim gibi görünüyor. ama online tanışma havuz içinde ayak daldırma arıyorsanız OKCupid gibi ücretsiz bir site (aşağıya bakın) büyüklüğüne göre çekinmeye, Geeks üzerinde Sweet mükemmel uyum olabilir.

OKCupid

Sizi bulmak için bekleyebilirsiniz: herkes Just ve daha sonra bazı.

Ne kadar maliyet olacak: Ücretsiz.

Bu tamamen ücretsiz tanışma siteleri olsa da, OKCupid genç single dolu-kullanıcılarının yaklaşık yüzde 70'i 18 ile 35 yaşları arasındadır. Emin, bu, online arkadaşlık testleri, sınavlar daha Sitenin özelliklerinden başka, çünkü en azından kısmen de personel ve kullanıcılar tarafından oluşturulan-up soruları maç.

OKCupid Cupidtino daha fazla adımlar var, henüz bir profil ve başlangıç ​​tarama sonuç yaratmak için hala nispeten kolaydır. OKCupid bir fotoğraf yüklemek kadar ve en az 25 kişilik sorulara cevap size maçlar gönderme proaktif başlamaz, ama yine de temas ve kişilerle sohbet edebileceksiniz.

Site ve gezinmek kolay sonuç bulmak için birden fazla yolu vardır. Eğer detaylı bir arama yapabilirsiniz, veya bir yapabilirim "Quick Match." Quick Match ve sıcak gibi bir çeşit ya da fotoğraf ve profiline göre değil-sen oranı kullanıcıları onlar sonunda bir ızgara ile bir e-posta gönderdi konum kullanıcı fotoğrafı. onlar çok sen oranı ise (ve ilk etapta çok onlara puan), OKCupid ikiniz bağlar.

Eğer OKCupid bulabileceğiniz ne için olduğu gibi, kullanıcıların yüzde 55'i erkektir. Ayrıca, kullanıcılar gam çalıştırmak gibi görünüyor ve (ücretsiz muhtemelen çünkü), anında mesajlaşma ve e-posta ile çok daha özgür oldular. bir üyesi olarak onu birkaç gün içinde, Sarah, konuşmak istedim adamlar gelen mesajları aldı onu faturaları ödemek, ve tabii ki, buluşmak. İyi haber OKCupid kullanıcıların en son gibi boy değil dating sadece sınavlar ve eğlence eşyaları için orada olmak gibiydi ki "Bir First Date isteyin Best sorular."

Sarah'nın almak: Burası şaşırtıcı 'için hoppin bir online site adamlar çok (ve sevimli olanları o' da) vardır mesaj gönderme ve ilk hamleyi yapma kalma. Ayrıca, sınavlar-bu uzun bir süre etrafımda tutmak seviyorum.

Alex'in almak: Ben quiz ya da şirin çocuklar hakkında umurumda değil, ama OKCupid hala sezgisel bir arayüz ve noktasına doğru hızlı kişilik testleri ile beni baştan. kalın bir cilde sahipseniz, ben "ben sıcak ya da değil miyim?", sen OKCupid deneysel MyBestFace motoru ve crowdsource ebedi soruya bir fotoğraf göndermenizi öneririm

Match.com

Ciddi online daters: Kim seni bulmak için bekleyebilirsiniz.

size maliyeti ne kadar olacak: Ücretsiz etrafına bakmak, tam faydaları $ 18/month 'da başlayacak.

kişi online dating düşündüğümüz zaman, genellikle Match.com düşünüyorum. (Bir süre Match.com üzerinde olduysan, sen de "dava." Düşünebilirsiniz) Match.com daha ciddi online dater için popüler bir sitedir. Match.com 's kullanıcılarının büyük çoğunluğu (yüzde 20) demografik en hızlı büyüyen 50 artı olsa da, 30 ve 49 (yüzde 51) yaşları arasındadır.

O, Match.com, maçlar için arama kaydolmak için ücretsiz ve Diğer profilleri göz, ancak herhangi bir mesaj borsaları ücretli üyelik gerektirir. Ücretli üyelikler 18 $ aylık (altı aylık minimum) 'da başlayacak ve 35 $ ayda (bir ay en az) kadar gidin. Hemen Profil tamamlamak gerekmez, ancak (fotoğraf ile birlikte) bu bitirdiğinizde kadar Match.com arama sonuçlarında gösterilmez.

Match.com çok kapsamlı bir arama motoru-diğer şeyler arasında, inanç, dil, evcil hayvan, maaş aralığı, egzersiz miktarı ve ilgi arama sonuçlarını daraltabilirsiniz. Eğer beklentileri (bunu daraltmak sonra bile) her aracılığıyla zor zamanlar sıralama yaşıyorsanız, Match.com ayrıca şeklinde yukarı potansiyel maçlar sunuyor "Günlük 5." Match.com beş potansiyel maçlara sundu siz ve ilgi-site konum olsun veya olmasın sonra cevaplar dayanarak onun maçlar değiştirir söylemek ister.

Sarah'nın almak: Bunu söylemekten nefret ediyorum ama potansiyelleri sadece çok çirkin olduğu gibi maçlar her Match.com bana gönderdi.

Alex'in almak: Ya ben çok geç kayıtlı ya da sadece o uyumlu değilim, Match.com hiç bana herhangi bir eşleşme göndermek değil çünkü. Ben kılık değiştirmiş bir lütuf olduğunu tahmin? Her iki şekilde de, her anlamlı bir şekilde suyun OKCupid hoş çok darbeler Match.com dışarı.

eharmony

Sizi bulmak için bekleyebilirsiniz: ciddi bir ilişki arıyor insanlar. Ciddi.

size maliyeti ne kadar olacak: değişir, ama popüler bir abonelik $ 6 ay 30/month olduğunu.

eharmony bir tarihleme Web Sitesi-daha doğrusu, bu kadar bir online çöpçatanlık hizmeti değildir. görüntüleyebilmek için kullanıcı ve potansiyel maçlar için arama eharmony sizin için ayak işi tüm bulunmamış sağlayan diğer siteler, aksine. Doğru-sen, 33 milyon kullanıcı yapip için hiçbir yolu yoktur, çünkü siz, size ilk etapta eharmony olmazdı ne istediğini biliyordu, eğer ('s ciddi olalım).

Bunun yerine birkaç soru cevap ve potansiyel maçları ile eşleştirilmiş olmanın, her kullanıcı kapsamlı bir ilişki anket doldurmaları gerekir: eharmony biraz daha diğer tanışma siteleri daha kaydolmak için karmaşık da. Anket ve çöpçatanlık sürecinde yardımcı olur, aynı zamanda bir kullanıcı ciddi bir ilişki bulma konusunda ciddi olduğunu gösterir (başka bir deyişle, anket sadece eğlenmek için doldurun gitmiyorsun ki derinlemesine yeterli). Ve evet, eharmony uzun vadeli bir ilişki son kılan bilimsel araştırma dayanmaktadır yok olduğu çöpçatanlık.

Harris Interactive, 542 kişi evlenmek eharmony's çöpçatanlık becerilerinin bir sonucu olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde her gün ortalama tarafından yapılan bir araştırmaya göre 2008. eharmony sadece oturup etmez ve buluşmak için kullanıcıları için bekleyin, ya-da kullanıcıların güvenli bir şekilde alabilirsiniz profil advisement (profil parlayacak yardımcı olacak profesyonel yazar) ve güvenli arama hizmetleri gibi çeşitli çöpçatanlık ile ilgili hizmetleri sunuyoruz birbirleri ile iletişim içinde.

Çok ciddi bir uzun vadeli bir ilişki arıyorsanız, eharmony olmak yerdir ... ama daha az bir şey arıyorsanız, belki OKCupid tarzınızı daha fazladır.

Sarah'nın almak: Evet, Web Sitesi kalma eharmony isn'ta-bir çöpçatanlık Web Sitenizin. Bu senin etrafında oynuyorsanız eğer gitmek için yer değildir. Ciddi, onların questionniare gerçekten kalbin zayıf için değil uzun.

Alex'in almak: Birçok soru! Online çöpçatanlık gelişen bir iş olduğunu ve kimse eharmony de algoritmik simyacılar daha bir istatistik içine transmuting daha iyidir.

Böylece o var: Eğer ciddi bir ilişki, bir Mac-Aşkın bal veya bazı olsun, aradığınız ne olursa olsun "OtakuBooty," sadece senin için orada bir flört Sitesi var. O ne zaman 14 Şubat rulo çevresinde hiçbir mazereti var demektir.

Yetişkin Online Zor Olabilir Dating


Trenler, uçaklar, otobüsler ve diğer Toplantısı Erkekler için 5 İpucu


Meredith Turits By

Ne kadar bir erkekle tanıştım garip bir yer? Senin hakkında geçen hafta sonu gals söyledi metro da dahil olmak üzere bazı garip yerlerde erkek, tanıştım. Ben başlarken bazı "dünya üzerinde böyle bir sıkı, garip boşlukta bir adam almak için yönetmek? Nasıl oldu" Qs, ben seninle (son derece bilimdışı) ait ipuçlarını paylaşmak düşündü.

Göz temasından 1 numaradır. Ama bakıyorum, gibi değil. Daha önce de ne aradığını ona kurnaz, kısa küçük bakışları ile başlayın ve sonra tekrar bakmak. Bir kez o her seferinde ona bakıyoruz anlar, onun kasıtlı olarak da göz alıcı kullanıcısı olsun veya olmasın ölçmek mümkün olacak.

Hangi bir sonraki noktaya getiriyor: (onu kontrol dışında) bir şey yapıyor olun. yukarı bakmak için bir kitap var. Telefonunuza dalıp veya bir dizüstü karalama olun. Bu şekilde, yukarı baktığında, o kasıtlı's ... ve sen değil yardımcı olacak bir bakan creepster benziyor biliyor.

Eğer kasıtlı göz teması tüm sistemler, gitmek gülümseme olduğunu fark ederseniz. Ama, basit gibi görünen bir nazlı biraz sırıtma yanıp flört (ve o ya, o senin içinde değil bildirmek için bakmak dönersiniz) başını olmadığını ona sinyal olacaktır.

Yalnız olduğunuzdan emin olun. Hiçbir off-o arkadaşlarınızın önünde bir risk almak zorunda olacak hayata daha o sizinle konuşmak güveni işe eğer bulmaktan bir adam koyarak daha fazlası var.

Ve, sen gals, bu garip bir olduğunu düşünebilirsiniz ancak şehirde Craigslist's cevapsız bağlantıları kurulu kontrol edin. Senin ne bir şey söyleyerek sona erdi, ancak siz küçük döviz düşünmeden duramıyorum (I, le iç birçok düşünce koşu bandı seans geçirdim gibi), neden hızlı incelemek vermek değil mi? Bu blogger onu al: ben üç bağlantılı sonra, evet, böyle üç, çocuklar. Teknoloji, bebek.